Πέμπτη, 31 Μαρτίου 2016

Η ΑΠΟΛΥΤΗ ΞΕΦΤΙΛΑ ΠΑΛΛΟΜΕΝΑ ΠΕΗ - ΒΑΣΑΝΙΣΜΟΙ ΓΑΤΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ (ΒΙΝΤΕΟ) !!!


Το αίσχος έχει ονοματεπώνυμο και είναι διορισμένο στο Ελληνικό Δημόσιο. Ονομάζεται Γιαν Φαμπρ και... προτιμήθηκε από τον εχθρό της αριστείας και υπουργό Πολιτισμού Αριστείδη Μπαλτά για να διευθύνει τον ιστορικό θεσμό του «Ελληνικού Φεστιβάλ», που διαχειρίζεται, μεταξύ άλλων, το αρχαίο θέατρο της Επιδαύρου και το Ηρώδειο.
Ο Φαμπρ μετονόμασε το «Ελληνικό Φεστιβάλ» σε Διεθνές Φεστιβάλ Αθηνών και Επιδαύρου, αφαιρώντας τη λέξη «Ελληνικό» από τον τίτλο - για προφανείς λόγους... Οπως έχει αποκαλύψει η «κυριακάτικη δημοκρατία» (21/02/2016), ο Φαμπρ έχει εγγράψει στο μητρώο του μια σαδιστική ενέργεια απερίγραπτης βαρβαρότητας:
Το 2012 συνεργάτες του, ως «ατραξιόν» ενός θεατρικού που ανέβαζε ο νέος καλλιτεχνικός διευθυντής του Διεθνούς Φεστιβάλ Αθηνών και Επιδαύρου, πετούσαν γάτες ψηλά στον αέρα, ώστε οι θεατές του έργου να ακούν τις φωνές των βασανισμένων τετραπόδων!* Αυτό είχε προκαλέσει σάλο στο Βέλγιο και ο Φαμπρ, που είχε τρομάξει από τις αντιδράσεις των φυσιολογικών συμπολιτών του, ετέθη υπό αστυνομική προστασία.
Και σαν να μην έφτανε αυτό, ο Φαμπρ, προκαλώντας ξεδιάντροπα το δημόσιο αίσθημα, αφενός δήλωσε ότι δεν γνωρίζει τα της χώρας μας, γελοιοποιώντας τον υπουργό που τον «έχρισε» επικεφαλής του σημαντικότερου ελληνικού καλλιτεχνικού θεσμού, και αφετέρου υποσχέθηκε να κάνει το φεστιβάλ μας κάτι σαν τους «Κόκκινους Διαβόλους», την ποδοσφαιρική Εθνική ομάδα του Βελγίου, η οποία είναι «πολυπολιτισμική», λέγοντας ότι την πρώτη χρονιά το φεστιβάλ μας θα αφιερωθεί στο... Βέλγιο, προβάλλοντας έργα Βέλγων καλλιτεχνών αλλά και δικά του!
Η πραγματικότητα, που αρέσκεται στο να διασύρει απόψεις τύπου Φαμπρ, απέδειξε πόσο «λειτουργικές» και «βιώσιμες» είναι οι ιδεοληψίες περί πολυπολιτισμού με το τελευταίο αιματηρό τρομοκρατικό χτύπημα των ισλαμιστών στις Βρυξέλλες.
Και, από την άλλη, κάποιος πρέπει να πει σε αυτόν τον κύριο ότι ο ελληνικός πολιτισμός δεν θα... αναδειχθεί υποβιβαζόμενος σε απομίμηση της ποδοσφαιρικής εθνικής ομάδας μιας μικρής χώρας. Και δεν βρέθηκε μια πολιτική δύναμη να καυτηριάσει τούτες τις αθλιότητες!
Μια Χορογραφία Του Jan Fabre Με Παλλόμενα Πέη Και Ελληνική Μυθολογία
Το να χορογραφήσεις πέη μάλλον δεν είναι και εύκολη υπόθεση. Ο Jan Fabre εμπνευσμένος από την ελληνική μυθολογία φαίνεται να το έχει καταφέρει πάντως αν και το αποτέλεσμα ίσως να είναι λίγο παραπάνω από αμφιλεγόμενο. Το σόου αποτελείται από 27 ηθοποιούς, χορευτές και ερμηνευτές και ο σκηνοθέτης μπαίνει βαθειά στις ρίζες της ελληνικής τραγωδίας.

Φρίκη! βασανισμός γατών σε παράσταση του διευθυντή του Ελληνικού Φεστιβάλ!

Αποτρόπαιο ντοκουμέντο!
Ο Γιαν Φαμπρ, ο Βέλγος που διορίστηκε από τον εχθρό της αριστείας και υπουργό Πολιτισμού Αριστείδη Μπαλτά για να διευθύνει τον ιστορικό θεσμό του Ελληνικού Φεστιβάλ (τον οποίο μετονόμασε σε «Διεθνές Φεστιβάλ Αθηνών και Επιδαύρου», αφαιρώντας την λέξη «Ελληνικό» από τον τίτλο) έχει εγγράψει στο παθητικό του μια εγκληματική ενέργεια απερίγραπτης παράνοιας και βαρβαρότητας. Το 2012 συνεργάτες του Φαμπρ, ως «ατραξιόν» ενός θεατρικού που ανέβαζε ο Φαμπρ πετούσαν γάτες πολύ ψηλά στον αέρα ώστε οι θεατές να ακούνε τις φωνές των βασανισμένων τετραπόδων. Αυτό είχε προκαλέσει σάλο στο Βέλγιο και ο Φαμπρ, που είχε τρομάξει από τις αντιδράσεις των φυσιολογικών συμπολιτών του, ετέθη υπό αστυνομική προστασία. Αυτή η διαταραγμένη και σαδιστική προσωπικότητα ανέλαβε από τον Μπαλτά να διευθύνει τον θεσμό που διαχειρίζεται, μεταξύ άλλων, το αρχαίο θέατρο της Επιδαύρου και το Ηρώδειο!΄
δημοκρατια
ΣΤΗΡΙΞΤΕ ΜΑΣ ΠΑΤΩΝΤΑΣ  ''ΕΔΩ''