BLOGGERS HELP

O

29 Μαρ 2017

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΑΒΡΑΜΟΠΟΥΛΟΣ: «Η Ευρώπη θα χρειαστεί 6 εκατομμύρια μετανάστες»



Ενώ η υπογεννητικότητα μεταξύ των Ευρωπαίων έχει χτυπήσει κόκκινο. Ενώ τα κοινωνικά επιδόματα περικόπτονται στο όνομα της τεχνητής οικονομικής κρίσης που προκαλούν οι «αγορές», δηλαδή οι παγκόσμιοι τοκογλύφοι, ο Κομισάριος της Ευρωπαϊκής Ένωσης για την μετανάστευση  και τέως Υπουργός Εξωτερικών της Ελλάδος, Νεοδημοκράτης Δημήτρης Αβραμόπουλος, δήλωσε στην Γενεύη την Δευτέρα 6 Μαρτίου, ότι «Η Ευρώπη χρειάζεται 6 εκ. μετανάστες»!


Όπως μεταδίδει η Tribune της Γενεύης, ο Αβραμόπουλος υπήρξε άκρως αποκαλυπτικός. «Όταν έλαβα το χρίσμα του Επιτρόπου στις Βρυξέλλες, νόμιζα κατ’ αρχήν ότι γινόμουν υπουργός της κυβέρνησης της Ευρώπης. Γρήγορα αντιλήφθηκα ότι η πραγματική εξουσία βρίσκεται στα χέρια του Συμβουλίου, δηλαδή των εθνικών κυβερνήσεων».

Η ομολογία του Κομισάριου, επιβεβαιώνει πλήρως αυτό που εδώ και καιρό ισχυριζόμαστε και που έχει αποκαλύψει και ο έτερος αρχομανής «Δεξιός» Γεωργιάδης. Ότι δηλαδή, δεν είναι οι ξένοι που αναγκάζουν τους εγχώριους εξουσιαστές να προδώσουν την Πατρίδα και να εξοντώσουν τον λαό μας, αλλά με δική τους ευθύνη και με δική τους θέληση, λαμβάνουν τις αποφάσεις που στέλνουν στην γκιλοτίνα της πενίας και, ακόμα χειρότερα, της ταπείνωσης, τους Έλληνες.

Μιλώντας στο Πανεπιστήμιο της πόλης όπου διετέλεσε Πρόξενος,  ο Επίτροπος των Εσωτερικών μιλούσε στο Global Studies Institute για την «υπαρξιακή κρίση της Ευρώπης». Αναφερόμενος στην Ε.Ε. είπε ότι «Ο λόγος της υπάρξεώς της, εδώ και 60 χρόνια, είναι να εγγυάται την ειρήνη, την σταθερότητα και την ασφάλεια στην ήπειρό μας. Όμως καθώς εορτάζουμε την υπογραφή της Συνθήκης της Ρώμης στις 25 Μαρτίου, τα κράτη μέλη βρίσκονται αντιμέτωπα με την αστάθεια και την ανασφάλεια».

Ο Επίτροπος έχει μια παράδοξη λύση για το πρόβλημα. Αντί να επιληφθεί του προβλήματος της μεταναστευτικής εισβολής το οποίο του έχει ανατεθεί, εκείνος εκτιμά ότι η Ευρώπη βρίσκεται σε ένα σταυροδρόμι επειδή «είναι μια ιστορική στιγμή. Διακυβεύονται οι αξίες μας. Θα αφεθούμε να μας πνίξουν η άνοδος του λαϊκισμού, του εθνικισμού και της ξενοφοβίας; Θα επανεγκαταστήσουμε ελέγχους στα εσωτερικά σύνορα της Ε.Ε.; Θα θυσιάσουμε την ελευθερία των μετακινήσεων που τόσο αγαπούν οι πολίτες μας;».

Αν ο Κομισάριος μιλά για την κάστα των παχυλόμισθων γραφειοκρατών των Βρυξελλών και των πολιτικάντηδων που τροφοδοτούνται από τους «θεσμούς» για να εφαρμόζουν εξοντωτικές πολιτικές στους ευρωπαίους πολίτες –πειραματόζωα, τότε μάλλον  έχει δίκιο να ανησυχεί για αυτήν την κάλπικη Ευρώπη.

Και ο Κομισάριος Αβραμόπουλος , αφού επαινεί την τουρκία γιατί στεγάζει και θρέφει όπως λέει 3 εκ. μετανάστες, αγγίζει νέα ύψη τυφλής υποταγής στα υπερεθνικά αφεντικά, λέγοντας πως «Οι 27 θα έχουν ανάγκη στο μέλλον 6 εκατομμύρια μετανάστες»!

Και συνεχίζει, περιγράφοντας το σχέδιο του νέου σκλαβοπάζαρου:  «Θα ανοίξουμε γραφεία σε όλες τις χώρες της νότιας ακτής της Μεσογείου και στην Δυτική Αφρική. Είναι το καλύτερο μέσον για να αντιμετωπίσουμε τις διελεύσεις. Δεν θα ανοίξουμε απλώς τα σύνορα για να αφήσουμε όλον τον κόσμο να μπει. Αυτό θα ήταν παράλογο και δεν θα έκανε άλλο από το αν αυξήσει την ξενοφοβία, τον εθνικισμό και τον λαϊκισμό».

Με δυο λόγια, όλα γίνονται βάσει σχεδίου, ώστε η Μεγάλη Αντικατάσταση των Πληθυσμών να χορηγείται σε δόσεις τέτοιες που να μην φθάνουν ως την πρόκληση αποτελεσματικών αντιδράσεων από τους ευρωπαϊκούς λαούς.

Ο παραλογισμός της λογικής των οπαδών της λαθρομεταναστευτικής εισβολής, οδηγεί τον Κομισάριο Μετανάστευσης να ομολογεί πως «Οι τρομοκρατικές επιθέσεις στην Ε.Ε. πραγματοποιήθηκαν από Ευρωπαίους πολίτες. Με μία εξαίρεση, δεν ήταν ποτέ έργο  προσφύγων!», αποκρύπτοντας βεβαίως ότι οι δολοφόνοι ήσαν νομιμοποιημένοι μετανάστες που θα… ενσωματώνονταν δήθεν στην «ημετέρα παιδεία». Παρά όμως το γεγονός πως βρίσκονται επί δεκαετίες στην ανεκτική Ευρώπη, θεωρούν εαυτούς όργανα του θεού τους και των εξωευρωπαϊκών ηγετών τους, που τους διατάσσουν την εξόντωση των «απίστων» Ευρωπαίων!

Για να κλείσει μετά από όλα αυτά με τον γνωστό Νεοδημοκρατικό παραλογισμό «Στους κόλπους της Ε.Ε. είμαστε πολίτες των διαφόρων χωρών μας, τις οποίες αγαπούμε από βάθους καρδίας. Είμαστε πατριώτες, δεν είμαστε εθνικιστές!»

Κανείς δεν θα μπορούσε να σας αποκαλέσει Εθνικιστή, με τις θέσεις αυτές, Κομισάριε!