BLOGGERS HELP

O

29 Οκτ 2015

B. Λεβέντης: Ενα πιστό μαντρόσκυλο του μνημονίου και της Μέρκελ… ~ Akoύστε τί είπε χτες [video]


Τί εκφράζει αυτός ο άνθρωπος?  Να σας πούμε ακριβώς το τί εκφράζει και φυσικά δεν συγχωρούμε τους αδαείς συμπολίτες  μας που ξεγελάστηκαν και τον ψήφισαν:

Εκφράζει την Νέα Τάξη= Πρόγραμμα ομογενοποίησης, λαθροεποικισμού, καταστροφής Εθνικής Ταυτότητας,χρεοκοπίας,εξάρτησης,αλλοίωσης πληθυσμού ,καταστολής Ελευθεριών Ελλήνων,εξόντωσης πατριωτικών δυνάμεων,Αφελληνισμού,αλλαγής γλώσσας/θρησκείας/ηθών/ιστορίας …..με τελικό στόχο την ΔΙΆΛΥΣΗ Ανεξάρτητου Έθνους Ελλήνων ….και υπαγωγή σε μιά ΣΤΥΓΝΉ Ιμπεριαλιστική Αυτοκρατορία …ελεγχόμενη από εβραίοαμερική! Υπηρέτες της Μεγάλης Συνομωσίας = Μασωνοι,πεφωτισμένοι (ιλλουμινάτι),σατανιστές,Αντίχριστοι,νατο, διαβρωμένη ευρώπη, διαβρωμένα ΟΗΕ,ιατροί του κόσμου,διεθνιστές, αριστεροί (εκουσίως/ακουσίως ),σιωνιστές, τροτσκιστές,οικουμενιστές, δήθεν ανθρωπιστές, εβραίος μεγαλοτραπεζίτης Σορός, πολιτική ομοφυλοφιλία, ΜΚΟ,Κίνημα Κατά Συνόρων,λαθροπροωθητες.,Παιδαγωγικό Ινστιτουτο, έγχρωμες επαναστάσεις ,ισλαμικό κράτος, πυρπολισμός Αθήνας 2008/2009 Το ΈΘΝΟΣ ….είναι ο ΆΣΠΟΝΔΟΣ εχθρός της Νέας Τάξης/Αυτοκρατορίας !

Τον ρόλο του ως χρήσιμο δεκανίκι του μνημονιακού συστήματος αποκάλυψε ξεδιάντροπα για ακόμη μια φορά ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων, Βασίλης Λεβέντης.

Ευτελίζοντας την εθνική επέτειο, το ηρωικό έπος του 1940 και το μεγαλειώδες ΟΧΙ του Εθνικού Κυβερνήτη και του ελληνικού λαού, θέλησε σήμερα να περάσει εθελόδουλο μήνυμα υπέρ της γερμανικής οικονομικής ολιγαρχίας.

Όπως είπε χαρακτηριστικά: «Τότε είπαμε ΟΧΙ στον φασισμό, τώρα πρέπει να πούμε «ναι» στο ευρώ, «ναι» στην Ευρώπη, «ναι» στις μεταρρυθμίσεις και όποιοι πολιτικοί δεν το καταλαβαίνουν, πρέπει να πάνε σπίτι τους…».

Φαίνεται πως ο τηλεπρόεδρος ύστερα από μια μικρή βόλτα από Βουλή και από… Μαξίμου, σύντομα θα βρεθεί και αυτός σπίτι του!

 "Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου"

ΕΛΙΤ ΕΛΛΗΝΩΝ στό facebook. Διαδώστε το !!! - twitter.. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ !!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου