BLOGGERS HELP

O

16 Ιαν 2016

ΜΗΠΩΣ ΟΛΑ ΗΤΑΝ ΨΕΜΑΤΑ ΚΑΙ Ο ΧΙΤΛΕΡ ΗΘΕΛΕ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΑΠΑΛΛΑΞΕΙ…? (βίντεο)








Στις 21 Οκτώβριου 2015 ο πρωθυπουργός του Ισραήλ, Μπέντζαμιν Νετανιάχου, μιλώντας στο Παγκόσμιο Εβραϊκό Συμβούλιο έκανε την πρωτοφανή δήλωση πως ο Αδόλφος Χίτλερ δεν έφταιγε για το ολοκαύτωμα και ότι δεν ήθελε να εξοντώσει τους Εβραίους αλλά να τους απελάσει.
Το εκπληκτικό είναι ότι πριν από αυτόν στις 5 Νοεμβρίου του 2014 μια υπουργός του Ισραήλ, (βίντεο) η Shulamit Aloni, ομολόγησε πως το ολοκαύτωμα ήταν ένα αντισημιτικό τρικ!


Shulamit Aloni : Former Israel Minister – AntiSemitism and Holocaust Are Tools Against the Facts


Ένα άλλος Εβραίος διανοούμενος και συγγραφέας, ο Gerard Menuhin, έγραψε ένα αποκαλυπτικό βιβλίο με τον χαρακτηριστικό τίτλο : «Tell the truth and shame the Devil», όπου ομολογεί κάποιες σημαντικές αλήθειες.



Όλα αυτά μήπως οδηγούν στην αναθεώρηση της ιστορίας του δευτέρου παγκοσμίου πολέμου, χωρίς βέβαια να απαλλάσσουμε το ναζιστικό καθεστώς από τα εγκλήματα του, καθώς πολλοί υποστηρίζουν ότι όλα είχαν γίνει γιατί από τότε κάποιοι ήθελαν να αντισταθούν στην πορεία της εγκαθίδρυσης της δικτατορίας της Νέας Τάξης που βασικά διευθύνεται από τα παγκόσμια σιωνιστικά κέντρα.



Πάνω σε αυτό το πολύ σημαντικό ζήτημα αξίζει να δούμε τι αποκαλύπτει ένας Αμερικανός ιεροκήρυκας, ο πάστορας Ray Hagins, (στο βίντεο), ο οποίος υποστηρίζει ότι μπορεί ο κόσμος να είναι τόσο πολύ παραπλανημένος ώστε να καθοδηγείται από κάποιες εμβόλιμες ιδεοληψίες που του φυτεύουν στον εγκέφαλο του για να του επιβάλλουν στη συνέχεια ανεμπόδιστα την παγκοσμία στυγνή δικτατορία έλεγχου των πάντων.
Λέει λοιπόν ο Ray Hagins, «ότι μπορεί να μην σας αρέσουν αυτά που έχω να σας πω, αλλά αυτή είναι η πραγματικότητα. Οι άνθρωποι σήμερα και τότε μας λένε ότι ο Χίτλερ ήτανε ένας σατανικός πράκτορας, μαζικός δολοφόνος. Αυτοί που προβάλλουν τέτοιες απόψεις ονομάζονται Εβραίοι, και αυτοί έπεισαν τον κόσμο ότι ένας άνδρας ονόματι Adolf Hitler ήτανε ένας τρελός άνθρωπος, και έτσι μεγαλώσαμε πιστεύοντας ότι ήτανε τρελός.
Αλλά θα ήθελα να είμαι ειλικρινής. Έχω κάνει έρευνα πάνω σε αυτό και έμαθα και αυτό είναι η γνώμη μου, ότι ήτανε αυτοί, (σιωνιστές), οι ψεύτες και οι απατεώνες που ο Adolf Hitler ήθελε να τους εξολοθρεύσει για να μας απαλλάξει από αυτούς μια για πάντα.



Όλοι λένε το εξής, όταν ελέγχεις τα ΜΜΕ τότε ελέγχεις ότι σκέπτεται ο κόσμος. Υπάρχει μια ρήση που λέει ότι πρέπει να ξέρεις την αλήθεια και η αλήθεια απελευθερώνει. Ο Χίτλερ υιοθέτησε σκόπιμα ένα σύμβολο αυτού του πλανήτη με θεϊκές διαστάσεις και το ονόμασε σβάστικα. Μας έκαναν να μισούμε την σβάστικα, ποιοι ?? αυτοί οι ίδιοι. Και θέλουν να μας πείσουν ότι η σβάστικα είναι σύμβολο των Ναζί της Γερμανίας. Αυτό είναι ψέμα, αφήστε με λοιπόν να σας κάνω λίγο μάθημα επάνω σε αυτό.
Η σβάστικα έρχεται από την αρχαία Αίγυπτο 10.000 χρόνια π.Χ. και αν την κοιτάξουμε αυτό που θα δείτε είναι 4 τετράγωνα που αντιπροσωπεύουν αγγέλους 90 μοιρών. Πολλαπλασίασε 4×90 και έχουμε έναν τέλειο κύκλο 360 μοίρες ο οποίος αντιπροσωπεύει τον ήλιο, τον δότη της ζωής. Έτσι η σβάστικα ήταν στην πραγματικότητα ένα αρχαίο σύμβολο το οποίο αντιπροσώπευε τον ίδιο τον Δημιουργό του κόσμου»

Πολλοί θα πούνε δεν με ενδιαφέρουν όλα αυτά, εγώ, λέει ο πάστορας, έχω την υποχρέωση να σας πω την αλήθεια, είτε σας αρέσει είτε όχι. Κάποια στιγμή θα βρεθώ μπροστά στον Κύριο και το μονό που θα πω είναι ότι προσπάθησα να ανοίξω τα μάτια των τυφλών για να τους αποκαλύψω όλη την αλήθεια, την οποία δεν τους είπαν.
Εσείς το διαβάζετε και εσείς αποφασίζετε. Σήμερα χειρότερα δεν θα μπορούσαν να γίνουν τα πράγματα εκτός από την εποχή του τρίτου Reich, όπου οι απεσταλμένοι από την ναζιστική κυβέρνηση πήγαιναν τότε από σπίτι σε σπίτι και επέβαλαν τους κανόνες τους και τις απαιτήσεις τους.

Wise Black Man DEFENDS Hitler


Έτσι γίνεται και τώρα όσο και αν αυτό δεν μας το δείχνουν ξεκάθαρα.
Μια είδηση από την Γερμανία μας λέει ότι με την εντολή τις κυβέρνησης Μέρκελ και υπό το πνεύμα της Gestapo και της διαδόχου της, της Stasi, επέβαλαν σε μια περιοχή κοντά στο Βερολίνο να κτιστεί ένα μεγάλο κτίριο για τους λαθρομετανάστες. Μάλιστα απείλησαν τους κατοίκους μην τυχόν και διαμαρτυρηθούν και κάνουν διαδηλώσεις.
Όσοι αντιτίθενται θα χαρακτηριστούν σαν ακροδεξιοί και φασίστες και θα τιμωρηθούν ανάλογα. Τα πράγματα αγριεύουν όπως λένε ήδη πολλοί στην Γερμανία και πρέπει να δράσουμε πριν είναι αργά και δεν θα μπορούμε πλέον».
Όπως λέει το σχετικό άρθρο, υπάρχουν μόνο 3 λύσεις. 1) Επανάσταση, 2) Πραξικόπημα και, 3) Ένα Θαύμα. Για να γίνει ένα θαύμα που το αποκλείει ο δημοσιογράφος είναι σαν να περιμένουμε να γίνει σεισμός την ώρα που βρίσκονται όλοι μαζί στο κοινοβούλιο, κάτι εντελώς απίθανο.
Άρα, σύμφωνα με τον Ray Hagins, μένουν οι άλλες 2 λύσεις γιατί η κατάσταση πλέον είναι ασφυκτική και όπως πάμε αυτοί σε λίγο θα κόψουν το δικαίωμα στον λαό ακόμα και να αναπνεύσει σωστά.
www.nikosxeiladakis.gr

ΟΜΑΔΑ ΣΤΟ Facebook