BLOGGERS HELP

O

5 Μαρ 2016

Πέλλα: Οι κάτοικοι όργωσαν νύχτα 100 στρέμματα για να μην γίνει «καταυλισμός μεταναστών» (Βίντεο-Εικόνες)


Eνα τεραστιο ΜΠΡΑΒΟ στους κατοικους του χωριου Αθυρα στην Πελλα!!
Χτες το βράδυ κάτοικοι του χωριού Αθυρά όργωσαν και έσκαψαν με τα τρακτέρ τους και άλλα μηχανήματα την έκταση 100 στρεμμάτων, η οποία προορίζεται να φιλοξενήσει 3.000 πρόσφυγες.

Σήμερα το πρωί, το κλιμάκιο του στρατού που έφτασε στο σημείο για να κάνει αυτοψία του χώρου, προκειμένου να στηθούν σκηνές, διαπίστωσε πως ο χώρος είναι σκαμμένος και ακατάλληλος για να φιλοξενηθούν οι πρόσφυγες.
Να σημειωθεί πως αρχικά είχε επιλεχτεί η έκταση του στρατοπέδου Φιλιππάκου στα Γιαννιτσά, αλλά έγινε στόχος εμπρηστών το περασμένο Σάββατο.
Λίγο πριν το όργωμα, κάτοικοι προπηλάκισαν το δήμαρχο Πέλλας, Γρηγόρη Στάμκο, ο οποίος μετέβη στο χωριό για να ενημερώσει τους κατοίκους για την απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου να γίνει εκεί το κέντρο υποδοχής προσφύγων.
(Kαλησπέρα Στέφανε, τα θέλει ο πισινός τους, συγνώμη δηλαδή, αφού βάζουν μόνοι τους τα χέρια τους και βγάζουν τα μάτια τους τι περιμένεις; ας τους βάλουν και στα σπίτια τους.Είδα την αννάρτηση στο fb.)

pella2
Κωνσταντίνα – Καματερό.


 Η είδηση από το www.eglimatikotita.gr
 ΕΠΙΣΗΣ στην Πέλλα , πέταξαν γουρουωοκεφαλές σε χώρο που προοριζόταν για καταυλισμό μεταναστων ( Εικονες )
Πέλλα – Πέταξαν γουρουνοκεφαλές σε χώρο που προοριζόταν για καταυλισμό μεταναστών (Εικόνες)


 Άγνωστοι πέταξαν κεφάλια γουρουνιών μέσα στο στρατόπεδο Δούμτσα Μαργαρίτη στη Σκύδρα, ώστε να καταστήσουν τον χώρο «μολυσμένο» για τους Μουσουλμάνους πρόσφυγες και λαθρομετανάστες, με σκοπό να μην μπορέσουν να εγκατασταθούν εκεί, αν και εφόσον θα υπήρχε τέτοια περίπτωση το επόμενο χρονικό διάστημα.Θεωρείται ότι εάν «μολυνθεί» το έδαφος με αίμα χοίρου, οι Μουσουλμάνοι το θεωρούν ακάθαρτο και δεν δέχονται να μείνουν εκεί.
Τις φωτογραφίες δημοσίευσε η ιστοσελίδα logospellas.gr.
Πέλλα – Πέταξαν γουρουνοκεφαλές σε χώρο που προοριζόταν για καταυλισμό μεταναστών (Εικόνες)

Ενώ, σημειώνεται πως αντίστοιχο περιστατικό σημειώθηκε πρόσφατα και στο Σχιστό Αττικής, όταν κάποιοι κρέμασαν ένα κεφάλι γουρουνιού στην περίφραξη του κέντρου μεταναστών.


Πέλλα – Πέταξαν γουρουνοκεφαλές σε χώρο που προοριζόταν για καταυλισμό μεταναστών (Εικόνες)