BLOGGERS HELP

O

5 Νοε 2015

Νάσος Θεοδωρίδης: Οι Πόντιοι δεν είναι Έλληνες

  • Νάσος Θεοδωρίδης: Οι Πόντιοι δεν είναι Έλληνες
ΝΑΣΟΣ ΘΕΟΔΩΡΙΔΗΣ (ΠΟΝΤΙΟΣ)...εκπρόσωπος ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ στην Επιτροπή Δικαιωμάτων της Βουλής.
ΑΝ ΚΑΙ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΤΟΝ ΑΠΕΠΕΜΞΕ...ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΠΟΙΟΝ ΝΑ ΑΠΟΠΕΜΨΕΙ ΠΡΩΤΟΝ , ΑΥΤΟΝ , ΤΟΝ ΚΟΥΡΑΚΗ , ΤΟΝ ΕΑΥΤΟΝ ΤΟΥ ,
ΤΟΥΣ ΥΠΟΥΡΓΟΥΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΥΦΥΠΟΥΡΓΟΥΣ ΤΟΥ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡ ΤΩΝ ΛΑΘΡΟ, ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΙΑΣ , ΤΟΥΣ ΑΘΕΟΥΣ...ΠΟΙΟΝ ???   ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ  , ΕΧΕΙ ΠΑΝΤΑ ''ΕΛΛΗΝΑΡΑΔΕΣ'' ΨΙΦΟΦΟΡΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΨΙΦΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΠΡΟΠΑΝΤΩΝ ΕΧΕΙ ΕΚΕΙΝΟΝ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑΡΑ ΗΡΩΑ ΤΟΝ ΚΑΜΕΝΟ ΜΑΖΙ ΤΟΥ ΠΟΥ ΚΑΤΑ ΤΟΥΣ ΑΝΕΛ , ΟΛΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ !!!!
«Ο μύθος της "γνήσιας ελληνικότητας" των Ποντίων». Αυτός είναι ο τίτλος του άρθρου του Νάσου Θεοδωρίδη το οποίο δημοσιεύτηκε στην Trakya nin Sesi στις 3/3/2011. Το άρθρο ξεκινάει ως εξής:
Οι αυτοαποκαλούμενοι Πόντιοι είναι το εκχριστιανισμένο σκέλος της παρακαυκάσιας ιθαγενούς φυλής των Μουσουλμάνων Λαζών που αποπέμφθηκε στην Ελλάδα το 1923 βάσει της συνθήκης της Λωζάνης. Το δεύτερο και πλειοψηφόν σκέλος των Λαζών παρέμεινε στο Λαζιστάν (Πόντος) επειδή ασπάζεται το μουσουλμανικό θρήσκευμα.
Ταυτιζόμενοι φυλετικά με τους Πόντιους, οι Λαζοί αποτελούνε γηγενή λαό της ΒΑ Τουρκίας με καυκάσια καταγωγή και ιδιάζουσα γλώσσα που μοιάζει με τη γεωργιανή. Η ιστορία ουδέποτε ανέδειξε ελληνοποντιακή εθνότητα.
Πόντιοι (Λαζοί) κατέφθασαν στην Ιστανμπούλ τον Σεπτέμβριο του 1955 και έκαναν τις γνωστές καταστροφές, αγανακτισμένοι από την επίθεση στην οικία του Μουσταφά Κεμάλ στη Θεσσαλονίκη.
Η κατάληψη της Μακεδονίας πραγματοποιήθηκε από Περσοπόντιους. Οι επιμιξίες Ποντίων με τουρκικά φύλα ήταν αναρίθμητες. (Πηγή: taxalia.blogspot.com.)
Αυτά υποστηρίζει άνθρωπος ο οποίος βρισκόταν μέχρι πριν από λίγες ώρες στο Ελληνικό Κοινοβούλιο. Προτείνουμε στον εν λόγω κύριο να ξεκινήσει την ανάγνωση της ελληνικής ιστορίας, όχι από τουρκικά βιβλία.
Δείτε το αυθεντικό άρθρο της εφημερίδας παρακάτω:

Gallery

Μετά από τo εξωφρενικό άρθρο που δημοσιεύθηκε στην “Trakya nin Sesi”, για την ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΠΟΝΤΙΩΝ, ακολούθησαν κι άλλες ανθελληνικές απόψεις του Νάσου Θεοδωρίδη που προκαλούν εδώ και καιρό.

Ο Νάσος Θεοδωρίδης είχε προκαλέσει παραμονές της επετείου της 28ης Οκτωβρίου όταν με άρθρο του στην εφημερίδα Αυγή χαρακτηρίζε ως μύθο το Αλβανικό έπος, ενώ όπως αναφέρει πολλοί Έλληνες στρατιώτες λιποτάκτησαν και δεν ήταν το φρόνημα των Ελλήνων και η θέλησή τους που οδήγησε στη μεγάλη νίκη, αλλά το ότι οι Ιταλοί ήταν ανέτοιμοι και η μορφολογία του εδάφους ευνοϊκή.
ΑΥΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΩΡΑ...
Σε αναρτησή του στο facebook, ζητά προκλητικότατα, να χρησιμοποιείται η “Μακεδονική” γλώσσα (σκοπιανά), όπως την αποκαλεί, στα ελληνικά δικαστήρια.
Το αποκορύφωμα ήταν νέα ανάρτησή του στο facebook, όπου αποκαλεί τα Ίμια Καρντάκ και αναγνωρίζει την τουρκική κυριαρχία σε αυτά