BLOGGERS HELP

O

2 Ιουν 2016

Η ΠΟΥΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΕΡΤ !!!








OI ΑΦΕΛΕΙΣ ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ ΑΔΥΝΑΤΟΥΝ ΑΚΟΜΗ ΝΑ ΚΑΤΑΝΟΗΣΟΥΝ ΟΤΙ ΤΟ 30% ΑΠΟ ΤΟ 36% ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΨΗΦΙΣΕ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥΣΤΗΔΕΣ ΟΥΤΕ ΧΑΣΙΚΛΗΔΕΣ ?

 Ομοφυλοφιλική και Λεσβιακή Κοινότητα Ελλάδος (ΟΛΚΕ) ανακοινώνει με περηφάνια τη συνεργασία με την ΕΡΤ Α.Ε. για την χορηγία επικοινωνίας που αφορά στο...
πρόγραμμα 11528 - Δίπλα σου και τις διοργανώσεις των Athens Pride & Thessaloniki Pride !!!
Ένας ακόμη χορηγός επικοινωνίας προστέθηκε στο σύνολο αυτών που προωθούν κάθε χρόνο τις παρελάσεις των ομοφυλόφιλων, λεσβιών, τραβσεστί κτλ - και αυτός θα είναι η Ελληνική Ραδιοφωνία Τηλεόραση (ΕΡΤ).
Η προπαγάνδα που έδωσε εντολή το Υπουργείο Πολιτισμού για να παρουσιάσει στούς τηλεοπτικούς μας δέκτες έχει ξεκινήσει να πραγματοποιείται εδώ και μερικούς μήνες - δηλαδή μετά και την Τρίτη Αποστασία της οποίας τα αποτελέσματα έχουμε αναφέρει στην Αθέατη γνώση και βιώνουμε καθημερινά.
Εως τώρα, η ΕΡΤ με συνεχείς διαφημίσεις στην τηλεόραση προωθεί την γραμμή Στήριξης 11528-ΔΙΠΛΑ ΣΟΥ για λεσβίες, γκέουλες, αμφιφιλόφουστες, τραβέλια, τις οικογένειές τους και για εκπαιδευτικούς - ενα έργο που υλοποιήθηκε με την υποστήριξη και την χρηματοδότηση της οργάνωσης «αλληλεγγύη-SolidarityNow» το οποίο δημιουργήθηκε από το Open Society Foundations του γνωστού αρχιλαμόγιου Τζορτζ Σόρος.
Σε όλα αυτά που διαβάσατε, θα προστεθεί και η διαφήμιση προώθησης της ανωμαλίας για το Athens Pride Αθήνας και Θεσσαλονίκης.
atheatignosi