BLOGGERS HELP

O

9 Μαρ 2020

Ο ιός Rothschild - Virus Rothschild



Ο ιός Rothschild
Virus Rothschild
Αυτή η σατανιστική οικογένεια κρατά την ανθρωπότητα υπό τον έλεγχό της  
Ελέγχουν σχεδόν ολόκληρο το  τραπεζικό σύστημα του πλανήτη .
Εξαιτίας αυτού, η ανθρωπότητα είναι καταδικασμένη.

Ο "ιός Rothschild" κυκλοφορεί αόρατα στον κόσμο για τουλάχιστον τρεις αιώνες, χωρίς να το γνωρίζει ο κόσμος, παρά το γεγονός ότι έχει ήδη προκαλέσει εκατοντάδες εκατομμύρια θανάτους.
Ο πλούτος αυτής της εβραϊκής οικογένειας γερμανικής καταγωγής υπολογίζεται σε 300 τρισεκατομμύρια δολάρια, ίσως περισσότερο. Οι Ρότσιλντ ελέγχουν την Fed
                                (Federal Reserve System)και την Ecb
                                 (Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα)

 καθώς και την Κεντρική τράπεζα όλων των τραπεζών που εδρεύει στη Βασιλεία: Είναι η Διεθνής Τράπεζα Διακανονισμών, δηλαδή η οικονομία και η χρηματοδότηση, αν όχι του σύμπαντος, σίγουρα του πλανήτη Γη. Ένας απίστευτος πλούτος εάν θεωρήσετε ότι το αμερικανικό χρέος ανέρχεται σε 22 τρισεκατομμύρια δολάρια.

Αυτό σημαίνει ότι οι Rothschilds (με τους συνεργάτες τους ή τους υφισταμένους τους, οι οποίοι είναι λίγο-πολύ ισχυροί και πλούσιοι σαν αυτούς) στην κορυφή της πυραμίδας όλου  του κόσμου.
Αυτό που είναι τρομακτικό είναι ότι κανείς από τους ειδικούς δεν σκέφτεται και θέτει σοβαρές ερωτήσεις για αυτά τα πρόσωπα, τα οποία παίζουν συνεπώς με την ανθρωπότητα όπως η γάτα με το ποντίκι, τουλάχιστον από την 1η Μαΐου 1776, έτος ίδρυσης της .
Το παγκόσμιο σύστημα των μέσων ενημέρωσης όχι μόνο δεν λέει δημοσίως ούτε μια λέξη γι 'αυτά, αλλά απειλεί και χειραγωγεί την κοινή γνώμη όπως τους ευχαριστεί, φέρνοντας τελικά την ανθρωπότητα ως πρόβατα στο σφαγείο.
Είναι προφανές ότι η συγκέντρωση στην Κίνα της παγκόσμιας παραγωγής έγινε με σκοπό να διατηρήσει (με "δημόσια χρέη"), σχεδόν όλες τις κυβερνήσεις του κόσμου .
Τίποτα δεν συμβαίνει τυχαία. Ο κορωναϊός είναι στενά συνδεδεμένος ή συνεπαγόμενος ,με νέες τεχνολογίες 5G, που δημιουργήθηκαν για να ελέγξουν ένα μέρος της ανθρωπότητας (500 εκατομμύρια, σύμφωνα με τη Γεωργία Guidestones), επειδή το κάνει με 7-8 δισεκατομμύρια ανθρώπους είναι αδύνατο, αλλά πάνω απ 'όλα άχρηστο.
Με τη ρομποτοποίηση και την τεχνητή νοημοσύνη που τελειοποιούνται όλο και περισσότερο, δεν θα χρειάζονται πλέον το υπόλοιπο της ανθρωπότητας, οι οποίες θα εξαλειφθούν από ελεγχόμενες επιδημίες (AIDS, Ebola, Sars, τρελλές αγελάδες κλπ.) Και τελικά θα βρεθούν στο σημερινό Coronavirus που θα προκαλέσει πανικό στον κόσμο, ο οποίος με τη σειρά του θα προκαλέσει την κατάρρευση της παγκόσμιας οικονομίας (με συνεπακόλουθο και αδιανόητο χάος) και που θα οδηγήσει αναπόφευκτα σε έναν παγκόσμιο πόλεμο, ο τρίτος, όμως που σχεδιάστηκε με τα δύο προηγούμενα, από τα 150 χρόνια .
Ο κοροναϊός (ο οποίος είναι γνωστός μόνο ότι είναι εξαιρετικά μεταδοτικός και μεταβλητός) είναι η χιονοστιβάδα κάτω από την οποία θα χαθούν εκατομμύρια, αν όχι δισεκατομμύρια, «άχρηστων» κοινώς φτωχών ανθρώπων.
Τα Πρωτόκολλα των Πρεσβυτέρων της Σιών (τα οποία αυτοί οι ίδιοι οι Εβραίοι κατηγορούν για ψευδείς ή που σε κάθε περίπτωση δυσφημίζουν για να εξαπατήσουν, να παραπλανήσουν και να μπερδέψουν πολύ τους ανθρώπους) περιγράφουν με αμείλικτη λεπτομέρεια αυτό το σχέδιο κατάκτησης και υποδούλωσης των Γόιμ (μη Εβραίοι) να εγκαθιδρύσουν μια δικτατορία Ναζί-Κομμουνιστών σε μια πλανητική κλίμακα με πρωτεύουσα την Ιερουσαλήμ .
"Το άτομο, που αντιμετωπίζει μια τέτοια τερατώδη συνωμοσία, βρίσκεται σε τέτοια δυσκολία ότι δεν μπορεί να πιστέψει ότι υπάρχει πραγματικά". (John Edgar Hoover, 1895-1972 - ιδρυτής-διευθυντής του FBI).


 ΟΜΑΔΑ ΣΤΟ Facebook          ΕΒΡΑΪΚΗ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΤΑΞΗ 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου