BLOGGERS HELP

O

3 Μαρ 2016

Εβραίοι. Οι άθλιοι "συγκάτοικοι" των λαών.


ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΔΕΧΟΝΤΑΙ ΩΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΕΒΡΑΪΚΟΤΗΤΑΣ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΕΞΕΤΑΣΗ DNA......
Το Ισραήλ είναι το μοναδικό κράτος στον κόσμο που φυλακίζει επ’ αόριστον τους ξένους, όχι για κάτι που έκαναν, αλλά για κάτι που υποθέτουν οι υπηρεσίες του Ισραήλ ότι θα μπορούσαν να κάνουν...

Μόλις επιλύσουμε τις διαφορές μας με τους ξένους ιμπεριαλιστές, σειρά έχουν εκείνοι που πραγματικά έχουμε λόγους να τους μισούμε. Ποιοι είναι αυτοί;
Οι "δικοί" μας άνθρωποι.
Οι σχεδόν "συγγενείς" μας και επί αιώνες "συγκάτοικοί" μας Εβραίοι και βέβαια οι ομοεθνείς μας "προδότες".
Αυτοί δικαιούνται το μίσος μας, γιατί είναι οι άνθρωποι με τους οποίους γεννηθήκαμε και μεγαλώσαμε δίπλα-δίπλα και θα έπρεπε να είναι οι τελευταίοι που θα είχαν λόγο να μας εκμεταλλευτούν.
Αυτοί είναι οι άνθρωποι που πραγματικά αποτελούν το αίτιο της δυστυχίας μας και δικαιούνται τιμωρία. Οι άνθρωποι που μας γνώριζαν και δεν μας σεβάστηκαν. Οι άνθρωποι που εκμεταλλεύτηκαν τη γνώση των χαρακτηριστικών μας και μας παρέδωσαν στους ξένους σαν πρόβατα για σφαγή.
Σ' ό,τι αφορά τους Εβραίους συμβαίνει το εξής:
Ο Εβραίος είναι ο απόλυτα χειρότερος ανθρωπότυπος, που έχει ποτέ συγκατοική¬σει με ανθρώπους σε μια κοινωνία ανθρώπων.
Ο εβραϊκός λαός είναι ο απόλυτα χειρότερος λαότυπος, που έχει ποτέ υπάρξει ανάμεσα στους λαούς του κόσμου. Είναι ο απόλυτος αντίποδας των Ελλήνων και του ελληνικού λαού.
Είναι ο λαός που δεν έχει φιλοξενήσει ποτέ κανέναν λαό και έχει φιλοξενηθεί σχεδόν από όλους τους λαούς του κόσμου.
Είναι ο λαός που δεν έχει δώσει ποτέ τίποτε σε κανέναν και έχει πάρει από όλους τους λαούς.
Ο λαός "κοσμοπολίτης", που όχι μόνον επιβιώνει, αλλά πλου¬τίζει στο όνομα του κοσμοπολιτισμού και της ανοχής.
Ο "κοσμοπολίτης", που ανέχεται τους υπόλοιπους, επειδή απλούστατα τον συμφέρει να τους εκμεταλλεύεται.
Άλλωστε δεν πρέπει ποτέ να ξεχνάμε ότι και ο ίδιος ο χριστιανισμός είναι αποτέλεσμα του εβραϊκού "κοσμοπολιτισμού". Του "κοσμοπολιτισμού", που δεν ανέχεται ούτε τον ίδιο του τον εαυτό.
Δεν ανέχτηκαν οι Εβραίοι Τον αδερφό τους Χριστό να περιφέρεται ανάμεσά τους και να επηρεά¬ζει τον λαό τους και τον σκότωσαν.
Δεν ανέχτηκαν όχι τη διαφορετικότητα ενός ξένου, αλλά τη διαφορετικότητα ενός δικού τους "παιδιού".
Δεν Τον ανέχτηκαν και Τον σταύρωσαν.
Αυτό ήταν το αίτιο της γέννησης του χριστιανισμού.
Η "μη ανοχή" του εβραϊσμού γέννησε τον χριστιανισμό.
Ο εθνικισμός των "κοσμοπολιτών" έφερε στον πλανήτη τον Μεσαίωνα. Η κλοπή των Εβραίων έφερε την ανθρωπότητα σ' αυτήν τη δεινή θέση.
Ο Εβραίος πατέρας τους έκλεψε τον Θεό, για να κάνει τη δική του "ιδιό-κτητη" θρησκεία και αιώνες μετά τον μιμήθηκε ο Εβραίος Πέτρος, για να κλέψει τον Χριστό και να δημιουργήσει τον χριστιανισμό.
Αυτοί είναι οι βάρβαροι και απολίτιστοι Εβραίοι, που επιβιώ¬νουν, χρησιμοποιώντας την έννοια του "πολιτισμού".
Ο λαός "κοσμοπολίτης", που, μόλις απέκτησε δική του πατρίδα, όχι μόνον δεν φιλοξένησε σ' αυτήν κανέναν ξένο λαό, αλλά δεν ανέχεται ούτε τον καθ’ όλα νόμιμο "συγκάτοικό" του, που είναι οι γηγενείς της Παλαιστίνης. Αυτοί, που έκλεψαν από τους Παλαιστίνιους μια πατρίδα, δεν δέχονται ούτε την απλή συνύπαρξη μαζί τους. Καθημερινά, χύνοντας παλαιστινιακό αίμα, επιβεβαιώνουν αυτό το οποίο ισχυριζόμαστε.
Οι Εβραίοι είναι ο "κοσμοπολίτης", που από θέση ισχύος ποτέ στην ιστορία του δεν ανέχτηκε το "διαφορετικό". Που σκοτώνει τους νόμιμους Παλαιστίνιους "συγκάτοικούς" του και την ίδια ώρα όχι απλά ζητάει αλλά απαιτεί από τους λαούς να τον "φιλο¬ξενήσουν".
Που εξαργυρώνει το "ολοκαύτωμα" με όλους τους δυνατούς τρόπους και καθημερινά εγκληματεί στην επικράτειά του.
Που βομβαρδίζει με αεροπλάνα πολίτες.
Που έχει το απύθμενο θράσος όχι απλά να ζητάει ισονομία και ισοπολιτεία για την κοινότητά του μέσα στην κάθε χώρα όπου κατοικεί, αλλά που ζητάει προνόμια. Κανένας Εβραίος σε καμία χώρα όπου κατοικεί δεν είναι ισότιμος με τον γηγενή. "Υπερέχει" έναντι του γηγενή, εφόσον απολαμβάνει προνόμια.
Αυτός λοιπόν ο λαός του "πολιτισμού", ο οποίος μπορεί να σε στείλει στα δικαστήρια αν τον κοιτάξεις "στραβά", είναι αυτός που στο δικό του κράτος δεν σέβεται κανέναν νόμο.
Που φυλακίζει όχι μόνον αυτούς που έκαναν κάτι εναντίον του, αλλά κι αυτούς που αυθαίρετα υποθέτει ότι θα μπορούσαν να κάνουν κάτι εις βάρος του.
Το Ισραήλ είναι το μοναδικό κράτος στον κόσμο που φυλακίζει επ’ αόριστον τους ξένους, όχι για κάτι που έκαναν, αλλά για κάτι που υποθέτουν οι υπηρεσίες του Ισραήλ ότι θα μπορούσαν να κάνουν.
Πρώτο το Ισραήλ και μετά οι ΗΠΑ υιοθέτησαν την "προληπτική" πολιτική κατά της τρομοκρατίας.
Πρώτο το Ισραήλ βομβάρδισε "προληπτικά" ελεύθερα κράτη και μετά οι ΗΠΑ.
Πρώτο το Ισραήλ απήγαγε και δολοφόνησε ξένους πολίτες στις πατρίδες τους και μετά οι ΗΠΑ.
Αυτήν την απαράδεκτη από όλες τις απόψεις συμπεριφορά την ακολουθεί, γιατί ακριβώς οι "κοσμοπολίτες" Εβραίοι θεωρούν τον ξένο
εκ των δεδομένων εχθρό. Αυτοί, που επί αιώνες ζούσαν ως ξένοι σε διάφορες χώρες και απαιτούσαν ν' αντιμετωπίζονται ως φιλοξενούμενοι φίλοι, κάνουν τα ακριβώς αντίθετα στη δική τους χώρα.
Οι ρατσιστές επιβίωναν εξαιτίας του αντιρατσισμού. Συμβαί¬νει αυτό που είπαμε σε άλλο σημείο για τους ξένους μετανάστες. Οι πιο πονηροί από αυτούς εκμεταλλεύονται την "ιδιοσυχνότητα" των άλλων, για να μεγιστοποιούν την οικονομική απόδοση της δικής τους.

Αν εμείς θεωρούμε εγκληματίες τους φτωχούς μετανάστες, που ακολουθούν αυτήν την υποκριτική τακτική σε προσωπικό επίπεδο για να βρουν μια δουλειά ή για να προστατεύσουν μια "τιμή", αντιλαμβανόμαστε την αθλιότητα των Εβραίων.
Αντιλαμβανόμαστε την αθλιότητα αυτών, που σε επίπεδο εθνικής κοινότητας κάνουν το ίδιο. Που το κάνουν όχι για να επιβιώσουν, αλλά για να πλουτίσουν.
Που περνάνε τους άλλους για κορόιδα που δουλεύ¬ουν, για να τους κλέβουν οι ίδιοι.
Που λειτουργούν ως συμμορίες μέσα σε κοινωνίες, οι οποίες αναγνωρίζουν μόνον τον ανταγω¬νισμό μεταξύ προσώπων.

Όλα αυτά οι λαοί —και μεταξύ αυτών και οι Έλληνες— τα γνώριζαν.
Επί αιώνες όμως τους ανέχονταν οι Έλληνες στον ελλαδικό χώρο, γιατί απλούστατα "συγκατοικούσαν" σχεδόν ανα¬γκα¬στικά μαζί τους. "Συγκατοικούσαν", γιατί απλούστατα δεν μπορούσαν να τους "ξεφορτωθούν".
Έτσι έφτασαν μέχρι σήμερα να τους ενοχλούν.

Οι σύγχρονοι Έλληνες τους "κληρονόμησαν" από τους Οθωμανούς και δεν μπορούσαν να βρουν τη "λύση" στο εβραϊκό πρόβλημα.
Δεν ήταν "πολιτισμένοι", για να τους εξοντώ¬σουν μέχρι του τελευταίου, όπως επιχειρούν να κάνουν οι Ισραηλινοί εναντίον των Παλαιστινίων, όπως και δεν μπορούσαν να τους διώξουν, γιατί απλούστατα δεν τους δέχονταν κανένας λαός και ταυτόχρονα δεν είχαν πατρίδα.
Γιατί δεν τους δέχονταν κανένας;
Για τους ίδιους λόγους που δεν τους ήθελαν και οι Έλληνες.
Γιατί είναι οι . . . . . . ...
 greek-observatory2
 http://www.ydrohoos.gr/metanastes.htm

Η ανάρτηση θεμάτων απο άλλους ιστότοπους δεν σημαίνει αυτόματα και την αποδοχή μας. Επίσης δεν ευθυνόμαστε για το περιεχόμενο ενυπόγραφων κειμένων η σχόλιων.
Σας αρέσεi... κάντε like  ΕΔΩ στην σελίδα του ΕΛΙΤ  ΕΛΛΗΝΩΝ  ...