BLOGGERS HELP

O

3 Σεπ 2014

ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΤΟΥ ΧΑΡΒΑΡΝΤ: ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΤΕ ΤΗΝ ΛΕΥΚΗ ΦΥΛΗ...


Ο λόγος για τον Εβραίο καθηγητή του Χάρβαρντ, Noel Ignatiev που στο βίντεο που παραθέτουμε τον βλέπετε να παριστάνει και τον επαναστάτη εναντίον των Εβραίων τραπεζιτών μέσω του κινήματος "Occupy Wall Street". Είναι ένας απο τους πολλούς Εβραίους καθηγητές στις ΗΠΑ
που προωθούν την εξόντωση της Λευκής Φυλής και οτι το να είσαι περήφανος που είσαι Λευκός είναι ρατσιστικό.
Βέβαια ο Ignatiev κρύβει την καταγωγή του επιμελώς και δεν παρουσιάζεται ποτέ ως Εβραίος αλλά ως Αμερικάνος.

Ο Ιγκνάτιεβ σε διαδήλωση...


Έτσι πολλοί μαθητές του θα έχουν πεισθεί οτι το να είσαι λευκός είναι ρατσισμός, άρα πρέπει να μισείς τον ίδιο σου τον εαυτό και την φυλή σου.


Ο Νόελ Ιγκνάτιεβ είναι ιδρυτής ενός περιοδικού με το όνομα "Προδότης της Φυλής" και καθηγητής στο Ινστιτούτο W.E.B DuBois του Harvard, που είναι το ηγετικό τμήμα μαύρων σπουδών, υποστηρίζει στο περιοδικό του Harvard ότι «ο αφανισμός της Λευκής φυλής είναι τόσο επιθυμητός που μερικοί μπορεί να δυσκολεύονται να το πιστέψουν» και πως οι μόνοι που θα αντιτίθοταν σε αυτό θα ήταν οι υπέρμαχοι της ανωτερότητας της λευκής φυλής».

Ο Ιγκνάτιεβ γράφει ότι «κάθε ομάδα μέσα στην λευκή Αμερική συμπεριλαμβανομένου εργατικών, εθνοτικών ομάδων, φοιτητών, καθηγητές, φορολογούμενοι και λευκές γυναίκες» έχουν κάποια στιγμή «πλεονεκτήσει εις βάρος των μαύρων».

Στο Race Traitor ο Εβραίος καθηγητής Ιγκατίεβ γράφει «συνεχίστε να κτυπάτε τους νεκρούς λευκούς άνδρες και τους ζωντανούς, και τις γυναίκες επίσης, έως ότου το κοινωνικό δημιούργημα που λέγεται «λευκή φυλή» καταστραφεί, όχι ν’ αποδομηθεί, αλλά να ΚΑΤΑΣΤΡΑΦΕΙ»!

Οι γονείς του Ιγκνατίεβ είναι Εβραίοι από την Ρωσία…
"Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου"