BLOGGERS HELP

O

9 Απρ 2016

ΤΟ ΜΕGA ΕΚΛΕΒΕ ΡΕΥΜΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΕΗ !!!


Αποκαλύπτουμε τα έγγραφα που αποδεικνύουν ότι το Mega έκλεβε ρεύμα από τη ΔΕΗ

Αποκάλυψη: Το MEGA έκλεβε ρεύμα από τη ΔΕΗ – Είχαν παρέμβει στους μετρητές της ΔΕΗ για να γράφουν μικρότερη κατανάλωση.
Απίστευτο; Κι όμως αληθινό! Παρά το γεγονός ότι η υπόθεση έφτασε στη Δικαιοσύνη, οι ευθύνες αποδόθηκαν μόνο σε ένα συγκεκριμένο υπάλληλο!

Ιστορική επίσκεψη: Στις 16 Απριλίου ο Πάπας Φραγκίσκος, ο Οικουμενικός Πατριάρχης Βαρθολομαίος και ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος θα επισκεφθούν την Μυτιλήνη. Παρών θα είναι και ο Αλέξης Τσίπρας. Ο στόχος είναι προφανής: Να ευαισθητοποιούν οι λαοί και οι κυβερνήσεις και να στηρίξουν τους πρόσφυγες αντί να σηκώνουν τείχη.

Πειραιάς, Χίος, Ειδομένη: Κάθε μέρα και σκηνές απόγνωσης – Πρόσφυγες: Η Οδύσσεια των εγκλωβισμένων – Τα κλειστά σύνορα. Τα φυλλάδια που τους λένε να μείνουν εκεί που βρίσκονται. Οι περίεργες Μ.Κ.Ο.

Στρατολογούν απόστρατους και μέλη θρησκευτικών οργανώσεων: «Καρφί» στα πλευρά της ΝΔ το νέο δεξιό κόμμα Καρατζαφέρη – Μπαλτάκου που… παίζει με τον τέως βασιλιά

PANAMA PAPERS: Αντιπρόεδρος της Aisios Foundation, ήταν ο Σταύρος Παπασταύρου, της μίας εκ των τριών offshore στις οποίες συμμετείχε στ ΔΣ τους, σύμφωνα με τα αποκαλυπτικά στοιχεία από τον Παναμά. Ο Παπασταύρου καλείται εκ νέου από τους εισαγγελείς ως ύποπτος

Με το ένα πόδι εκτός του προγράμματος το ΔΝΤ – 24.500 θέσεις εργασίας με προγράμματα μέσα στον Απρίλιο – Δανειστές: Ζητούν απελευθέρωση ομαδικών απολύσεων

Συνεντεύξεις: Κώστας Χρυσόγονος – Ελίζα Βόζεμπεργκ


 SEL 1 KYRIAKIS
 Αξίζει να σημειώσουμε ότι ενώ το θέμα είναι ανοικτό από το 2012, η προηγούμενη κυβέρνηση Σαμαρά και Βενιζέλου δεν έκανε απολύτως τίποτα για να προχωρήσουν οι νομικές διαδικασίες, ενώ σε επίμονες ερωτήσεις βουλευτών, το αρμόδιο υπουργείο περιβάλλοντος δήλωνε αναρμόδιο!
Μιλάμε για κωμικοτραγικές καταστάσεις που αγγίζουν τα όρια της ιλαροτραγωδίας αφού αποδεικνύουν τον... μπακάλικο τρόπο με τον οποίο συντηρούσαν τα κανάλια τους οι δήθεν μεγαλοεκδότες και μεγαλοπαράγοντες που ακόμα και σήμερα διεκδικούν τηλεοπτικές άδειες. 
Παρόλα αυτά, πέρσι ήρθε στη δημοσιότητα έγγραφο του Διαχειριστή Ελληνικού Δικτύου Διανομής Ενέργειας (ΔΕΔΔΗΕ) το οποίο αναφέρει ότι στις 12 Δεκεμβρίου 2012 πραγματοποιήθηκε έκτακτος έλεγχος στον μετρητή της εταιρίας ΤΗΛΕΤΥΠΟΣ/MEGA και διαπιστώθηκε ότι ήταν κομμένο του καλώδιο έντασης προς τον μετρητή, ο οποίος κατέγραφε κατανάλωση 12KW ενώ η πραγματική κατανάλωση έφθανε τις 58KW.
Δείτε το έγγραφο του ΔΕΔΔΗΕ για τον έλεγχο 
deddie eggrafo 1 0
Στο έγγραφο αυτό δεν διευκρινίζεται ούτε το διάστημα κατά το οποίο το MEGA προέβαινε σε ρευματοκλοπή, ούτε το ποσό που η εταιρία οφείλει στη ΔΕΗ εξαιτίας της κλοπής ρεύματος, είναι επομένως άγνωστό ποιο ακριβώς μπορεί να ήταν το κέρδος του καναλιού.
Για το ζήτημα αυτό θυμίζουμε ότι είχε καταθέσει σχετική ερώτηση στη Βουλή η βουλευτής Ραχήλ Μακρή, επισυνάπτοντας στοιχεία που είχαν αποσταλεί στο πολιτικό της γραφείο στην Αθήνα και τα οποία αποδείκνυαν ότι ο πελάτης ΤΗΛΕΤΥΠΟΣ/MEGA έκλεβε τη ΔΕΗ. Από τις απαντήσεις προέκυψε ότι τα στοιχεία ανταποκρίνονταν στην πραγματικότητα.
Σχετική ερώτηση είχε καταθέσει και ο Πατρινός βουλευτής Νίκος Νικολόπουλος για να λάβει την... καταπληκτική απάντηση ότι τίθεται ζήτημα προστασίας προσωπικών δεδομένων!!!
Δείτε την ανεκδιήγητη απάντηση της ΔΕΗ το 2014
apantisi dei

