BLOGGERS HELP

O

13 Μαρ 2016

Φτωχοί πάνω από 3 εκατομμύρια Έλληνες – Γι” αυτούς όμως δεν θα ενδιαφερθεί κανένας «φιλάνθρωπος» από εκείνους που μας λένε να βοηθήσουμε τους «πρόσφυγες»

ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΦΤΩΧΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ στους οποίους αναφέρεται η έκθεση του ΟΟΣΑ (Διαβάστε Αναλυτικά Εδώ) δεν πρόκειται να δείτε καμιά αντίδραση από το σύστημα εξουσίας, διαπλοκής και «ενημέρωσης».

Ούτε δακρύβρεχτα στημένα «ρεπορτάζ» με μελοδραματικές μουσικές στα κανάλια, ούτε «φιλάνθρωπες» οργανώσεις και ΜΚΟ εκατομμυρίων να νοιάζονται.
Όλοι όσοι έχουν την ατυχία (!!!) να είναι κάτοικοι αυτής της χώρας και να μην ήρθαν με τσαμπουκά ως «πρόσφυγες», ούτε θα στεγαστούν ΔΩΡΕΑΝ ούτε θα σιτιστούν ΔΩΡΕΑΝ.
Είναι απλώς ενοχλητικοί αριθμοί, ένα καρφί στο μάτι όλων μας και ιδιαίτερα των «ανθρωπιστών», που ενώ…νοιάζονται για «τον Αμπντούλ από τη Συρία που θέλει να γίνει γιατρός», «τον Μοχάμεντ από το Αφγανιστάν που ψάχνει μια καλύτερη ζωή» και άλλα παρόμοια ψυχοπονιάρικα παραμυθάκια, ΔΕΝ ΕΔΩΣΑΝ ΠΟΤΕ ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΠΟΤΗΡΙ ΝΕΡΟ στον συνάνθρωπό τους που βλέπουν καθημερινά άστεγο, ρακένδυτο και πεινασμένο να κάθεται σε μια γωνιά.
Οι Έλληνες φτωχοί, πεταμένοι σαν τα σκουπίδια χωρίς στέγη και χωρίς φαγητό. Εκεί οι λαοπλάνοι πολιτικάντηδες δεν χρειάζεται «να δείξουν το ανθρώπινο πρόσωπό τους», ούτε είναι απαραίτητο να διοργανωθούν φιέστες με βιομηχάνους, τραγουδιστές και τη συμμετοχή της Εκκλησίας ως κομπάρσου.
Όσο όμως εκείνοι αδιαφορούν, τόσο το δικό μας ΚΑΘΗΚΟΝ μεγαλώνει.
Χρέος μας είναι να βοηθήσουμε τους αναξιοπαθούντες Έλληνες όπως μπορούμε, όσο κάποιοι άλλοι θα κάνουν μπίζνες με τον «ανθρωπισμό» τους.
Είμαι σίγουρος οτι η πλειοψηφία των ανθρώπων με τα πανό WELCOME είναι η΄' βολεμένοι η' βλαμένοι ( η' και τα δύο )... Είναι άνθρωποι  του 'Δημοκρατικού Τόξου'... Και τι θέλουν να παρουσιάσουν οι θεατρίνοι? Οτι είναι ποιό φιλόξενοι απο τους άλλους Ελληνες ?...Αυτοί παιδιά δεν έχουν άνεργα ? Δάνεια δεν έχουν ?
Αυτοί σίγουρα ήταν οι ψηφοφόροι του ΓΑΠ ''Από το ένας εργαζόμενος σε κάθε σπίτι'' οι ίδοι είναι τώρα οι ψηφοφόροι του Βίτσα  "Μια μουσουλμανική οικογένεια σε ένα διαμέρισμα, σε κάθε πολυκατοικία"
 Αφού έφυγε -εκδιώχτηκε για την ακρίβεια- ο ανθός της νεολαίας μας, με πτυχία και γνώσεις και άριστες σπουδές, η κυβέρνηση συζητά το ενδεχόμενο να φέρει γιατρούς απ το εξωτερικό - λογικά από χώρες του τρίτου κόσμου ώστε να παίρνουν 300 ευρώ και να εργάζονται χαμαλίκι, εγώ θα πω και αμφιβόλου επιστημονικής κατάρτισης γιατί ως γνωστόν οι Ελληνες γιατροί είναι από τους καλύτερους στον κόσμο....
Τέτοιοι πνευματικοί ογκόλιθοι μάς κυβερνούν....
Η ιστορία είναι ένα ποτάμι που δεν σταματά ποτέ . Το σήμερα θα γίνει ιστορία και 'μεις βρισκόμαστε στην πηγή της. 
Xιλιάδες Ελληνες άνεργοι άλλοι τόσοι έχασαν τις δουλείες τους , κλείσαν τα μαγαγιά τους , άξιοι επιχειρηματίες , πήραν δάνεια πού τη εποχή εκείνη μπορούσαν να πληρώσουν και τους φαλήρισαν .
Μόνο εγώ προσωπικά γνωρίζω πάνω απο 250 οικογένειες στην Θεσσαλονίκη που ζούν σε παγκάκια , σε αυτοκίνητα και σε παραπήγματα...Μέχρι προχθες συγκεκριμένα εξω απο το νοσοκομείο Ιπποκράτιο Θεσ/νίκης στο παρκάκι , ζεί μια οικογένεια Ελλήνων με 2 κοριτσάκια , και μάλιστα το ένα είναι και αριστούχος στο γυμνάσιο που πάει...και πάρα πολλοί άλλοι...Γι αυτούς τους ανθρώπους τίποτε...για τους άστεγους που ζούνε στα παγκάκια στο πάρκινκ έξω απο τα Δικαστήρια Θεσ/νίκης ΤΙΠΟΤΕ...Και πάρα πολλοί αλλοι σε ολη την Ελλάδα...ΚΑΡΑΓΚΟΖΙΔΕΣ....
ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΩ ΣΕ ΣΑΣ...ΝΑ ΤΟ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΜΕ ΠΡΟΣΟΧΗ....




Η ανάρτηση θεμάτων απο άλλους ιστότοπους δεν σημαίνει αυτόματα και την αποδοχή μας. Επίσης δεν ευθυνόμαστε για το περιεχόμενο ενυπόγραφων κειμένων η σχόλιων.
Σας αρέσεi... κάντε like  ΕΔΩ στην σελίδα του ΕΛΙΤ  ΕΛΛΗΝΩΝ  ...