BLOGGERS HELP

O

17 Ιαν 2016

ΤΟ «ΡΟΔΙΝΟ» ΜΕΛΛΟΝ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ΜΕ ΤΟ ΙΣΛΑΜ ΚΥΡΙΑΡΧΟ, (βιντεο)

ΦΟΤΟΓράφει η Σουλτάνα Χειλαδάκη
Κάθε Ευρωπαίος ο οποίος σκέφτεται θετικά για την τρέχουσα μουσουλμανική «προσφυγική κρίση» και υποστηρίζει τους «πρόσφυγες», απλά προετοιμάζεται κυριολεκτικά για τη δική του «εκτέλεση» μόλις αναλάβει το Ισλάμ. Αυτό ήταν το νόημα που προσπαθούσε να περάσει αυτό το βίντεο το οποίο δημιουργήθηκε από την Identitarian Movement in Vienna. Δημοσίευμα μέσω Liveleak:
«Κανένας δεν ξέρει πόσοι «κοιμώμενοι» τρομοκράτες ήρθαν μέσα από τα σύνορά μας. Δεν το ξέρουμε επειδή κανένας δεν τσέκαρε ποιος έρχεται. Οι άνθρωποι οι οποίοι τώρα φωνάζουν «καλωσήρθατε μετανάστες» καλωσόρισαν επίσης μετανάστες τρομοκράτες. Μιλάνε για ποικιλία αλλά αυτό που βλέπουμε είναι ξένη διείσδυση και ισλαμοποίηση. Εμείς είμαστε η δύναμη η οποία υπερασπίζεται της αξίες και τις παραδόσεις της Αυστρίας. Εμείς θα συνεχίσουμε μέχρι η πατρίδα μας να είναι ασφαλής.»
Γενναίοι ακτιβιστές δείχνουν τι επιφυλάσσει το μέλλον της Αυστρίας αλλά και όλης της Ευρώπης αν δεν σταματήσει το Ισλάμ να εξαπλώνεται. Τουλάχιστον κάποιοι Βιενέζοι επαναστατούν κατά του Ισλάμ. Ίσως αυτοί τελικά θα επαναστατήσουν κατά του Ισλάμ όπως έκαναν τέσσερις αιώνες πριν το 1683 στη μάχη της Βιέννης.
Ποιος ξέρει? Πάντως σε αυτό το βίντεο φαίνεται ότι υπάρχουν αρκετοί πρόθυμοι να επιτεθούν αυτήν την ομάδα επειδή λέει την αλήθεια.

Το τραγούδι το οποίο παίζει από πίσω είναι ένα τραγούδι των ISIS το οποίο χαρακτηριστικά είναι το καινούργιο τους τραγούδι που χρησιμοποιούν για να σαγηνέψουν και να τραβήξουν όσους περισσότερους μαχητές μπορούν.
ΣΟΥΛΤΑΝΑ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου