BLOGGERS HELP

O

16 Μαρ 2015

Βίντεο δείχνει τον θάνατο μαθητή μετά από bullying


Ένα ρώσος έφηβος έχασε τη ζωή του εξαιτίας του bullying από συμμαθητές του σε σχολείο της Μόσχας. Βίντεο κατέγραψε τον τραγικό θάνατο, στην κατάμεστη σχολική αίθουσα.

Οι συμμαθητές του Σεργκέι Κάσπερ τύλιξαν το σώμα του με πλαστική μεμβράνη, τον έριξαν σε μια τουαλέτα και στη συνέχεια τον μετέφεραν στην τάξη, όπου βρισκόταν και η καθηγήτρια τους.
Ο 17χρονος, μη μπορώντας να κουνήσει τα πόδια ή τα χέρια του, εξαιτίας της μεμβράνης, έπεσε και χτύπησε τον λαιμό του σε ένα θρανίο.   Σύμφωνα με την εφημερίδα Independent, από το χτύπημα φέρεται να χτύπησε σοβαρά τον οισοφάγο του. Το βίντεο τον δείχνει να κείτεται στο πάτωμα, χωρίς να μπορεί να ανασάνει, ενώ οι συμμαθητές του τον κοιτάζουν, κάποιοι κρυφογελώντας. Σύντομα ωστόσο συνειδητοποίησαν τη σοβαρότητα του γεγονότος και κάλεσαν ασθενοφόρο, αλλά ήταν ήδη αργά καθώς ο 17χρονος είχε πεθάνει από ασφυξία.
Ο Αλεξάντερ, φίλος του Σεργκέι, δήλωσε ότι οι συμμαθητές που τον εκφόβισαν πίστευαν ότι ήταν πολύ αστείο το γεγονός ότι τον έδεσαν με τη μεμβράνη και τον έριξαν στην τουαλέτα. «Αποφάσισαν να φέρουν το «βραβείο» τους πίσω στην αίθουσα, όπου η καθηγήτρια καθόταν στην έδρα της και δεν έκανε απολύτως τίποτα για να τον βοηθήσει», τόνισε.
Το βίντεο που δημοσιεύουν βρετανικά μέσα

"Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου"