BLOGGERS HELP

O

27 Ιαν 2020

Μήπως ο Bill Gates & το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ είχαν προβλέψει την έξαρση του Coronavirus; Did Bill Gates & World Economic Forum Predict Coronavirus Outbreak?


Did Bill Gates & World Economic Forum Predict Coronavirus Outbreak? 

Το ξέσπασμα του Coronavirus στην Κίνα κυριαρχεί τώρα παγκοσμίως στα μέσα μαζικής ενημέρωσης.
Ο Σπίρο Σκούρας δημοσίευσε χθες βίντεο (25 Ιανουαρίου 2020) που διεξήχθη τον Οκτώβριο του 2019: Event 201.


 Μια ματιά στο βίντεο μπορεί να σας σοκάρει!





από τον Σπίρο Σκούρα
Στην έκθεση αυτή εξετάζουμε το Event 201, που έλαβε χώρα στη Νέα Υόρκη στις 18 Οκτωβρίου 2019. Η εκδήλωση 201 είναι μια άσκηση πανδημίας υψηλού επιπέδου που διοργανώθηκε από το Κέντρο Ασφάλειας Υγείας του Johns Hopkins σε συνεργασία με το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ και το νομοσχέδιο και το Ίδρυμα Melinda Gates.
Αυτό είναι εξαιρετικά συναρπαστικό επειδή αυτή η πανδημική άσκηση προσομοίωσης του κοροναϊού έλαβε χώρα περίπου 6 εβδομάδες πριν από την πρώτη ασθένεια από τον κοροναϊό στην πραγματικότητα αναφέρθηκε στην Wuhan Κίνα!
Αυτή είναι μια συγκλονιστική τύχη αν πιστεύετε σε κάτι τέτοιο. Μια άλλη συναρπαστική σχέση είναι το γεγονός ότι όχι μόνο το Ίδρυμα Bill και Melinda Gates συμμετείχε και βοήθησε στη δημιουργία της πανδημικής προσομοίωσης μιας επιδημίας κοροναϊού, αλλά απλώς συνέλαβαν τη χρηματοδότηση της ομάδας που κατέχει το δίπλωμα ευρεσιτεχνίας για το θανατηφόρο coronavirus και είναι ήδη εργάζεται σε εμβόλιο για την επίλυση της τρέχουσας κρίσης. Και πάλι μια απίστευτη σύμπτωση ...


Σε αυτήν την έκθεση θα δείτε βίντεο από το εσωτερικό της εκδήλωσης ως μέλη της επιτροπής έκτακτης επιδημίας σε αυτή την προσομοίωση, η οποία αποτελείται από εκπροσώπους από μεγάλες τράπεζες, τον ΟΗΕ, το Ίδρυμα Bill και Melinda Gates, Johnson και Johnson, καθώς και αξιωματούχοι από την Κίνα και το CDC της Αμερικής για να αναφέρουμε μόνο μερικά.
Αυτή η προσομοίωση περιλαμβάνει επίσης ειδησεογραφικά δελτία που κατασκευάστηκαν μόνο για αυτή την άσκηση, παρακαλώ να το έχετε υπόψη σας, διότι είναι παρόμοια με τις αναφορές που βλέπουμε σήμερα σχετικά με το ξέσπασμα του πραγματικού κόσμου από κοροναϊό.

Κέντρο για την υγειονομική ασφάλεια (Βίντεο)
https://www.youtube.com/user/biosecur ...
Κορυφαίοι εμπειρογνώμονες υγείας της Αμερικής προέβλεψαν ότι ο κοροναϊός θα μπορούσε να σκοτώσει 65 εκατομμύρια ανθρώπους σε ένα χρόνο - σε προειδοποίηση ψύξης τρεις μήνες ΠΡΙΝ το ξέσπασμα στην Κίνα
https://www.dailymail.co.uk/health/ar ...
Η Κίνα δημιούργησε ένα εργαστήριο για τη μελέτη του SARS και του Ebola στο Wuhan - και οι Αμερικανοί εμπειρογνώμονες για τη βιοασφάλεια προειδοποίησαν το 2017 ότι ένας ιός θα μπορούσε να «ξεφύγει» από τη μονάδα που έχει καταστεί κλειδί για την καταπολέμηση της επιδημίας
https://www.dailymail.co.uk/health/ar ...
BILL AND MELINDA GATE ΙΔΡΥΜΑΤΑ & ΑΛΛΟΙ ΠΟΥ ΠΡΟΒΛΕΠΟΝΤΑΙ ΣΕ 65 ΜΙΛΙΟΝ ΘΑΝΑΤΕΣ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΚΟΡΩΝΑΒΙΡΟΥ - ΣΕ ΣΗΜΕΙΩΣΗ ΣΕ 3 ΜΗΝΕΣ ΑΓΟΡΑ!
https://www.infowars.com/bill-and-mel ...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου