Πέμπτη, 7 Ιανουαρίου 2016

Η πραγματική εικόνα του Gay Pride No 2 – ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ: Σκληρές Εικόνες


ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ: Το άρθρο περιέχει σκληρές εικόνες.  Αν και αυτές οι εικόνες δεν έχουν σκοπό να είναι πορνογραφικές, μερικοί άνθρωποι μπορεί να τις θεωρήσουν ως τέτοιες. Εξαιτίας αυτού, μόνο ενήλικες ηλικίας 18 ετών και άνω μπορούν να δουν τις εικόνες σε αυτή τη σελίδα.

Το άρθρο αυτό παραθέτει ένα φωτογραφικό ρεπορτάζ για το φεστιβάλ “Up Your Alley” του 2007, του 2008 και του 2015 – ένα ελεύθερο, ανοιχτό, δημόσιο, φετίχ φεστιβάλ δρόμου της ομοφυλοφιλικής κοινότητας που πραγματοποιείται στο Σαν Φρανσίσκο. 
Τα τελευταία χρόνια έγινε θυγατρικό του μεγαλύτερου Folsom Street Fair και προωθείται στην επίσημη ιστοσελίδα του Folsom. Ως εκ τούτου, έχει γίνει εξαιρετικά δημοφιλές, με πολλές δεκάδες χιλιάδες ανθρώπους στην προσέλευση.
Όπως αναφέρει και ο δημοσιογράφος που έκανε το ρεπορτάζ:
– Δημοσιεύω αυτές τις εικόνες για την αποδεικτική και δημοσιογραφική τους αξία, και δεν έχω καμία επιθυμία για μια ακατάλληλη ιστοσελίδα X-rated. Για να αποδειχθεί ότι είναι πραγματικά αλήθεια, πρέπει απαραιτήτως να δημοσιευθούν φωτογραφίες που πολλοί θα αντιληφθούν ως πορνογραφικές.
– Δεν είμαι υπεύθυνος για τη συμπεριφορά των ανθρώπων που φαίνονται σε αυτές τις φωτογραφίες. Αν αισθάνεστε ότι οι εικόνες αυτές “κάνουν τους ομοφυλόφιλους να φαίνονται κακοί” και δεν σας αρέσει το γεγονός αυτό, πηγαίνετε το θέμα στους ανθρώπους που φαίνονται να συμμετέχουν. Μην κατηγορείτε εμένα: Είμαι απλά ο αγγελιοφόρος.
Για την άμεση σύνδεση του ομοφυλοφιλικού κινήματος με τον φετιχισμό, τον σαδομαζοχισμό και το BDSM υπάρχουν αμέτρητες αναφορές και βιβλία.
Το ”Off The Record” ζητά προκαταβολικά συγγνώμη για τις παρακάτω φωτογραφίες, η ανησυχία μας όμως για το ότι αυτοί οι άνθρωποι παντρεύονται και υιοθετούν παιδιά, μαζί με την φίμωση της επιστημονικής κοινότητας για το τι πραγματικά κρύβει η γκέι κουλτούρα, ξεπερνά κάθε άλλο σκεπτικισμό για τη δημοσίευσή τους.
ΤΕΛΙΚΗ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ
Οι εικόνες που ακουλουθούν έχουν δημοσιευθεί εδώ επειδή είναι βασικές συνιστώσες μιας είδησης. Δεν προορίζονται ως πρόκληση ή πορνογραφία.
Εάν δεν θέλετε να δείτε εικόνες σκληρής και φετιχιστικής δημόσιας σεξουαλικής συμπεριφοράς, αυτή είναι η τελευταία ευκαιρία σας να σταματήσετε. Μην συνεχίσετε την κύλιση προς τα κάτω στη σελίδα.


Στο φεστιβάλ δυστυχώς υπήρχαν και παιδιά, όπως είχαμε ξαναδημοσιεύσει και για άλλο φεστιβάλ στον Καναδά. Δεν μπορούμε να φανταστούμε τι είδους γονείς εξέθεσαν τα παιδιά τους σε τέτοιο θέαμα και τι είδους ψυχολογική ζημιά υπέστησαν.
ΔΕΣ ΤΙΣ ΦΩΤΟ ΕΔΩ

Φυσικά υπήρχε παρουσία της αστυνομίας η οποία δεν ήταν εκεί για να σταματήσει το δημόσιο όργιο αλλά για να το προστατεύσει.

Προσέξτε αυτή την φωτογραφία. Στο διπλανό παράθυρο, ένα παιδί παρακολουθεί αυτό που συμβαίνει.

Το όνομα για αυτό το φετίχ είναι “puppy play”. Εκατοντάδες άνδρες ντυμένοι σαν σκυλιά καθώς το παιχνίδι είναι πράγματι μια μαζική μανία στην ομοφυλοφιλική κοινότητα αυτή τη στιγμή:
Σίγουρα έχετε ακούσει για το “puppy play”: Είναι ραγδαίο σε δημοτικότητα μεταξύ των ομοφυλοφίλων, και, εάν η ιστορία αποτελεί οδηγό, θα είναι ραγδαίο μεταξύ των στρέιτ μέσα σε πέντε χρόνια, όταν έχουμε προχωρήσει σε κάτι άλλο. Ας είμαστε σαφείς σχετικά με αυτό.  Το “puppy play” σημαίνει ρόλος ως σκυλί, κάτω στα τέσσερα και να γαβγίζεις, και ναι, αυτό είναι περίεργο“.

Ομοφυλοφιλικά περιοδικά προς πώληση.
Οι φωτογραφίες με τα ”θρησκευτικά παιχνίδια” που είχαμε δημοσιεύσει πριν λίγες μέρες, αποτελούν μέρος αυτού του ρεπορτάζ, και υπάρχουν και στις αυθεντικές πηγές που δημοσιεύουμε.
Πηγές:
http://www.zombietime.com/up_your_alley_2008/part_1_full/index.php 
http://www.zombietime.com/folsom_sf_2007_part_1/index.php
http://www.zombietime.com/up_your_alley_2015/