Τρίτη, 30 Μαΐου 2017

Τραγωδία σε ζωολογικό κήπο- Τίγρης επιτέθηκε και σκότωσε υπάλληλο [βίντεο]


Μία γυναίκα υπάλληλος του ζωολογικού κήπου στο Χάμερτον της Αγγλίας, πέθανε μετά την άγρια επίθεση από τίγρη, το απόγευμα της Δευτέρας.


Το τραγικό περιστατικό συνέβη όταν μία τίγρης πέρασε στον ενδιάμεσο χώρο όπου οι υπάλληλοι μπαίνουν για να ταΐσουν τα ζώα.  Η υπάλληλος ήταν ακόμη εκεί, όπου της επιτέθηκε και τη σκότωσε η τίγρης.


Άμεσα έσπευσε η αστυνομία και ένα νοσοκομειακό ελικόπτερο ωστόσο η υπάλληλος ήταν ήδη νεκρή.

Οι υπεύθυνοι του ζωολογικού κήπου ενημέρωσαν το κοινό ότι ο χώρος δεν θα ανοίξει, χωρίς ωστόσο να διευκρινίσουν το τι ακριβώς έχει συμβεί. Πλήθος κόσμου που είχε πάει για να επισκεφτεί τα ζώα ωστόσο, θορυβήθηκαν καθώς είδαν την κινητοποίηση των αρχών και το ειδικό ελικόπτερο.

Η διοίκηση του ζωολογικού κήπου έβγαλε ανακοίνωση σύμφωνα με την οποία «οι υπάλληλοι είναι πολύ αναστατωμένοι για να μιλήσουν στα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης καθώς μία από τους συναδέλφους μας σκοτώθηκε το πρωί στον ζωολογικό κήπο».


Η ανακοίνωση ωστόσο, δεν ανέφερε ότι η τραγωδία ήταν αποτέλεσμα επίθεσης από άγριο ζώο.

Οι υπάλληλοι μίλησαν με τις αρχές ενώ συγκλονίζει η μαρτυρία της Βικτόρια Νόρθοβερ Χόλμς, η οποία είχε επισκεφτεί τον ζωολογικό κήπο και ανέφερε ότι άκουσε κάποιον να ουρλιάζει «τρέξτε» πριν όλοι οι επισκέπτες εγκαταλείψουν με ασφάλεια την περιοχή.

Η ίδια μαζί με άλλους επισκέπτες αλλά και τον υπέυθυνο του χώρου είχαν κρυφτεί για περίπου 10 λεπτά ώσπου το προσωπικό να απομακρύνει την τίγρη από τη σκηνή της τραγωδίας.
 

Victoria Northover Holmes  τη Δευτέρα   .............
We were there today . At the time ( whatever happened) hiding in the tiger house next to the tunnel . we just want to send our thoughts to all the staff and the family members .
Cambs police

@CambsCops
Update Hamerton Zoo Park: A keeper sadly died when a tiger entered the enclosure with her. At no point did the tiger escape from enclosure.;


ΠΗΓΗ...telegraph.co.uk/news/2017/05/29/hamerton-zoo-evacuated-serious-incident1/
 
ΣΤΗΡΙΞΤΕ ΜΑΣ ΜΕ ΕΝΑ LIKE ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