Ακολουθεί η απάντηση του ΔΕΔΔΗΕ με την οποία αποκαλύπτεται όλη η αλήθεια 
deddie apantisi


Πρωτοφανής κάλυψη στον Μπόμπολα 
Πολλά ερωτηματικά αναφορικά με την ίδια υπόθεση εγείρει η απάντηση του υπουργείου Δικαιοσύνης. Πράγματι το υπουργείο αυτό δεν είναι αρμόδιο να απαντήσει στην ουσία της ερώτησης αφού δεν μπορεί να γνωρίζει αν κάποια επιχείρηση κάνει ρευματοκλοπή ή έχει ληξιπρόθεσμες οφειλές προς τη ΔΕΗ, πράγμα το οποίο διευκρινίζεται και στην απάντησή του. Είναι όμως αρμόδιο να δώσει διευκρινίσεις αναφορικά με την δικαστική πορεία της υπόθεσης, πράγμα το οποίο αρνείται να κάνει.
Στην απάντηση που υπογράφει ο Χαράλαμπος Αθανασίου επισημαίνεται ότι: «οι δικαστικές αρχές ασκούν το έργο τους με ανεξαρτησία και είναι αποκλειστικά αρμόδιες για την εκτίμηση των πληροφοριών και στοιχείων που περιέρχονται σε γνώση τους». Ο κ. Αθανασίου όμως λέει κάτι ακόμη: ότι «η ερωτώσα βουλευτή» δηλαδή η Ραχήλ Μακρή «μπορεί να θέσει υπόψη του αρμοδίου εισαγγελέα στοιχεία που αφορούν την τέλεση αξιόποινων πράξεων, ο οποίος θα κρίνει αν συντρέχει λόγος για την περαιτέρω διερεύνηση της υπόθεσης».
Είναι γεγονός ότι κάθε πολίτης ή βουλευτής έχει δικαίωμα να θέσει στοιχεία που έχει στην κατοχή του στη διάθεση των εισαγγελικών αρχών προκειμένου αυτά να διερευνηθούν. Το μείζον ερώτημα όμως στη συγκεκριμένη υπόθεση δεν είναι αυτό, αλλά το γιατί ενώ το ζήτημα της ρευματοκλοπής από το MEGA που ήδη χρωστάει πολλά εκατομμύρια στο ελληνικό κράτος και λαμβάνει υπέρογκα δάνεια για να συνεχίζει να επιτελεί το φιλοκυβερνητικό έργο του, είναι γνωστό στους αρμοδίους, δεν απαντούν για τη δικαστική πορεία της υπόθεσης μετά τη μήνυση του ίδιου του ΔΕΔΔΗΕ. Είναι προφανές ότι οι αρμόδιοι έχουν μπερδέψει τους ρόλους. Διαφορετικά, κάνουν για μια ακόμη φορά τα στραβά μάτια απέναντι στην οικογένεια του μεγαλοεργολάβου Μπόμπολα και το κανάλι του που εξυπηρετεί τα συμφέροντά τους. 
newsbomb.gr
ΣΤΗΡΙΞΤΕ ΜΑΣ ΠΑΤΩΝΤΑΣ LIKE  ''ΕΔΩ''