BLOGGERS HELP

O

1 Μαρ 2016

ΣΟΚ !! ΚΤΗΝΗ !! 1.000 γυναίκες Γιαζίντι για θεραπεία στη Γερμανία – Οι τζιχαντιστές βίαζαν 7χρονες...


Περισσότερες από...1.000 γυναίκες Γιαζίντι που είχαν πιαστεί αιχμάλωτες από τοΙσλαμικό Κράτος, χρησιμοποιήθηκαν στη συνέχεια ως ερωτικές σκλάβες από τους τζιχαντιστές και κατάφεραν να αποδράσουν, φιλοξενούνται στη Γερμανία όπου δέχονται ειδική ιατρική φροντίδα.
Οι γυναίκες βρίσκονται στο γερμανικό ομόσπονδο κράτος του Μπάντεν – Βούτεμπεργκ, σύμφωνα με γερμανικά δημοσιεύματα.
Ο γιατρός Jan Ilhan Kizilhan, που έχει αναλάβει τη φροντίδα των γυναικών, δήλωσε ότι ορισμένες από τις αιχμάλωτες που βιάστηκαν από τους τζιχαντιστές είναι παιδιά ηλικίας 7 και 8 ετών.


Οι γερμανικές Αρχές έχουν διαθέσει σχεδόν 100 εκ. ευρώ για την ιατρική φροντίδα και θεραπεία αυτών των ταλανισμένων πλασμάτων, που έπεσαν στα χέρια των διεστραμμένων τζιχαντιστών και χρησιμοποιήθηκαν για τις άρρωστες ερωτικές τους ορέξεις.
Το Ισλαμικό Κράτος επιτέθηκε στη θρησκευτική μειονότητα των Κούρδων Γιαζίντι στο Σιντζάρ, στο βόρειο Ιράκ, στις 3 Αυγούστου 2014. Περίπου 7.000 γυναίκες και κορίτσια αιχμαλωτίστηκαν και οδηγήθηκαν στα σκλαβοπάζαρα. Περίπου 3.500 γυναίκες Γιαζίντι ακόμα κρατούνται από τους τζιχαντιστές.
Οι Γιαζίντι αριθμούν περίπου στο μισό εκατομμύριο ψυχές στο Ιράκ. Η θρησκεία τους είναι μια εκδοχή της αρχαίας ζωροαστρικής θρησκείας των Κούρδων, με ελαφρές επιρροές από τον χριστιανισμό ή το Ισλάμ. Για τους τζιχαντιστές οι Γιαζίντι, που τιμούν τον ήλιο, είναι ειδωλολάτρες και σατανιστές και για αυτό θεωρούν «υποχρέωσή» τους να τους προσηλυτίσουν στο Κοράνι, σκλαβώνοντάς τους και σφαγιάζοντάς τους.
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr