BLOGGERS HELP

O

18 Δεκ 2019

ΟΤΑΝ Ο ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΕΙΧΕ ΑΠΕΛΑΣΕΙ ΤΟΥΣ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΥΣ!Γιά ὅλα τά δεινά αὐτοῦ τοῦ τόπου φταίει ἡ χούντα. Ἔτσι μᾶς ἔχουν μαθει νά πιστεύουμε. Γι΄ αὐτό ἔστησαν καί τό «Πολυτεχνεῖο» – ἄλλο κοροϊδία αὐτό – γιά νά ῥίξουμε τήν κακιά χούντα καί νά ἀρχίσῃ νά προοδεύῃ ἡ Ἑλλάς καί ὁ Ἑλληνικός λαός.
Μιλῶ, γιά τήν «χούντα» τοῦ Παπαδοπούλου, ὄχι τοῦ Ἰωαννίδου…..
Τελικῶς, ὅλοι αὐτοί ἐπλούτισαν καί ἔκαναν τήν Ἑλλάδα οὐραγό τῆς εὐρώπης καί ὁλοκλήρου τοῦ πλανήτου. Τέτοια κατάντια καί τέτοια περιφρόνησι δέν βίωσε ποτέ ὁ Ἑλληνισμός οὔτε μετά τήν ἐπανάστασι τοῦ 21.
Ὁ δικτάτορας Παπαδόπουλος τό 1973 εἶχε ἀπελάσει τούς Πακιστανούς. Εἴχαμε καί τότε ἀρκετούς. Μόνο πού τότε ἦρθαν γιά κάποιους λόγους καί δέν ὑπῆρχε ποτέ περίπτωσις νά ἀποκτήσουν τήν Ἑλληνική ἰθαγένεια, δέν προσπαθοῦσαν οὔτε τό Σύνταγμα νά καταλύσουν οὔτε ἀπειλοῦσαν μέ πόλεμο. Εἴπαμε. Δῶσε θάρρος στόν χωριάτη, νά ἀνεβῇ καί στό κρεββάτι. Παρ΄ ὅλα αὐτά ἀπηλάθησαν ἀπό τόν «προδότη» Γεώργιο Παπαδόπουλο. 
Οἱ σημερινοί πολιτικοί σέ λίγο θά κυκλοφοροῦν ξεβράκωτοι.

ΑΥΤΑ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΕΝ ΕΤΗ 2019

Ο ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΕΙΧΕ ΑΠΕΛΑΣΕΙ ΤΟΥΣ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΥΣ ΓΙΑ ΜΙΑ ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΑΛΙ ΜΠΟΥΤΟ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ… ΔΕΝ ΚΟΥΝΙΕΤΑΙ ΦΥΛΛΟ!
«Ευχαριστώ πάρα πολύ το Κ.Κ.Ε.  και το ΣΥΡΙΖΑ που μας υποστήριζαν πάντα και παντού… Εάν θέλουνε πόλεμο θα κάνουμε και πόλεμο. Να μη μας σπρώξουνε σε βία».
Με τις ευθείες αυτές απειλές στην καρδιά της πρωτεύουσας της Ελλάδος, ο Πρόεδρος της Πακιστανικής κοινότητας, (
Μια ιδιαίτερα αμφιλεγόμενη προσωπικότητα, που τα τελευταία χρόνια βρίσκεται σε ανοικτή κόντρα με την Ελληνική Αστυνομία, είναι ο πρόεδρος της Πακιστανικής Κοινότητος Ελλάδος στην εκδήλωση της οποίας ο υπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής, Δημήτρης Βίτσας, υποσχέθηκε ιθαγένεια (!!!) στους Πακιστανούς  της πρωτευούσης.Ο Τζαβέντ Ασλάμ, ,έχει κατηγορηθεί στο παρελθόν για διακίνηση μεταναστών από την πακιστανική δικαιοσύνη, έχει εκδοθεί σε βάρος του διεθνές ένταλμα σύλληψης από την ‘Interpol’, ενώ βρίσκεται σε πόλεμο με τον πρόξενο της χώρας του στην Αθήνα. )


