BLOGGERS HELP

O

18 Απρ 2014

Η LORETTA FUDDY Η ΟΠΟΙΑ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΕ ΤΟ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΟ ΓΕΝΝΗΣΗΣ ΤΟΥ ΟΜΠΑΜΑ ΠΕΘΑΙΝΕΙ ΜΥΣΤΗΡΙΩΔΟΣ ΣΕ ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΟ ΔΥΣΤΗΧΗΜΑ ΣΤΗ ΧΑΒΑ

H διευθύντρια του τμήματος υγείας που ενέκρινε την απελευθέρωση του πιστοποιητικού γέννησης του προέδρου Ομπάμα, το οποίο, όπως ισχυρίζονται μερικοί ήταν ενα πλαστό έγγραφο, είναι πλέον παρελθόν ύστερα απο μια ανεξήγητη συντριβή αεροπλάνου στη Χαβάη, που ανακοινώθηκε σήμερα.

Η Loretta fuddy, διευθύντρια του Τμήματος Υγείας της Χαβάης, φέρεται να πέθανε λόγω των τραυματισμών που προήλθαν απο τη συντριβή ενός μικρού αεροπλάνου λίγο πριν από τις 16:00 τοπική ώρα την Τετάρτη 11 Δεκεμβρίου 2013.
Η Fuddy ήταν στο επίκεντρο της διαμάχης για το πιστοποιητικό γέννησης, καθώς ήταν το πρόσωπο που φέρεται να "αντιτίθεται" προς τον Μπαράκ Ομπάμα, βεβαιώνοντας σύμφωνα με τους ισχυρισμούς της την αυθεντικότητα του πιστοποιητικού γέννησης του Ομπάμα.

Ήταν αεροπορικό δυστύχημα αυτό της Loretta fuddy, ή μήπως η γυναίκα αυτή έχει γνώση ότι η απελευθέρωση του πιστοποιητικού γέννησης δεν ήταν τίποτα περισσότερο από ενα οργανωμένο κόλπο δημοσίων σχέσεων;