BLOGGERS HELP

O

12 Μαρ 2016

Τι λέει το φέιγ βολάν της κυβέρνησης στους μετανάστες της Ειδομένης – “Σας παρέχουμε διαμονή, σίτιση, περίθαλψη”

                                             μ’ αυτό το κωλόχαρτο θα σας κρεμάσουμε στο
                                            Σύνταγμα προς δημόσια χλεύη και παραδειγματισμό 
                                             ρε προδότες, όταν θάρθει η ώρα σας!

Το φέιγ βολάν που διανέμεται στην Ειδομένη, στον απέραντο καταυλισμό προσφύγων από την κυβέρνηση, δόθηκε στην δημοσιότητα.

Το κείμενο διανέμεται στα αραβικά και είναι το μόνο «όπλο» στην φαρέτρα της κυβέρνησης, προκειμένου να πείσει τους απελπισμένους αυτούς ανθρώπους, που το μόνο που θέλουν είναι να φύγουν από τη χώρα μας, να εγκαταλείψουν τις σκηνές τους και να μεταφερθούν, για όσο μείνουν εδώ, σε κάποια από τις δομές φιλοξενίας.

Το κείμενο στα ελληνικά λέει:
«Σας ενημερώνουμε ότι τα σύνορα μεταξύ Ελλάδας και ΠΓΔΜ έχουν κλείσει.
Η Ελλάδα θα σας παράσχει διαμονή, σίτιση, ιατροφαρμακευτική περίθαλψη κ.λπ., όπως και δομές φιλοξενίας.
Κατόπιν τούτου, παρακαλούμε για τη συνεργασία σας με τις ελληνικές αρχές, προκειμένου να μεταφερθείτε στους εν λόγω χώρους φιλοξενίας».

 

Είναι χαζομάρα να καταστραφεί μια χώρα… επειδή μερικοί “αριστεροί” οπισθοπροωθούμενοι σε θέσεις κλειδιά…. αποφάσισαν να προωθήσουν την πολιτική “ανοιχτών” συνόρων…. απλά επειδή στο πίσω μέρος του μυαλού τους προσπαθούν να καλύψουν στο διηνεκές την ανάγκη τους για εύκολη εξεύρεση φτηνού οθωμανικού επιβήτορα….  Ξεχάσατε όμως να  γράψετε ότι δίνουμε και κ@λο. Ολα τσάμπα, περάστε όλοι. Εκεί όμως για τους λαθροτζιχαντιστές υπάρχουν χρήματα να δώσετε, αλλά για τις συντάξεις που στο φινάλε φινάλε ΕΣΕΙΣ τις καταστρέψατε, ισοδύναμα ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ???  Όταν όμως θίχτηκε η τσέπη σας για τα δίδακτρα των ιδιωτικών σχολείων, αμέσως εκεί βρήκατε ισοδύναμα. ΑΛΗΤΑΡΑΔΕΣ, ε αληταράδες…

cretanpatriot.wordpress.com

Η ανάρτηση θεμάτων απο άλλους ιστότοπους δεν σημαίνει αυτόματα και την αποδοχή μας. Επίσης δεν ευθυνόμαστε για το περιεχόμενο ενυπόγραφων κειμένων η σχόλιων.
Σας αρέσεi... κάντε like  ΕΔΩ στην σελίδα του ΕΛΙΤ  ΕΛΛΗΝΩΝ  ...