BLOGGERS HELP

O

15 Σεπ 2014

ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΠΑΧΕΟΣ ΕΝΤΕΡΟΥ ΜΙΑ ΦΥΣΙΚΗ ΘΕΡΑΠΕΙΑ

Καθαρισμός του παχέος εντέρου φυσικά, με αποτελεσματικότητα Φτιαγμένο με μόνο με 3 συστατικά
Την κατάργηση της βλέννας, τα παράσιτα κοπράνων από τα έντερα σας μπορεί να αποτρέψει και να θεραπεύσει την υγεία

Για 70 χρόνια τα έντερα μας η διατροφή μεχρι και 100 τόνοι τροφίμων και 40 000 λίτρα υγρών, η οποία οδηγεί στο συμπέρασμα ότι περίπου 15 κιλά παραμένουν στα κόπρανα και σε τοξικά απόβλητα που συσσωρεύονται στο στομάχι. Θα βρομίσει το αίμα μας και θα προκαλέσει ανεπανόρθωτες βλάβες στον οργανισμό.
Η συχνή δυσκοιλιότητα, οι διαταραχές του μεταβολισμού, ο διαβήτης, η υπερβολική ή ανεπαρκή αύξηση του σωματικού βάρους, των νεφρών και της ηπατικής νόσου, της ακοής και σε προβλήματα όρασης, του δέρματος, των μαλλιών και των νυχιών, καθώς και άλλες ασθένειες, ΠΟΥ κυμαίνονται ΑΠΌ ΤΗΝ αρθρίτιδα εως ΤΟΝ καρκίνο ΕΙΝΑΙ μόνο μερικά ΑΠΌ ΤΑ σημάδια Ότι τα έντερα ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Καθαρά.
Το κλύσμα μπορεί να καθαρίσει μόνο ένα μικρό μέρος του παχέος εντέρου – 40-50 εκατοστά, και η θεραπεία με κλύσματα καθαρισμού με ειδικό εξοπλισμό είναι δαπανηρή, χρονοβόρα και επηρεάζει την εντερική μικροχλωρίδα.
Η κατανάλωση 1-3 κουταλιές της σούπας λιναρόσπορο σε σκόνη για τρεις εβδομάδες μπορεί να καθαρίσει εντελώς τα έντερα από τη βλέννα και τις καταθέσεις των κοπράνων, ή τα παράσιτα, ενώ διατηρεί πλήρως την εντερική μικροχλωρίδα!
Αυτή η μέθοδος παρέχει ταχεία ομαλοποίηση του βάρους και την καύση του λίπους. Έχει μια θετική επίδραση στη ρύθμιση του μεταβολισμού των λιπιδίων.Ο Λιναρόσπορος σε σκόνη μπορεί να απορροφήσει και να εξαλείψει τις τοξίνες από το σώμα και να μειώσει το επίπεδο χοληστερόλης στο αίμα.
Ενδείξεις:
φλεγμονώδεις καταστάσεις του ανώτερου αναπνευστικού συστήματος, γαστρεντερικού ΣΩΛΗΝΑ
γαστρίτιδα, κολίτιδα, ΤΟΥ στομάχου ΚΑΙ ΤΟΥ δωδεκαδακτύλου έλκος
παθήσεις ΤΟΥ ουροποιητικού συστήματος, λοιμώξεις, κυστίτιδα, πυελονεφρίτιδα
υπερβολικό σωματικό βάρος, διαταραχές μεταβολισμού ΤΟΥ Των λιπιδίων
Συνταγή
Αντί για πρωινό καταναλώνουν αυτό το μίγμα για 3 εβδομάδες:
Εβδομάδα 1: 1 κουταλιά της σούπας λιναρόσπορο σκόνη και 100 ml κεφίρ
ΕΒΔΟΜΑΔΑ 2: 2 κουταλιές της σούπας λιναρόσπορο σκόνη και 100 ml κεφίρ
ΕΒΔΟΜΑΔΑ 3: 3 κουταλιές της σούπας λιναρόσπορο σκονη και 150 ml κεφίρ
Καταναλώστε αυτό το μείγμα αντί για πρωινό. Βεβαιωθείτε ότι πίνετε τουλάχιστον 2 λίτρα νερό την ημέρα. Τα καλύτερα αποτελέσματα επιτυγχάνονται εάν πίνετε νερό με λιγο μέλι.
Η διαδικασία καθαρισμού θα πρέπει να εφαρμόζεται μία φορά το χρόνο.
πηγη: http://www.healthyfoodhouse.com/colon-cleansing-remedy-with-powerful-efficacy-made-with-only-3-ingredients/#sthash.KsKPN35M.dpuf
Οι πληροφορίες που περιέχονται έχουν καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα και δεν μπορούν να αντικαταστήσουν την γνωμάτευση του ιατρού σας ή την επίσκεψη σε άλλον ειδικό της υγείας. Αν αποφασίσετε να ακολουθήσετε κάποια διατροφή ρωτήστε τον προσωπικό ιατρό σας. Επίσης το site λειτουργεί με εθελοντές και ανεβάζουμε άρθρα που βρίσκουμε ενδιαφέρον από άλλες ιστοσελίδες (γι’αυτό υπάρχει και η πήγη στο τέλος του άρθρου). Δεν είμαστε δημοσιογράφοι ή γιατροί ώστε να κάνουμε πιστοποίηση της ορθότητας του άρθου, γι’αυτό εάν έχετε κάποια γνώση επιπλέον πάνω στο συγκεκριμένο άρθρο, τα σχόλια σας είναι πάντα καλοδεχούμενα. Και εμείς μαθαίνουμε όπως και εσείς.
 "Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου"