BLOGGERS HELP

O

2 Μαρ 2016

Μπράβο Τσίπρα μας έκανες μία χώρα ανίκανων και λεχριτών διορίζοντας τα αναρχοκουμούνια-τσιράκια-μπαχαλάκια σου…

 

 ΆΛΛΗ ΜΙΑ ΑΝΑΡΧΟΣΚΑΤΟΦΑΤΣΑ ΣΕ ΤΣΙΠΡΑΙΗΚΑ ΓΡΑΦΕΙΑ

Διορίστηκε στη θέση του ειδικού συμβούλου στο γραφείο Στρατηγικού Σχεδιασμού της Γενικής Γραμματείας Πρωθυπουργού. Αρνητής στράτευσης, αδιόριστος εκπαιδευτικός και σερβιτόρος, μέλος της ΚΝΕ, ιδρυτικό μέλος του Συνασπισμού, αδελφός πρώην βουλευτού του ΣΥΡΙΖΑ και φίλος του Αλέξη Τσίπρα. Διορίστηκε ειδικός σύμβουλος του Πρωθυπουργού.  Ο λόγος για τον Νίκο Καρανίκα ο οποίος διορίστηκε στη θέση του ειδικού συμβούλου στο γραφείο Στρατηγικού Σχεδιασμού της Γενικής Γραμματείας Πρωθυπουργού. Όπως δημοσιεύτηκε στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως, με απόφαση του ίδιου του Πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα, ο Νίκος Καρανίκας έχει αναλάβει καθήκοντα συμβούλου από τις 02-1-2016.

 

http://www.makeleio.gr/wp-content/uploads/2016/03/k21.jpg

 Το θέμα ανέδειξε η εφημερίδα ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ με πρωτοσέλιδό της.

k4

 Η φιλία με

τον Τσίπρα

Σύμφωνα με όσους γνωρίζουν πρόσωπα και πράγματα, ο Νίκος Καρανίκας – που κατάγεται από την Αλεξάνδρεια – γνώρισε τον σημερινό πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ μέσα από την νεολαία του ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟΥ και έκτοτε διατηρούν φιλία.

k6
k5

«Δεν υπηρέτησα στο στρατό γιατί δεν έβλεπα και κανένα λόγο για να το κάνω…»     –    (τί είπε ρε ο μ@λάκας???) !!!

Το όνομα του Νίκου Καρανίκα έχει συνδεθεί στενά με τον όρο «αντιρρησίας συνείδησης» καθώς από το 1995 διώκεται για ανυποταξία. «Πάντα ήθελα να υπηρετώ με έναν άλλο τρόπο, γιατί η ανάλυση των εμπειριών που είχα βιώσει μου είχαν δείξει έναν άλλο δρόμο. Και δεν μετανιώνω καθόλου γι’ αυτό. Είναι θέμα της προσήλωσης που έχω στη συνείδησή μου, αλλά και μιας συνολικής ιδεολογίας που πιστεύω από τα μαθητικά μου χρόνια ακόμα δήλωνσε σε συνέντευξή του στο parousiazw.gr την οποία αναδημοσίευσε το left.gr.

«Δεν υπηρέτησα τον ελληνικό στρατό καθαρά για θέμα ιδεολογίας. Δεν είχα βρει κανέναν απολύτως λόγος να το κάνω. Κι άλλωστε τι να υπηρετήσω; Έναν στρατό που υπηρετεί μονάχα τους κυρίαρχους; Έναν στρατό χωρίς ιδανικά; Να προστατεύσω τι; Αν ζούσα σε μια χώρα που πίστευε σε υψηλά ιδανικά, σε μια πολιτεία οργανωμένη με σωστή και γερή παιδεία και υγεία, που δεν περιόριζε τα δημόσια αγαθά, τότε ναι θα υπηρετούσα ευχαρίστως», δήλωσε στο ο Νίκος Καρανίκας.

Μάλιστα υποστήριζε ότι το χαρτί για την παρουσία του στον στρατό ήρθε σε μια πολύ γόνιμη περίοδο για τον ίδιο, καθώς μόλις είχε τελειώσει τις σπουδές του στο τμήμα Τουριστικών Επαγγελμάτων κι είχε πολλά σχέδια για το μέλλον τα οποία θα του τα περιόριζε η θητεία του στον στρατό, ενώ υποστηρίζει ότι η κοινωνική οργάνωση είναι πιο ουσιαστική από τη θητεία του ενός έτους στον στρατό. «Ξαφνικά εκεί που είσαι σ’ έναν πολύ ενεργητικό χρόνο για τη ζωή σου, έρχονται και σου λένε σταμάτα τα όλα. Δεν γίνεται αυτό. Εξάλλου δεν συμφωνώ και με το δόγμα του στρατού που είναι η άμυνα. Για εμένα η ουσιαστική άμυνα είναι η κοινωνική μέριμνα και οργάνωση. Σε περιόδους πολέμου ή γενικά σε περιόδους κρίσιμες για μια πολιτεία, αυτό που προσφέρει είναι η κοινωνική οργάνωση με την κατάλληλη παιδεία, υγεία και τον πολιτισμό της. Ο στρατός, αντίθετα, δεν βοηθάει την κοινωνία», επισημαίνει ο κ. Καρανίκας.



Τελικα, λιγο αντιρησιας λιγο πουστης λιγο κνιτης λιγο πρεζακιας και λιγο μπασταρδος πιστευω πως ειναι αξιος για στελεχος του συριζα…στο τελος που σιγουρα θα ειναι βραδυ οι κρεμαλες θα παρουν φωτια απο κατι αποβρασματα σαν κι αυτον…να στε σιγουροι!!!!   Μόνο στην ΕΛΛΑΔΑ των ΣΑΝΕΛ ένα τέτοιο υποκείμενο μπορούσε να γίνει σύμβουλος Πρωθυπουργού Η Χώρα καταρρέει και αυτοί ενδιαφέρονται μόνο για την πρόσληψη ημετέρων. Τελικά, ποιός τους διόρισε? Οι τουρκαλβανόμυαλοι συμπολίτες μας τον διόρισαν με την ψήφο τους… Ένας σερβιτόρος σύμβουλος όχι του μανάβη, όχι του μπακάλη αλλά του πρωθυπουργού της χώρας!!!!  Άλλος ένας τούρκο-εβραίος μισέλληνας με κλεμμένο όνομα.  Τελικά, τί είναι σύριζα? Είναι: ΣΥΡΙΖΑ=50% κομμουνιστες χασικλήδες που νομιζουν οτι μπορουν να αναστησουν το Λενιν και το Σταλιν και που ειναι κομπλεξικοι γιατι τοσα χρονια ηταν στην απεξω και στο 4% + 40% πρωην κλεφτοΠΑΣΟΚοι που θελουν να συνεχιζουν την κλεψια και τη μασα + 10% ελαφροδεξιουληδες κεντροδεξιοαριστεροφιλελευθεροαρπαχτικα παρτακηδες. Αυτό αποδυκνείεται πως  ειναι ο ΤΣΥΡΙΖΑ, ΞΥΡΙΖΑ και ΜΥΡΙΖΑ.

 cretanpatriot.wordpress.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου