BLOGGERS HELP

O

8 Μαρ 2016

ΣΥΡΙΑ - ΕΙΔΟΜΕΝΗ - ΦΤΑΝΕΙ ΠΟΙΑ ΜΕ ΤΑ ΒΡΩΜΕΡΑ ΜΜΕ !!!!


Πυλώνες του καθεστώτος Άσαντ είναι ο στρατός, οι μυστικές υπηρεσίες , επιχειρηματίες της Δαμασκού καθώς και οι Χριστιανοί που φοβούνται την εγκαθίδρυση ισλαμικού κράτους
  σε ενδεχόμενη πτώση του Σύρου ηγέτη.
 Στην Γερμανία τους Σύριους πρόσφυγες τους ονομάζουν ως '' λιποτάκτες '' και νομίζω οτι έχουν δίκαιο . Δηλαδή τώρα στην Συρία υπάρχει πόλεμος μεταξυ Χριστιανών και Ισλαμιστών
ΠΕΘΑΙΝΟΝΤΑΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ ΣΤΗΝ ΣΥΡΙΑ...ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΕΔΩ
ΕΠΙΣΗΣ ΑΦΑΝΙΖΟΥΝ ΟΛΟΚΛΗΡΑ ΧΩΡΙΑ ΕΛΛΗΝΟΡΘΟΔΟΞΩΝ ΣΤΗΝ ΣΥΡΙΑ...
Παρ΄ολα αυτά μένουν εκεί και πολεμάν , ανδρες και γυναίκες...
 

Για αυτούς τους πρόσφυγες δεν μιλάει κανείς επειδή είναι χριστιανοί;;; Σύριοι Χριστιανοί πρόσφυγες στην τουρκία κρύβουν το θρήσκευμά τους υπό την απειλή των τούρκων!

 

Τεράστιες είναι οι δυσκολίες που αντιμετωπίζουν οι περίπου 45.000 Σύροι πρόσφυγες που είναι Χριστιανοί στο θρήσκευμα και έχουν βρει προσωρινά άσυλο στην Τουρκία, καθώς συναντούν τέτοιες εχθρότητες που αναγκάζονται να κρύβουν πού πιστεύουν.
Στην μεγάλη τους πλειοψηφία, όπως αναφέρει η τουρκική εφημερίδα Χουριέτ, έχουν βρει καταφύγιο από τον διωγμό των μουσουλμάνων σε πόλεις στα ανατολικά της χώρας, κυρίως στο Γιοζγκάτ, το Ακσαράι, το Τσορούμ, το Αφιόνκαραχισάρ. Όλοι έχουν αιτηθεί να μετακινηθούν στις ΗΠΑ, τον Καναδά ή την Αυστρία, αν και διαθέτουν πλέον άδεια παραμονής στην Τουρκία έως το 2023.

Οι διάφοροι οργανισμοί και ΜΚΟ δεν δείχνουν τόσο ενδιαφέρον και ζήλο για την φροντίδα των χριστιανών Συριών όπως το αντίστοιχο με τους μουσουλμάνους πρόσφυγες. Κάποιοι από αυτούς, αρμενικής καταγωγής, ουσιαστικά επιστρέφουν ως πρόσφυγες στις πατρίδες τους, από όπου οι πρόγονοί τους εκδιώχθηκαν βίαια πριν από 100 περίπου χρόνια από τους μουσουλμάνους. Η Ανονίς Αλίς Σαλτσιγιάν, Αρμένια που έφυγε από το Ιράκ πριν από έναν χρόνο, δηλώνει στη Χουριέτ πως δημοσίως υποκρίνεται πως είναι μουσουλμάνα: «Η οικογένειά μου καταγόταν από το Βαν, στην νοτιοανατολική Τουρκία. Ήρθα με τον άντρα μου και τα δυο παιδιά μας μαζί με άλλες 20 οικογένειες, πριν από έναν χρόνο. Έχουμε συγγενείς στην Ευρώπη και τα καταφέρνουμε μόνο χάριν στην δική τους βοήθεια. Τα παιδιά μας δεν πάνε σχολείο γιατί δεν μιλούν τουρκικά».
Η επτάχρονη Λίντα δεν έχει μιλήσει εδώ και έναν χρόνο, από όταν τζιχαντιστές εισέβαλαν στο σπίτι της. Ήρθε με την οικογένειά της στην Τουρκία. «Δεν έχουμε μέλλον εδώ. Όλα είναι αβέβαια. Ευχόμαστε μόνο να μπορούμε να προσφέρουμε στα παιδιά μας ένα μέλλον και ένα μέρος που θα είναι σώα και ασφαλή», λέει ο πατέρας της. Ο ίδιος εξηγεί πως οι ντόπιοι δεν βλέπουν με καλό μάτι τους χριστιανούς: «Δεν προσευχόμαστε δημόσια, μόνο στα σπίτια μας. Εργαζόμαστε μόνο περιστασιακά, οι Τούρκοι παίρνουν μεροκάματο 100 λίρες κι εμείς 25»…
 Κινδυνευουν με σφαγη 400.000 Ελληνορθοδοξοι στην Συρια απο ακραιους ισλαμιστες.
Γιατί δεν μιλάει κανένα βρωμερό ΜΜΕ και η '' ευαίσθητη '' Δύση για την μεγαλύτερη σφαγή των Χριστιανών ( μέχρι τώρα ) ???? 
Φυσικά λίγο πολύ όλοι γνωρίζουμε το τι έχει σκοπό το Ισλάμ...Την εξαφάνιση του Χριστανισμού και την Ισλαμοπίοιση ολόκληρης της Ευρώπης...
Ηδη το BBC αφαίρεσε τους όρους '' πρό Χριστού '' και '' μετά Χριστόν ''  ...Αυτοί έχουν το πρόγραμμα τους , την άγρια επίθεση στον Χριστιανισμό και την αφάνηση του , φυσικά με την συμπαράσταση και τις ευλογίες Ισραήλ..
Αυτοί λοιπόν οι βίαιοι υπάνθρωποι που εφαρμόζουν τον νόμο της Σαρια , τον βάρβαρο αυτό νόμο των μουσουλμάνων γιατί δεν τηρούν ακριβώς τι λεει και το Κοράνι τους για τους Χριστανούς  ???

 Συγνώμη για την πολυλογία μου αλλά σήμερα έμαθα οτι μαθητές λυκείων τα χρήματα που μαζεύουν για την πολυήμερη εκδρομή τους κάποιοι θα τα δώσουν σε αυτούς τους '' λιποτάκτες'' και κατά το πλείστον Ισλαμιστές...ΑΣ ΤΟ ΣΚΕΦΤΟΥΝ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΛΟΙΠΟΝ ΠΡΙΝ ΚΑΝΟΥΝ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΠΡΑΞΗ...

Η ανάρτηση θεμάτων απο άλλους ιστότοπους δεν σημαίνει αυτόματα και την αποδοχή μας. Επίσης δεν ευθυνόμαστε για το περιεχόμενο ενυπόγραφων κειμένων η σχόλιων.
Σας αρέσεi... κάντε like  ΕΔΩ στην σελίδα του ΕΛΙΤ  ΕΛΛΗΝΩΝ  ...  





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου