Παρασκευή, 11 Μαρτίου 2016

Υποδοχή προσφύγων στο λιμάνι της Καβάλας...


ΑΡΘΡΟ ΑΠΟ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΟΥ ''ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΥ ΤΟΞΟΥ''...Τα συμπεράσματα δικά σας...
Ένα ακόμη καράβι καταφθάνει στο λιμάνι της Καβάλας , γεμάτο μετανάστες από τα νησιά του Βορείου Αιγαίου.

προσφυγες
Πλήθος εθελοντών διαφόρων ομάδων, οργανώσεων και συλλογικοτήτων περιμένουν κάθε φορά να καλύψουν τις ανάγκες των μεταναστών.
Τις 2 τελευταίες φορές όμως στο λιμάνι υπάρχει και έντονη αστυνομική παρουσία.
Ο λόγος φυσικά είναι ο διαχωρισμός που επιβάλουν τα κράτη και οι πολιτικές της Ε.Ε. σε πρόσφυγες, μετανάστες , παράνομους ή μη.
Παρόλα αυτά τόσο αλληλέγγυος κόσμος όσο και διάφοροι εθελοντές, κάθε φορά επιμένουν και προσπαθούν να προσεγγίσουν τους κρατούμενους μετανάστες και να τους παρέχουν τροφή και διάφορα είδη πρώτης ανάγκης.

Δυστυχώς οι ευχές των Πατριωτών ώστε να προκληθούν διάφορα Μπατακλάν, βιασμοί, ληστείες και δολοφονίες λόγο του μεταναστευτικού, με αποτέλεσμα αθώα θύματα ώστε να ξυπνήσουν οι “Έλληνες” έχουν πέσει στο κενό.
Με σιγουριά πλέον μπορούμε να πούμε ότι οι μόνοι επικίνδυνοι άνθρωποι είναι οι φασίστες και οι άρρωστες εμμονές τους. Αυτοί που καίνε εγκαταστάσεις, οργώνουν χωράφια και πετάνε γουρουνοκεφαλές σε περιοχές που προορίζονται για προσφυγικά κέντρα.
Φεύγοντας τα μεταγωγικά της αστυνομίας, αλληλέγγυοι φώναξαν συνθήματα για να τονώσουν το ηθικό  των κρατούμενων μεταναστών.