BLOGGERS HELP

O

8 Μαρ 2016

Οι καινούργιες ταυτότητες. Δείτε τι θα πάθουμε χωρίς αυτές.[ΒΙΝΤΕΟ]



Καθημερινά παρατηρούμε να προωθούν το τσιπάρισμα, το οποίο ήδη πραγματοποιείται σε κάποιες χώρες, όχι όμως υποχρεωτικά. Εδώ στην χώρα μας είναι έτοιμοι να το επιβάλλουν με τις καινούργιες ταυτότητες και μάλιστα με κόστος για τον πολίτη.


Το σύστημα δηλαδή, κερδίζει καθώς επιβάλει την πώληση αλλά ταυτοχρόνως επιβάλλει τον απόλυτο έλεγχο.

 Προσπαθούν να περάσουν το μήνυμα πως υπάρχουν οφέλη, ενώ όταν ο κόσμος αρνηθεί, θα τον υποχρεώσουν να σφραγιστεί.

Πώς όμως θα το πετύχουν αυτό?

Όσοι δεν έχουν τσιπάκι, δε θα μπορούν να αγοράσουν και να πουλήσουν τίποτα! Ούτε καν τρόφιμα. Επίσης θα απαγορευτεί η ενοικίαση σπιτιών και καταστημάτων, ενώ δε θα μπορούμε να κάνουμε την παραμικρή συναλλαγή με τράπεζες, δημόσιες υπηρεσίες, την εφορία και κάθε οικονομικό φορέα. Επιπλέον θα πρέπει να ξεχάσουμε οποιουδήποτε είδους ιατρική περίθαλψη, αφού θα μας απαγορευτεί η πρόσβαση σε ασφάλεια, νοσοκομεία και φαρμακεία. Μάλιστα όσοι δε θα φέρουν το τσιπάκι θα αντιμετωπίζονται σαν κοινοί εγκληματίες.


Θα είναι πολύ δύσκολο να επιβιώσουν όσοι δεν έχουν λάβει το σφράγισμα. Ως αποτέλεσμα, ένας μεγάλος αριθμός όσων αντιστέκονται να υποχωρούν και τελικά να λάβουν το σφράγισμα, καθώς θα λυγίσουν από τις κακουχίες.

 Δείτε το φιλμάκι που βρήκαμε για εσάς. Θα καταλάβετε πραγματικά που μας πάνε. Θέλουν να έχουν τον απόλυτο έλεγχο.

Ο απόλυτος έλεγχος


Σχετικά με τις καινούργιες ταυτότητες και την συνήθη δικαιολογία των τρομοκρατών που χρησιμοποιούν για να εισβάλουν παντού, σε κάθε χώρα. Να αιχμαλωτίσουν και να έχουν τον απόλυτο έλεγχο στην παγκοσμιοποίηση που έφτιαξαν γι αυτούς….
Σε έκδοση νέων δελτίων ταυτότητας υποχρεώνεται η ελληνική κυβέρνηση, σαν άμεση συμβατική υποχρέωση της απέναντι σε Ε.Ε. και ΗΠΑ.

Υπενθυμίζεται, ότι στο υπουργείο Προστασίας του Πολίτη έχει συσταθεί επιτροπή στην οποία μετέχουν και αστυνομικοί της Διεύθυνσης Διαβατηρίων της Αστυνομίας, που θα υποβάλλει έως τα τέλη Γενάρη την πρότασή της για τα τεχνικά χαρακτηριστικά των νέων ταυτοτήτων.

Τα νέα δελτία ταυτότητας θα περιέχουν εκτός από δακτυλικά αποτυπώματα και πρόσθετα «βιομετρικά στοιχεία» που τοποθετούνται με μικροτσίπ, όπως για παράδειγμα το «αποτύπωμα» της ίριδας του κατόχου. Στόχος είναι να εξελιχθεί ο ΑΜΚΑ, όπως συμβαίνει στις ΗΠΑ, αλλά και σε άλλες χώρες, όπου ο ίδιος αριθμός ισχύει τόσο για την Κοινωνική Ασφάλιση – υγεία, την Αστυνομική Ταυτότητα και για το Φορολογικό Μητρώο
Ο ισχυρισμός…
Η θεσμοθέτηση ενός και μοναδικού αριθμού για όλες τις συναλλαγές των πολιτών με το Δημόσιο και με οποιοδήποτε τρίτο εκτιμάται ότι θα έχει άμεσες και ευεργετικές επιπτώσεις στην καταπολέμηση της φοροδιαφυγής και της εισφοροδιαφυγής, θα ενισχύσει τη διαφάνεια των εμπορικών και οικονομικών συναλλαγών και θα περιορίσει αποτελεσματικά τη γραφειοκρατία.
Το κόστος
Η όλη διαδικασία θα πρέπει να έχει ολοκληρωθεί μέχρι τον Ιούνιο ενώ οι πολίτες προκειμένου να αποκτήσουν τη νέα ταυτότητα θα πρέπει να καταβάλλουν αντίτιμο ύψους περίπου 10 ευρώ.
Οι Αμερικανοί θεωρούν ότι οι σημερινές ταυτότητες μπορούν εύκολα να παραποιηθούν και στη συνέχεια να χρησιμοποιηθούν για την έκδοση διαβατηρίων από κυκλώματα πλαστογράφων. Αντίθετα στα διαβατήρια που εκδίδονται από την Αστυνομία –σύμφωνα με τις πλέον σύγχρονες προδιαγραφές ασφαλείας– δεν έχουν παρατηρηθεί μέχρι στιγμής κρούσματα πλαστογραφίας.
Το ίδιο και στα νέα διπλώματα οδήγησης που από το 2009 εκδίδονται με τις ίδιες προδιαγραφές από το Εθνικό Κέντρο Έκδοσης Εγγράφων Ασφαλείας, που εδρεύει στη διεύθυνση διαβατηρίων της Αστυνομίας.
πηγη iplus.gr

Η ανάρτηση θεμάτων απο άλλους ιστότοπους δεν σημαίνει αυτόματα και την αποδοχή μας. Επίσης δεν ευθυνόμαστε για το περιεχόμενο ενυπόγραφων κειμένων η σχόλιων.
Σας αρέσεi... κάντε like  ΕΔΩ στην σελίδα του ΕΛΙΤ  ΕΛΛΗΝΩΝ  ...