BLOGGERS HELP

O

22 Φεβ 2020

Ο Παύλος Μελάς ήταν σύμμαχος … των Σκοπιανών λέει υπουργός της κυβέρνησης!



Μετά το Ν.Καρανίκα έρχεται άλλο ένα κυβερνητικό στέλεχος για να εκστομίσει ανιστόρητες ασυναρτησίες σύμφωνα με τις οποίες ο Παύλος Μελάς πολεμούσε με τους… Σκοπιανούς εναντίον των Βουλγάρων!
Απλά δεν υπάρχει! Καταρχήν ο Παύλος Μελάς και ο Γερμανός Καραβαγγέλης πολέμησαν εναντίον της εξέγερσης του Ίλιντεν. Η εξέγερση του Ίλιντεν εορτάζεται και από τους Βούλγαρους.
Συνεπώς θα πρέπει να προσέχει πολύ πριν βγει και πει… παπαριές που απομειώνουν την διαπραγματευτική ισχύ της χώρας στις συζητήσεις για το Σκοπιανό σε τηλεοπτική του συνέντευξη ο αναπληρωτής υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Γιάννης Τσιρώνης.

Ο κ. Τσιρώνης σχολιάζοντας τους «Σλαβομακεδόνες», αφού πρώτα ανέφερε ότι η κυβέρνηση του Κωνσταντίνου Καραμανλή έχει αναγνωρίσει τη «μακεδονική γλώσσα», είπε ότι: «Ο Παύλος Μελάς με αυτούς που σήμερα βαφτίζονται εχθροί, πολεμούσαν μαζί ενάντια στους Βούλγαρους».
Αναφερόμενος στη στάση του ελληνικού κράτους τότε, λέει ότι: «δίναμε μάχη να μην αποκαλούνται Βούλγαροι», οι σλαβόφωνοι.

Στη συνέχεια, μιλώντας σχετικά με τα επικείμενα συλλαλητήρια για τη Μακεδονία, ο κ. Τσιρώνης είπε ότι η Νέα Δημοκρατία κατεβάζει τους ανθρώπους στο δρόμο για διαδηλώσεις, αποκαλώντας τους διαδηλωτές υπερπατριώτες.
Πάντα έλεγα ότι μετά το 74 όλες οι κυβερνήσεις ήταν της  ΝΕΑΣ ΕΒΡΑΪΚΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΤΑΞΗΣ    …Καταψήφισαν τον ΣΥΡΙΖΑ και υπερψήφισαν την Ν.Δ
Αλλαξε κάτι ???  Δεν υπάρχουν κόματα , υπάρχουν ΙΔΕΟΛΟΓΙΕΣ και πρέπει να υπάρχουν ΜΟΝΟ ΙΔΕΟΛΟΓΙΕΣ…
ΠΑΣΟΚ , Ν.Δ , ΚΚΕ , ΣΥΡΙΖΑ , ΚΕΝΤΡΟΔΕΞΙΑ , ΚΕΝΤΡΟΑΡΙΣΤΕΡΑ – άκου μ@λ@κίες – ΛΙΓΟ ΕΓΚΥΟΣ , ΛΙΓΟ GEΫ , δηλαδή θα μπορούσε ποτέ κάποιος κεντροαριστερός να ψηφίσει Εθνικισμό ? ΠΟΤΕ..
Η’ είμαστε πατριώτες και έχουμε την Ελλάδα μέσα μας η’ όχι…
Σε όλα τα κόματα υπάρχουν τα συμφέροντα , υπάρχουν τα κοματόσκυλα…
Στην ιδεολογία ΠΟΤΕ …
Δύο είναι οι ιδεολογίες …Οι διεθνηστές και οι Εθνικιστές …ΤΕΛΟΣ


Δείτε τη δήλωσή του:



 ΟΜΑΔΑ ΣΤΟ Facebook    ΕΒΡΑΙΟΙ - JEWS   ΕΛΛΑΔΑ  ΔΟΣΙΛΟΓΟΙ ΚΑΤΟΧΗΣ ( ΜΕ ΟΝΟΜΑΤΑ ) !!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου