BLOGGERS HELP

O

5 Μαρ 2016

Η ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΗ ΟΜΙΛΙΑ ΤΟΥ ΜΠΕΡΝΙ ΣΑΝΤΕΡΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ.


του Ιωάννη Αθ. Μπαλτζώη.
Ο Μπέρνι Σάντερς είναι ο υποψήφιος για το προεδρικό χρίσμα του Δημοκρατικού Κόμματος και κυριότερος αντίπαλος της Χίλαρι Κλίντον. Πρόσφατα σε μια ομιλία του για την οικονομία
αναφέρθηκε στην Ελλάδα, τον ρόλο της τροικα , της Ευρωπαικής Ένωσης και ιδιαίτερα της Γερμανίας και του ΔΝΤ. Μίλησε για την αλληλεγγύη του προς τους Έλληνες, για την αποτυχημένη πολιτική της τρόικα, για την φτωχοποίηση του Ελληνικού λαού, για την ανεργία, για το δημοψήφισμα, το ρόλο της Goldman Sachs , την αποτυχία της λιτότητας στην Ελλάδα, το δημοψήφισμα που αγνοήθηκε, για την δημοκρατία που βάλλεται και την ακροδεξιά που γιγαντώνεται  και γενικά ήταν μια καταπληκτική ομιλία - συμπαράστασης προς τον Ελληνικό λαό και αυτά που βιώνει. Μια ομιλία που πρέπει να δούνε όλοι οι Έλληνες, μπας και καταλάβουν τι μας συνέβη, ποιοι  είναι οι υπεύθυνοι της καταστροφής μας.  Ευτυχώς που υπάρχει και το διαδίκτυο και μαθαίνουμε πράγματα που τα κατεστημένα ΜΜΕ δεν μας μεταδίδουν.
Δείτε  οπωσδήποτε την  πολυσυζητημένη ομιλία του  Μπέρνι Σάντερς  με ελληνικούς υπότιτλους  στην παρακάτω διεύθυνση:

κάντε κλικ  στο εικονίδιο cc  για Ελληνικούς υπότιτλους,
analystsforchange.org
Η ανάρτηση θεμάτων απο άλλους ιστότοπους δεν σημαίνει αυτόματα και την αποδοχή μας. Επίσης δεν ευθυνόμαστε για το περιεχόμενο ενυπόγραφων κειμένων η σχόλιων.
Σας αρέσεi... κάντε like  ΕΔΩ στην σελίδα του ΕΛΙΤ  ΕΛΛΗΝΩΝ  ...