Τετάρτη, 2 Μαρτίου 2016

ΣΦΑΞΤΕ ΤΟΥΣ ΑΠΙΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΦΩΝΑΖΕ ΙΜΑΜΗΣ ΣΕ ΟΜΙΛΙΑ ΤΟΥ ΣΤΑ ΜΕΓΑΡΑ. VIDEOΠιστεύετε ότι ήταν ο μόνος ; Το ίδιο το κοράνι ζητά από τούς πιστούς του ΝΑ ΤΟ ΜΕΤΑΔΩΣΟΥΝ ΜΕ ΤΗΝ ΒΙΑ.
Είναι θρησκεία βίας & απόλυτου φασισμού πού όλους τούς άλλους τούς ονομάζει απίστους προς σφαγήν.
Δείτε το ανατριχιστικό ρεπορτάζ με την δράση του Ιμάμη στα Μέγαρα και το εμετικό του κήρυγμα:
”Σηκώστε το σπαθί εναντίον των άπιστων” Σύμφωνα με το ρεπορτάζ:
Ιμάμης στο πακιστανικό σουνιτικό τζαμί Ταρίκ των Μεγάρων, (ένας από τους 200 που υπάρχουν στην Αθήνα), τον Νοέμβριο του 2014 έκανε το αυτονόητο για την θρησκεία του, προχώρησε σε ένα «κήρυγμα μίσους ενάντια σε άλλους μουσουλμάνους και κυρίως χριστιανούς», στο τζαμί του Αιγάλεω!!! Κατά τη διάρκεια του κηρύγματος αποκάλεσε άλλους μουσουλμάνους και χριστιανούς «απίστους» και ζήτησε από τους (αληθινούς) πιστούς να «σηκώσουν το σπαθί εναντίον τους». Άνθρωποι που είχαν παρακολουθήσει το κήρυγμα του ιμάμη είπαν πως δεν είναι ο μόνος που χρησιμοποιούσε με ευκολία τον όρο «τζιχάντ», ούτε ήταν ο μόνος που παρότρυνε τους λίγους πιστούς του να τιμωρήσουν τους απίστους!!!
 Δείτε το βίντεο…

Αυτό το περιστατικό έγινε το 2014 , που ήταν υποτίθεται η αρχή της εισβολής των λαθρομεταναστών στην χώρα μας . Φυσικά δεν φταίνε αυτοί , αλλά κάποια δημόσια πρόσωπα που τους έδωσαν '' βήμα '' να τα κάνουν και μάλιστα σε δημόσιους χώρους , χώροι των δημοτών , των πολιτών που φορολογούμαστε γι' αυτούς τους χώρους. Πεμπτη  8 Αυγούστου 2013 ( ο άρχοντας της πόλης μου (φωτιά να τον κάψει ) της Θεσ/νικης παρεχώρησε μέσα στην έκθεση τεράστιο ''περιπτερο'' και γιόρτασαν εκει τη λήξη του ραμαζανίου και άλλα πολλά...απο τότε εως σήμερα 2016  φανταστήτε τί συμβαίνει στην Ελλάδα ???
Πιστεύω οτι η εποχή που ζούμε θα γραφτεί στην ιστορία της Ελλάδος ( αν υπάρχει Ελλάδα )
οχι μόνο με μαύρα γράμματα για τους κυβερνώντες αυτής της χώρας αλλά και ολης της ανθρωπότητας...Φυσικά πάλι στο μέλλον ( διότι η ιστορία επαναλαβάνεται ) , τα βιβλια θα γράφουν οτι έφταιγε η κακια δεξιά , η Χούντα και ήρθαν οι σωτήρες της αριστεράς για να σώσουν την χώρα.
Δυστυχώς σε αυτή την δύσμοιρη χώρα την ιστορία την έγραφαν και την γράφουν πάντα οι προδότες.