BLOGGERS HELP

O

6 Απρ 2016

Η ΑΝΑΤΡΙΧΙΑΣΤΙΚΗ ΕΚΚΛΗΣΗ ΜΙΑΣ ΓΥΝΑΙΚΑΣ ΛΙΓΟ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΚΑΨΟΥΝ ΖΩΝΤΑΝΗ ΟΙ ΤΖΙΧΑΝΙΣΤΕΣ (vid)

Δεκαπέντε άμαχους ανάμεσα τους και η συγκεκριμένη γυναίκα που επιχείρησαν να δραπετεύσουν από τη Φαλούτζα συνέλαβαν οι τζιχαντιστές. Τους έκαψαν ζωντανούς για παραδειγματισμό.
Η γυναίκα έφτιαξε ένα βίντεο που ήθελε να ανεβάσει στο ίντερνετ. Ήταν μια έκκληση βοήθειας από τις χώρες της Δύσης: «Σας παρακαλώ, ελάτε να μας σώσετε από το ISIS» είναι κάποια από τα τρομαγμένα της λόγια που αναφέρει, ενώ δεν παραλείπει να περιγράψει τις άθλιες συνθήκες διαβίωσης στην πόλη.
Δεν έχουν φαγητό, δεν υπάρχει ηλεκτρικό ρεύμα, δεν υπάρχει νερό, ο κόσμος πεθαίνει αβοήθητος ανάμεσα στα ερείπια των βομβαρδισμένων κτιρίων, δεν υπάρχουν φάρμακα για τους αρρώστους. Η γυναίκα αυτή μαζί με άλλους 14 είχαν σκοπό να «περάσουν» κάποιο βράδυ από τις γραμμές των τζιχαντιστών που έχουν δημιουργήσει έναν κλοιό μέσα στην πόλη που βρίσκεται στα χέρια τους, και να φτάσουν στις γραμμές των Ιρακινών στρατευμάτων που την πολιορκούν.
Δεν τα κατάφεραν. Οι τζιχαντιστές τους συνέλαβαν. Τους δίκασαν και τους καταδίκασαν σε θάνατο για παραδειγματισμό. Η ποινή ήταν να τους κάψουν ζωντανούς. Σε κάποια στιγμή, στο βίντεο η γυναίκα εκλιπαρεί: «Σώστε μας από το Ισλαμικό Κράτος. Θα μας εκτελέσουν όλους με χημικά.»
Το κουρδικό πρακτορείο Ειδήσεων ARA, επιβεβαίωσε την είδηση της δολοφονίας των 15 ανθρώπων.
ΔΕΣΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ
pronews.gr
ΣΤΗΡΙΞΤΕ ΜΑΣ ΠΑΤΩΝΤΑΣ LIKE  ''ΕΔΩ''