BLOGGERS HELP

O

8 Σεπ 2014

ΓΑΙΔΑΡΟΣ ΣΚΟΤΩΣΕ Σαουδάραβα, χρηματοδότη του Τεμένους στην Αθήνα, επειδή προσπάθησε να τον βιάσει

ΑΜΕΣΑ ΝΑ ΑΠΟΔΟΘΕΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΑΣΥΛΟ ΣΤΟΝ ΟΝΟ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥ ΠΑΡΑΣΧΕΘΕΙ ΚΑΤΑΛΥΜΑ ΚΟΝΤΑ ΣΤΟ ΑΝΕΓΕΙΡΟΜΕΝΟ ΤΖΑΜΙ ΣΤΟΝ ΒΟΤΑΝΙΚΟ
art-ane-salafiste
ΣΤΗΝ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ….Ο ΚΤΗΝΟΒΑΤΗΣ  ΣΕΚΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΛΩΤΣΙΑ
Όπως μεταδίδει η (tunistribune 29.07.14) ένας γάιδαρος σκότωσε σαουδάραβα που επεχείρησε να τον σοδομίσει. Πρόκειται για ένα σείχη σαλαφιστή απο αυτούς που φωνάζουν Αλλαχ ακμπάρ και χρηματοδοτούν το τέμενος  !
Η αστυνομία της Σ.Αραβίας εντόπισε το πτώμα του την επομένη του επεισοδίου και πιστοποίησε ότι ο σείχης δέχθηκε μια καλοζυγισμένη κλωτσιά από τον ήρωα Γάιδαρο, στο πρόσωπο και 3 χτυπήματα στο στήθος, αντιλαμβανόμενος ότι ο γελοίος σείχης επιχειρούσε να τον βιάσει….
Ο σείχης υπέκυψε στα τραύματα του μετά από βασανιστικούς πόνους.
Η αστυνομία εντόπισε δεμένο το γάιδαρο και το σώμα του δράστη κοντά στο αυτοκίνητο στην αποκαλυπτική στάση που βλέπετε, του ξεραμένου ισλαμιστή.
Ο σείχης είχε βγάλει το παντελόνι του και το είχε αφήσει στο αυτοκίνητό του
Πηγές ελλήνων,  που εργάζονται στην χώρα του, επιβεβαιώνουν ότι το εν λόγω υποκείμενο, είχε ταξιδέψει πολλές φορές στην Ελλάδα, ερχόμενος σε επαφή τόσο με δημοσιογράφους (κυρίως γυναίκες…ονόματα δεν λέμε υπολήψεις δεν θίγουμε), όσο και με πολιτικούς οι οποίοι προωθούν την ανέγερση Τεμένους στον Βοτανικό….
attack-donkey
Ορισμένοι μάλιστα υποστήριξαν, κάτι που ίσως να μην είναι ακριβές, ότι έχει επισκεφθεί και το Μαξίμου αλλά και υψηλόβαθμους κληρικούς οι οποίοι ύποπτα σιωπούν στην επιχειρούμενη Ισλαμοποίηση της χώρας.
Μεγάλο μέρος των χρημάτων του εν λόγω σείχη, έχει διατεθεί σε ΜΚΟ οι οποίες υποστηρίζουν την ισλαμοποίηση της Ευρώπης και την ανέγερση του Τεμένους…αλλά και αλλαχού σε παρόμοιους σκοπούς. Φημολογείται ότι ο σείχης όποτε επισκεπτόταν την Ελλάδα, έτρωγε σε σπίτι αξιωματούχου, του οποίου η σύζυγος, ειδικεύεται στους κιοφτέδες….
Να τονιστεί ότι όποτε ταξίδευε προς την χώρα του, πάντα περνούσε απο την Τουρκία….
"Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου"
paraxeno