BLOGGERS HELP

O

9 Ιουν 2014

ΖΗΤΕΙΤΑΙ Η ΑΜΕΣΗ ΑΥΤΕΠΑΓΓΕΛΤΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ... ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ !!!


ΖΗΤΕΙΤΑΙ Η ΑΜΕΣΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ, ΒΑΣΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ 36 ΠΚΔ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ 62 ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ (ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΓΡΑΜΜΗ) ΓΙΑ ΑΥΤΟΦΩΡΗ ΣΥΛΛΗΨΗ ΚΑΙΑΜΕΣΗ ΠΑΡΑΠΟΜΠΗ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΤΑΚΤΙΚΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ, ΒΑΣΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ 97 (ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΟΥ 86 ΠΕΡΙ ΕΥΘΥΝΗΣ ΜΕΛΩΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ - ΛΟΓΟ ΤΗΣ ΦΥΣΕΩΣ ΤΟΥ ΑΔΙΚΗΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΕΣΧΑΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ, ΔΗΛΑΔΗ ΚΑΤΑΠΑΤΗΣΗ ΤΟΥ ΟΡΚΟΥ, ΟΠΩΣ ΑΥΤΟ ΟΡΙΖΕΤΑΙ ΣΑΦΩΣ ΣΤΟ ΑΡΘΡΟ 120 ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ, ΣΑΝ ΔΙΑΡΚΕΣ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΠΑΡΑΓΡΑΦΗ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΕΓΚΛΗΜΑ).


ΠΡΟΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ ΣΑΣ, ΜΟΝΟΝ ΔΥΟ ΑΔΙΚΗΜΑΤΑ ΥΠΟΥΡΓΩΝ ΔΕΝ ΔΙΩΚΟΝΤΑΙ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ 86 ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ - ΠΕΡΙ ΕΥΘΥΝΗΣ ΥΠΟΥΡΓΩΝ, ΑΛΛΑ ΜΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ 97 ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ, ΟΠΟΥ ΔΕΝ ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ Η ΑΔΕΙΑ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ: ΑΥΤΟ ΤΗΣ ΕΣΧΑΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΤΗΣ ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΚΗΣ ΔΥΣΦΗΜΙΣΗΣ !!!

ΤΕΛΟΣ, ΒΑΣΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ 40 ΠΚΔ, ΥΠΟΧΡΕΟΥΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΓΓΕΙΛΟΥΜΕΣΤΟΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΘΑ ΠΡΑΞΩ !!!
 ΔΙΟΤΙ, ΑΠΟ ΜΙΚΡΟ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΡΕΛΟ ΛΕΕΙ Ο ΛΑΟΣ, ΜΑΘΑΙΝΕΙΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ !!!


Χαρακτηριστική είναι η δήλωση του κ. Άδωνη Γεωργιάδη, ότι: « … όποιος ψηφίσει ΝΔ ή ΠΑΣΟΚ, ψηφίζει ΚΛΕΦΤΕΣ και ΨΕΥΤΕΣ !!! … ». Η δήλωση αυτή έγινε λίγο πριν πάει στην ΝΔ !!! Μετά, οι κλέφτες και οι ψεύτες, έγιναν δια μαγείας … Σωτήρες !!! (Πρώτο βίντεο)

Μετά, στο δεύτερο βίντεο, παραδέχεται δημοσίως, ότι ΕΙΠΕ ΨΕΜΑΤΑ και ενώ ήξερε ότι το μνημόνιο ήταν καταστροφή για την Χώρα και τους Έλληνες, παρά ταύτα τοψήφισε !!! Αυτό που δεν μας είπε βέβαια, είναι γιατί το ψήφισε και γιατί έτσι καταπάτησε τον Όρκο του … να υπηρετεί την Πατρίδα ??? Εάν, αυτό δεν αποδεικνύει την εσχάτη προδοσία, τότε τι την αποδεικνύει ???
 - https://www.youtube.com/watch?v=8laSLyp3V1c

ΑΜΕΣΗ ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΚΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ, ΑΥΤΟΦΩΡΗ ΣΥΛΛΗΨΗ ΚΑΙ ΠΡΟΣΑΓΩΓΗ ... ΤΩΡΑ !!!