BLOGGERS HELP

O

4 Νοε 2015

Στον επόμενο τόνο, η ώρα θα είναι τζιχαντ...


Λοιπον αν δεν το ξέρετε, να σας το πω εγω…  Σύροι πρόσφυγες, τέλος…

Οι τζιχαντιστες του Δ΄χαλιφάτου, ξυρίζουν τώρα τις γενειάδες τους, για να μην αναγνωρίζονται και τρέχουν να ξεφύγουν από τους Ρώσους στρατιώτες.
Δεν υπάρχει κανένας λόγος πλέον οι Σύροι να φεύγουν από τις γοργά ανακαταλαμβανόμενες πόλεις τους.
Αυτοί που φεύγουν είναι τα σκυλιά του Ισλάμ.

Το ξύρισμα φυσικά απαγορεύεται για τους γαζήδες του προφήτη, αλλά ετουτοι εδώ κυριολεκτικώς έκλασαν μαλλί, όταν ήρθαν αντιμέτωποι με αληθινούς πολεμιστές και όχι με τα γυναικόπαιδα του Κομπανι... 
Κι όπου φύγει - φύγει...
Μερικοί μάλιστα λαθροεισβάλλουν στην αλβανογρεκία, μασκαρεμένοι σε γυναίκες!
Τέτοια ξεφτίλα.
‘Όχι των μισθωμένων σφαγέων του Ισλαμ αλλά ξεφτίλα των ελληνόφωνων μαζών, που είναι έτοιμες να υποδεχτούν τη διεθνή αλητεία, με ανοιχτές αγκαλιές και ανοιχτά τα πόδια…
Από δω και στο εξής συνεπώς, σύροι πρόσφυγες δεν υπάρχουν ούτε καν ως δείγμα, για να αποτελέσουν το άλλοθι στην άρρωστη μεταναστολαγνεία, που έχει βαρέσει κατακέφαλα τις ελληνόφωνες μάζες.
Αυτοί που μπουκάρουν στη χώρα μας, με τις ευλογίες της ροζ συμμορίας και τη συνεργασία των Τούρκων λαθρέμπορων, είναι ανθρώπινα χτήνη, εκπαιδευμένοι σφαγείς και αιματοβαμμένοι βασανιστές.
Καμία δικαιολογία για όσες αλληλέγγυες κυρίες τους ανοίγουν κερκόπορτες…

Τώρα θα μου πεις  και γιατί να μην έρθουν στην ψωροκώσταινα;
Εδώ θα βρουν πουτάνες [και των δύο φύλων] έτοιμες να τους ανοίξουν τα πόδια και πρόθυμους ηλίθιους, να τους περιθάλψουν, όπως οι ινδοι φακίρηδες περιθάλπτουν τα φιδια στον κορφο τους [αφου όμως πρωτα τους βγανουν το δηλητηριο…]
Θα βρουν επισης μισθωμενους πρακτορες της μοσαντ και της σια [λέγε με ανταρ-cia ] που τα πιάνουν χοντρά για να δαγκώνουν το σώμα της Ελλάδος, μέχρι να την κατακρεουργήσουν ολόκληρη.
Εδώ θα βρουν τους τσιπρουλίνους και τις τασίες, που είναι έτοιμοι να πουλήσουν και τη μάνα τους ακόμα για ένα νεύμα του πλανητάρχη και για μια χούφτα δολάρια στις τσεπες των ΜΚΟ τους.
Ορμάτε λοιπον, να τους αγκαλιασετε.
Που ξερεις; Μπορει αύριο να καταλάβετε πόσο αληθινά μισείτε τον εαυτό σας, ακριβώς σαν αυτούς τους σαδιστές φονιάδες, που καίνε ζωντανούς ανθρώπους σε σιγανή φωτιά….

Αλλά μην βρεθεί καμιά φιλεύσπλαχνη πουτανίτσα να γυρίσει και να μας πει για τους «καημένους τους προσφυγες».
Δεν υπάρχουν πια προσφυγες για να στηριξουν το παραμυθι σας.
Μοναχά αγριεμένα σκυλιά που ερχονται για να συνεχίσουν το ματοκύλισμα κάπου στα Βαλκάνια.
Όσο σφοδρή και αν είναι η καύλα του μυαλού σας ή του μουνιού σας, θα πρέπει πλέον να ξέρετε ότι δίνετε βοήθεια [και ότι άλλο ήθελε προκύψει] σε ψυχανώμαλους εγκληματίες.
Τα υπόλοιπα βρείτε με τη συνείδηση σας, αν σας έχει μείνει τίποτα τέτοιο…

Α, και κάτι ακόμα…
Δεν θα σας βανω φωτογραφίες των φρικιαστικών εγκλημάτων τους, παρότι όλοι και όλες σας, τις έχετε δει. Άσε που πολλοί από σας, τους αλληλέγγυους και τις αλληλέγγυες τις έχετε απολαύσει στα μουλωχτά [γιατι εισαστε βαθυτατα άρρωστοι και αρρωστες].
Και δεν θα σας δείξω αυτή τη φρικη, που μπάζετε στις πόλεις μας, για να μην σας δώσω πάτημα να διαμαρτυρηθείτε ότι προβάλω τη βαρβαρότητα [λες και βαρβαρότητα είναι η εικόνα και όχι η ίδια η πράξη!] 
Βλέπετε οι σαπιες ψυχές σαν τις δικες σας, βρίσκουν πάντα ένα αλλοθι, για να κρυψουν τη σαπιλα τους…
Όχι…

Θα σας βάνω μοναχά εικόνες της παλιάς αθώας Ελλαδας, που εσείς την καταντησατε πολυπολιτισμικό κωλοχανείο…

Στον επόμενο τόνο της ζωής σας λοιπον, η ώρα θα σημανει τζιχάντ.

Ανοιξτε τα ποδια και περιμενετε…