BLOGGERS HELP

O

24 Μαΐ 2020

Μητσοτάκης: «Να κλείσουν τα ελαιοτριβεία για να γίνουμε ανταγωνιστικοί».


 
Μητσοτάκης: «Να κλείσουν τα ελαιοτριβεία για να γίνουμε ανταγωνιστικοί». Με την ΙΔΙΑ λογική να κλείσουμε Τυροκομεία, Αλευρόμυλους κ.λ.π. Το ελαιόλαδο, οι Έλληνες, η γη και ο πολιτισμός τους.
Τι είναι το 24ο ΠΟΛΥΑΚΟΡΕΣΤΟ που θα αφαιρέσουν και ΓΙΑΤΙ. ΔΕΙΤΕ ΜΕ ΠΡΟΣΟΧΗ. ΒΙΝΤΕΟ 
Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΛΙΑ -ΛΟΓΩ ΚΛΙΜΑΤΟΣ & ΕΦΑΦΟΥΣ- ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΟΥΘΕΝΑ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ. ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΝΑΠΤΥΧΘΕΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ ΣΕ ΕΝΑ ΛΑΟ ΕΑΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΤΗ ΔΙΑΤΡΟΦΗ ΤΟΥ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ. ΤΟ 24ο ΠΟΛΥΑΚΟΡΕΣΤΟ ΤΟΥ ΕΥΘΥΝΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΝΑΡΘΡΟ ΛΟΓΟ. ΕΠΙΣΗΣ ΜΟΝΩΝΕΙ ΤΟΥΣ ΝΕΥΡΟΑΞΟΝΕΣ ΑΥΞΑΝΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΤΑΧΥΤΗΤΑ ΤΗΣ ΜΕΤΑΒΙΒΑΣΗΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΣ ΑΠΟ ΤΑ 40 ΜΕΤΡΑ ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟΛΕΠΤΟ ΣΤΑ 150 ΜΕΤΡΑ. ΘΕΡΑΠΕΥΕΙ ΣΧΕΔΟΝ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΣΘΕΝΕΙΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΠΡΟΓΟΝΟΙ ΜΑΣ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΑΝ. ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ:...
"Δεν γίνεται π.χ. στην Κρήτη να έχουμε 3ψήφιο αριθμό ελαιοτριβείων, δεν θα γίνουμε ποτέ ανταγωνιστικοί". Είναι δυνατόν ο κύριος Μητσοτάκης να μην γνωρίζει ότι εάν ο ελαιόκαρπος δεν αλεστεί μέσα σε λίγες ώρες από τη συλλογή του η ποιότητα του λαδιού πάει περίπατο; Μα φυσικά το γνωρίζει. Και αν δεν το γνωρίζει αυτός, το γνωρίζουν σίγουρα οι σύμβουλοι του που τον έβαλαν να πει αυτή την ασυναρτησία. Της οποίας φυσικά η σκοπιμότητα είναι ξεκάθαρη. Μονοπωλιακές ΓΕΡΜΑΝΙΚΕΣ & ΚΙΝΕΖΙΚΕΣ εταιρείες , έτσι ώστε στα ελαιοτριβεία ο παραγωγός να συνθλίβεται στις απαιτήσεις γνωστών πολυεθνικών και όπου θα αφαιρείται το 20ο πολυακόρεστο. Από τις οποίες κάποιοι πολιτικοί δέχονται χορηγίες εκατομμυρίων.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου