BLOGGERS HELP

O

28 Μαρ 2020

Ο Καντάφι είχε προειδοποιήσει για το covid19 , στην έδρα του ΟΗΕ - βιντεο



ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΗ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ.Ο Καντάφι είχε προειδοποιήσει για το covid19 σε ομιλία του απο την εδρα του ΟΗΕ: θα φτιάξουν οι ίδιοι τον ιό, και μετά θα πουλήσουν τ΄αντίδοτο για κέρδος. ΒΙΝΤΕΟ
O στρατηγός Mουαμάρ Καντάφι ο παναφρικανιστής  τ. ηγέτης της Λιβύης είχε προειδοποιήσει κι είχε προβλέψει για την εποχή του covid19. Eίχε δηλώσει: “Αυτοί θα δημιουργήσουν τον ιό, θα κάνουν να φαίνεται ότι ψάχνουν την λύση και θα πουλήσουν τ΄αντίδοτα”… για να κερδοσκοπήσουν....
Σε λόγο του κατά τα τελευταία χρόνια της ηγεσίας του ο Καντάφι είχε προειδοποιήσει επειδή είχε διαβάσει καλά τον αντίπαλο και καθώς είχε ένα γερό δίκτυο πληροφοριών ότι υπάρχουν άτομα που εξειδικεύονται στη δημιουργία προβλημάτων υγείας ακριβώς για να κερδίσουν χρήματα όποιος κι αν είναι ο κίνδυνος που αυτά αντιπροσωπεύουν για την ανθρώπινη ύπαρξη.
Είχε δηλώσει “αυτοί θα δημιουργήσουν οι ίδιοι τον ιό και στη συνέχεια θα πουλήσουν τ΄αντίδοτα προσποιούμενοι ότι αναζητούν λύση ενώ θα την έχουν ήδη”.
Από την ομιλία του στο βήμα του ΟΗΕ :
Γιατί ο τρόπος που αντιμετωπίζουμε τις ασθένειες είναι λανθασμένος, αν βρεθούν τα εμβόλια για την γρίπη των χοίρων…Θα υπάρξει ίσως στο μέλλον η γρίπη του ψαριού γιατί οι εταιρείες που σχετίζονται με τις υπηρεσίες πληροφοριών κι εργάζονται εκεί πουλούν σε τιμές απαγορευτικές, πρόκειται για εμπόριο.Ένας ιός δημιουργήθηκε και διαδόθηκε μέσω του κόσμου για να αποκομίσουν κέρδος οι καπιταλιστικές εταιρείες χάρη στην πώληση των φαρμάκων.Αυτό είναι απαράδεκτο.Τα εμβόλια και τα φάρμακα δεν οφείλουν να πωλούνται. Διαβάστε το Πράσινο βιβλίο απαγορεύει την πώληση φαρμάκων…Τα φάρμακα δεν πωλούνται. Ανακοινώστε ότι δωρεάν θα δίνονται τα φάρμακα και τα εμβόλια και οι ιοί δεν θα εξαπλώνονται πια γιατί αυτοί δημιουργήθηκαν για να γίνουν τα εμβόλια και να κερδίσουν οι καπιταλιστικές εταιρείες.Aυτή είναι η μια άσχημη διαδικασία. Ανακηρύχθε πως θα είναι δωρεάν τα φάρμακα και για την περίπτωση των πραγματικών ιών γιατί αυτά οφείλονται να χορηγούνται δωρεάν.O κόσμος πρέπει να εργάζεται για να κατασκευάζει αυτά τα εμβόλια που σώζουν ζωές.”
Επίσης είχε τονίσει οτι...Σε περίπτωση που αποχωρίσω , η'' φύγω απο την κυβέρνηση με τον οποιονδήποτε τρόπο ολη η Ευρώπη θα γεμίσει με λαθρομετανάστες !!!

23 Σεπτεμβρίου 2009
ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ. Δριμύ κατηγορώ απηύθυνε ο Λίβυος ηγέτης Μουαμάρ Καντάφι στις μεγάλες δυνάμεις του κόσμου, στην πρώτη ομιλία ενώπιον των Ηνωμένων Εθνών, αναφέροντας ότι τα ισχυρά κράτη του κόσμου πρόδωσαν τις ιδρυτικές αρχές του ΟΗΕ.
Κατά την διάρκεια της ομιλείας του σημαντικός αριθμός εκπροσώπων κρατών εγκατέλειψαν την αίθουσα, ενώ μιλούσε ο Λίβυος ηγέτης, που καυτηρίασε το γεγονός, λέγοντας: «Σας παρακαλώ προσέξτε με. Είστε όλοι κουρασμένοι από τις αεροπορικές σας πτήσεις. Εχετε όλοι αποκοιμηθεί»
Η ομιλία αυτή του Καντάφι (αποσπάσματα της οποίας δημοσιεύουμε πιο κάτω) ως πολύ αντιδυτική θάφτηκε από τα διεθνή ΜΜΕ:
 Δεν υπάρχει καμία διάταξη στον καταστατικό χάρτη που να επιτρέπει στον ΟΗΕ να αναμειγνύεται στην εσωτερική κυριαρχία μιας άλλης χώρας. Με άλλα λόγια, το σύστημα διακυβέρνησης αποτελεί μια εσωτερική υπόθεση, κανένας άλλος δεν έχει το δικαίωμα να επεμβαίνει και είναι ευθύνη κάθε κοινωνίας να έχει δικτατορικό, δημοκρατικό, σοσιαλιστικό, καπιταλιστικό, αντιδραστικό ή προοδευτικό σύστημα.
Κάποτε η Ρώμη ψήφισε να είναι δικτάτορας ο Ιούλιος Καίσαρας και η Γερουσία τού έδωσε την εξουσία να είναι δικτάτορας γιατί πίστευαν ότι η δικτατορία ήταν χρήσιμη στη Ρώμη τότε. Ποιος θα μπορούσε να πει στη Ρώμη γιατί το έκανε αυτό;
Το Συμβούλιο Ασφαλείας είναι απλώς ένα εκτελεστικό σώμα των αποφάσεων της Γενικής Συνέλευσης του ΟΗΕ .

Εμείς δεν το αναγνωρίζουμε αυτό απολύτως και δεν υποκείμεθα σε καμία απόφαση που θα παρθεί από το Συμβούλιο Ασφαλείας με την παρούσα μορφή του. Τρομοκρατία δεν είναι μόνο η τρομοκρατία της Αλ Κάιντα. Το στάτους κβο είναι τρομοκρατία.
Τα ισχυρά έθνη έχουν μεγάλα συμφέροντα στον κόσμο, και χρησιμοποιούν το βέτο, χρησιμοποιούν την ισχύ του ΟΗΕ για να προστατεύουν τα συμφέροντά τους τρομοκρατώντας τον Κόσμο.
Γιατί οι Αφρικανοί, οι Ασιάτες και οι Λατινοαμερικανοί πηγαίνουν στην Ευρώπη; Επειδή η Ευρώπη έκανε αποικίες στην Αφρική, την Ασία και τη Λατινική Αμερική. Πήρε χρυσό, ασήμι, διαμάντια, σίδερο, ουράνιο και όλα τα πολύτιμα ορυκτά, καθώς και το πετρέλαιο, τα λαχανικά, τα τρόφιμα, τα ζώα και τους ανθρώπους. Τώρα έχουμε μια νέα γενιά αφρικανική, ασιατική και λατινοαμερικανική. Αυτοί διεκδικούν τον κλεμμένο τους πλούτο και έχουν αυτό το δικαίωμα. Κι εμείς δεν μπορούμε να τους σταματήσουμε. Όταν εμποδίζω χιλιάδες Αφρικανούς να πάνε στην Ευρώπη στα σύνορα της Λιβύης, αυτοί μου λένε πηγαίνουμε να πάρουμε τον κλεμμένο μας πλούτο. Εάν μας τον επιστρέψουν δεν θα πάμε.
Αναφερώμενος για τα μικρά κράτη του κόσμου…Είπε
Δεν είμαστε ζώα σε μια φάρμα που μας σφάζουν όποτε το επιθυμούν. Είμαστε έθνη που έχουμε το δικαίωμα να ζούμε με αξιοπρέπεια και ελεύθερα και είμαστε έτοιμοι να πολεμήσουμε και να αντιμετωπίσουμε το θάνατο.
Ο αγώνας του Τρίτου Κόσμου και των μικρότερων κρατών, να ζήσουν με αξιοπρέπεια και ελευθερία, είναι ένας διαρκής αγώνας και θα συνεχιστεί μέχρι το τέλος.
Αυτά και πολλά άλλα είπε αυτός ο φασίστας , ναζιστής κακός άνθρωπος και σε λίγους μήνες τον δολοφόνησαν και μάλιστα απάνθρωπα !!!




ΚΟΡΟΝΟ'Ι'ΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου