Πέμπτη, 7 Απριλίου 2016

Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΤΡΙΤΟΚΟΣΜΙΚΗ ? Η' ΤΕΤΑΡΤΟΚΟΣΜΙΚΗ ΧΩΡΑ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ ?


Διάβασα στην ΒΙΚΙΠΑΙΔΕΙΑ τι είναι Χώρες του Τρίτου Κόσμου...Φυσικά όλοι γνωρίζουμε τον όρο το τι είναι...Λέει λοιπόν...
Η χρήση του όρου αφορά τις χώρες του πλανήτη με χαμηλό δείκτη ανάπτυξης, ανεξάρτητα από το πολιτικό καθεστώς που κυριαρχεί σε αυτές και είναι πια ισοδύναμη με την έννοια "οι φτωχές χώρες".Σε γενικές γραμμές, οι χώρες που συνήθως περιγράφονται ως 'Τρίτου Κόσμου' παρουσιάζουν χαμηλούς δείκτες οικονομικής, βιομηχανικής ή τεχνολογικής ανάπτυξης. Κατά προσέγγιση, οι χώρες στις οποίες συνήθως αναφέρεται ο όρος συνιστούν τα δύο τρίτα του πλανήτη...
Η φύση δεν ανέχεται τα κενά εκεί όπου δεν προβλέπεται να υπάρχουν. Τα καλύπτει άμεσα. Και η εξουσία, η ουσία της πολιτικής ισχύος, δεν ανέχεται να προκύπτουν χάσματα στην άσκησή της. Αυτό είναι ορατό στην Ελλάδα. Η εξουσία δεν ασκείται, ο νόμος παραβιάζεται, η Δικαιοσύνη καταπατάται, το Σύνταγμα έχει καταστεί κενό γράμμα.
Τα σκηνικά που αντικρίζουν οι Ελληνες στην τηλεόραση είναι φρικτά και εξοργιστικά, αλλά υπολείπονται σε ένταση και «ποιότητα» προκλήσεως από όλα όσα λαμβάνουν χώρα καθημερινά στην πατρίδα μας.
Λαθρομετανάστες κάνουν... έλεγχο στα χαρτιά οδηγών νταλικών για να αποφανθούν αν θα τους επιτρέψουν να περάσουν! Οι παρανόμως εισελθόντες αλλοδαποί έχουν υποκαταστήσει τα όργανα της τάξεως, ενώ οι αγρίως φορολογούμενοι πολίτες βρίσκονται στο έλεος του ισλαμικού στρατού των καταληψιών των οδικών δικτύων και άλλων υποδομών του κράτους.
Στον λιμένα του Πειραιώς άλλο εγκληματικό στοιχείο που υποδύεται τον ρόλο του ανήμπορου πρόσφυγα απείλησε να πετάξει μωρό σε λιμενικό! Τα προαναφερθέντα περιστατικά τα είδε το πανελλήνιο και επίσης είδε, με φρίκη και απογοήτευση, το κράτος να απουσιάζει, κλείνοντας έτσι πονηρά το μάτι στους λαθραίους να μας συμπεριφέρονται κατά το δοκούν.
Οι ξένοι δικαιούνται να καταλαμβάνουν σιδηροτροχιές, να «ελέγχουν» τα χαρτιά των οδηγών, να καταλαμβάνουν λιμάνια, να μετακινούνται δωρεάν στην επικράτεια, να σιτίζονται δωρεάν και να τραμπουκίζουν μεταξύ τους αλλά και εις βάρος των Ελλήνων. Αυτό το μήνυμα παίρνουν από το κράτος. Να κάνουν ό,τι θέλουν, όπως θέλουν, σε όποιον θέλουν.
Οι Ελληνες έχουν το... δικαίωμα να ζουν σε κατάσταση ανέχειας, να είναι άνεργοι, να εκποιούν την περιουσία τους για να πληρώνουν φόρους, να υπομένουν τα πάνδεινα από τους ισλαμιστές εποίκους και να περιμένουν τα χειρότερα.
Είναι ηλίου φαεινότερον ότι αυτό δεν μπορεί και δεν πρέπει να συνεχιστεί. Απέχουμε χιλιοστά από το χάος. Η μόνη λύση για την αποφυγή των χειρότερων είναι χειροπέδες και απέλαση σε όλους τους λάθρα εισελθόντες στην Ελλάδα που παρανομούν.
ΣΤΗΡΙΞΤΕ ΜΑΣ ΠΑΤΩΝΤΑΣ LIKE "ΕΔΩ"