BLOGGERS HELP

O

16 Μαρ 2015

Το κείμενο του γαμπρού του Μπουτάρη (Αφορά ένα θέμα για σκουπίδια και ταιριάζει απόλυτα)


   wrestler001

«Σε δύσκολες εποχές όπως αυτή που ζούμε που ο κομματισμός και η Ηλιθιότητα που τον περιβάλει μας έφερε σε αυτό το χάλι, θα περίμενες ότι οι γόνοι αυτών που μας έκοψαν το γέλιο και συσκότισαν αυτή την πόλη φορτώνοντας μας με χρέη οικονομικά και πολιτιστικά ΑΥΤΟΙ λοιπόν οι γόνοι με χειρότερη διάθεση και με εκδικητικότητα που ταιριάζει μόνο σε Φασιτοειδή χείριστης μορφής σαν πραγματικοί εχθροί της πόλης μας έδρασαν αποτρέποντας προς το παρόν την υπογειοποίηση των κάδων ένα έργο που είναι σπουδαίο για το μέλλον της πόλης μας με ξεκάθαρη διάθεση να μην γίνουν έργα στην πόλη μας Σας Φτυνω κατάμουτρα και ντρέπομαι που είμαι συμπολίτης σας δειλά και φαρισαικά »ενταξυ» υποκείμενα υποδουλωμένα σε εντολές κομματαρχών ΚΡΙΜΑ γιατί είστε και νέοι άνθρωποι αλλά με μυαλά προβάτου να κουβαλάτε τις ομπρέλες σας γιατί σε λίγο όλη η πόλη θα σας φτύνει ξεφτίλες (το κόμμα σας θα σας πει ότι βρέχει πάντως ). Δυστυχώς η πόλη ταλαιπωρήθηκε από τους γονείς τους μας ταλαιπωρούνε τα παιδιά και οι κλώνοι τους αναθεμα την κουταμάρα τους οι τσαχπίνηδες φλώροι που μεγάλωσαν σε σπίτια που έζεχναν από την κακία και την απάτη Μάθανα από πρώτο χέρι πως παίρνεις φακελάκι και πως είναι υποχρεωμένοι να τους ταΐζουμε όταν θα έχουν εξουσία».
Αντί δικού μας σχολίου, το σχόλιο του πεθερούλη:
«Ο γαμπρούλης μου έβγαλε μια ανακοίνωση η οποία είναι απαράδεκτη και κατάπτυστη. Ζητώ για λογαριασμό του συγνώμη» τόνισε ο κ. Μπουτάρης, ξεκαθαρίζοντας πως δεν έχει καμία σχέση με τη συγκεκριμένη ανακοίνωση. Όπως είπε ο δήμαρχος, έχει ζητήσει από τα μέλη της οικογένειάς του να μην ασχολούνται με θέματα του δήμου. «Ο γαμπρός μου παραστράτησε, χωρίς να έχει καμία σχέση με το θέμα» υπογράμμισε ο κ. Μπουτάρης, τονίζοντας πως του «δημιούργησε πρόβλημα η συγκεκριμένη συμπεριφορά».
Το κείμενο του κ. Χάρη Καραπαναγιωτίδη αναρτήθηκε μετά τη μη ψήφιση από το δημοτικό συμβούλιο της υπογειοποίησης των κάδων απορριμμάτων μέσω του προγράμματος Jessica.

"Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου"