BLOGGERS HELP

O

7 Απρ 2016

ΕΙΔΗΣΗ ΣΟΚ - «ΈΛΛΗΝΕΣ ΣΥΓΚΑΤΟΙΚΗΤΕ ΜΕ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ…»

Συγκατοίκηση με πρόσφυγες έναντι αμοιβής, προτείνει ο ΟΗΕ, για την αντιμετώπιση του μεταναστευτικού, προκαλώντας τις αντιδράσεις της ελληνικής κοινωνίας!


Πρόκειται για το σχέδιο του δικτύου «Αλληλεγγύη - Solidarity Now», το οποίο προβλέπει την συγκατοίκηση 600 μεταναστών με πολίτες της Αττικής, αλλά και την συγκατοίκηση επιπλέον 100 μεταναστών με πολίτες της Θεσσαλονίκης!!!

Η Ύπατη Αρμοστεία του ΟΗΕ, ζητά λοιπόν από τους Αθηναίους και τους Θεσσαλονικείς, να ανοίξουν τα σπίτια τους και να τα μοιραστούν για περίπου 2 μήνες με «πρόσφυγες»...!

Για την φιλοξενία των μεταναστών , το εν λόγω σχέδιο προβλέπει αμοιβή 300 ευρώ για τους Ελληνες πολίτες , αλλά και κουπόνια προσφορών για τους μετανάστες,ώστε να καταφέρουν να έχουν ανθρώπινες συνθήκες διαβίωσης,όπως αναφέρει η ανακοίνωση.
Ο Γενικός Διευθυντής του «αλληλεγγύη-SolidarityNow», μίλησε για το ζήτημα:  
«σκοπός της πρωτοβουλίας, είναι να συνεισφέρουμε στη λύση του προβλήματος της στέγασης και διαβίωσης των συνανθρώπων μας που αιτούνται άσυλο με σκοπό τη μετεγκατάστασή τους σε άλλες χώρες της ΕΕ. Μέσω του προγράμματος, που χρηματοδοτείται αποκλειστικά από την Ύπατη Αρμοστεία στην Ελλάδα, ευάλωτες ομάδες που τα τελευταία χρόνια ζουν και μετακινούνται κάτω από απάνθρωπες συνθήκες, θα φιλοξενούνται σε σπίτια στην Ελλάδα».

 «Στο αλληλεγγύη-SolidarityNow, πιστεύουμε ότι εξασφαλίζοντας αξιοπρεπείς συνθήκες σε μετακινούμενους πληθυσμούς, ενισχύεται ακόμα περισσότερο η αλληλεγγύη με την οποία είναι δυνατό να ξεπεραστεί οποιαδήποτε μορφής κρίσης: ανθρωπιστική, πνευματική, οικονομική, πολιτική».

Δηλαδή αφού το ελληνικό κράτος έχει ήδη σπαταλήσει τεράστια ποσά, για την σίτιση και διαβίωση των μεταναστών, τώρα οι Έλληνες καλούνται να ανοίξουν και τα σπίτια τους, για να δείξουν την αλληλεγγύη τους, την ίδια ώρα που η υπόλοιπη Ευρώπη, κλείνει τα σύνορα της και δεν δέχεται μετανάστες…μάλιστα!
hellaspress-angel.blogspot.gr
ΣΤΗΡΙΞΤΕ ΜΑΣ ΠΑΤΩΝΤΑΣ LIKE  ''ΕΔΩ''