 κυκλοφορεί ακόμη ελεύθερος! Χωρίς καμία –προς το παρόν- εισαγγελική επέμβαση, ο επικεφαλής των Πακιστανών  στην Ελλάδα κ. Ασλάμ, προκαλεί όλο το ελληνικό έθνος και προφανώς δίνει το στίγμα για τα μελλούμενα!Το ρεπορτάζ μας επιβεβαιώθηκε πλήρως και άμεσα. Όσα δημοσιεύσαμε για «Φανατικούς Ισλαμιστές που ετοιμάζουν εκρηκτικό  κοκτέιλ επιθέσεων σε βάρος της Ελλάδος» έρχεται να το επισημοποιήσει ο ίδιος ο κ. Ασλάμ. Οι Πακιστανοί λοιπόν, οι οποίοι θεωρούνται από τους πλέον επικίνδυνους με δογματική και τζιχαντική συμπεριφορά, δηλώνουν έτοιμοι να προβούν σε ιερό πόλεμο σε βάρος της Ελλάδος. Τα θερμά χειροκροτήματα με τα οποία υποδέχθηκαν τις απειλές του κ. Ασλάμ για πόλεμο, το επιβεβαιώνουν…

Ω ΝΑΙ! Ο ΠΑΣΙΓΝΩΣΤΟΣ ΜΕΓΑΛΟ-ΜΑΪΝΤΑΝΟΣ ΚΑΘΕ ΔΙΑΔΗΛΩΣΕΩΣ ΥΠΕΡ ΤΩΝ …ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ,
Ο ΝΤΟΥΝΤΟΥΚΟΦΟΡΟΣ ΠΕΤΡΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ, ΔΙΠΛΑ ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΣΤΟΝ (ΚΑΘΕ) ΤΖΑΒΕΝΤ
ΑΣΛΑΜ….


Σύμφωνα με το ρεπορτάζ μας, στην Ελλάδα υπάρχουν 300 φανατικοί ισλαμιστές, με καταγωγή από τη Μ. Ανατολή αλλά και από Δυτική Αφρική, Νοτιοανατολική Ασία, Ινδική υποήπερο και κεντρική Ασία. Συνιστούν ένα εκρηκτικό μείγμα, αποτελούμενο από σιίτες και σουνίτες. Όπως μάλιστα υποστηρίζει ο γνωστός διεθνολόγος-στρατιωτικός αναλυτής Θανάσης Δρούγος, «τα μεγάλα προβλήματα που αντιμετωπίζει η χώρα μας από μουσουλμάνους μετανάστες, προέρχονται από κάποιους Αφρικανούς, Αφγανο-πακιστανούς, Σομαλούς και ακραίους Κούρδους. Είναι οι πιο επικίνδυνοι», οι δε Πακιστανοί, Αφγανοί και Σομαλοί έχουν συμπεριφορά καμικάζι!!!
Σύμφωνα πάντα με το ρεπορτάζ, οι «καμικάζι» στους οποίους αναφέρθηκε ο πρόεδρος της Πακιστανικής κοινότητας, προφανώς είναι έτοιμοι να πραγματοποιήσουν ακόμη και επιθέσεις σε βάρος χριστιανικών ναών ή σε δημόσιες συναθροίσεις. Όπως δηλαδή συμβαίνει στην Μέση Ανατολή και την Αφρική.

Ο ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΑΠΕΛΑΣΕ ΤΟΥΣ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΥΣ!
Και ενώ οι δηλώσεις του Προέδρου της Πακιστανικής κοινότητας κ. Ασλάμ περνούν στο «ντούκου» χωρίς καμία συνέπεια για τον ίδιο και τους Πακιστανούς που τον επιδοκιμάζουν, στα 1973 και επί Γεωργίου Παπαδόπουλου οι Πακιστανοί εργαζόμενοι, απελάθηκαν από την Ελλάδα! Πώς; Αρκούσε μία απλή δήλωση του τότε Προέδρου του Πακιστάν Αλί Μπούτο (φωτό), η οποία σημειωτέον δεν έγινε στην χώρα μας, όπως συνέβη με τον κ. Ασλάμ, αλλά στο Πακιστάν!
Ο Αλί Μπούτο λοιπόν είχε δηλώσει ότι σε περίπτωση πολέμου Ελλάδος-Τουρκίας, η χώρα του θα τασσόταν στο πλευρό της Τουρκίας!!! Αυτή η δημόσια δήλωση, αρκούσε για να δράσει ο Γ. Παπαδόπουλος ο οποίος σε συνεννόηση με τους εφοπλιστές που είχαν στην δούλεψή τους Πακιστανούς, τούς έστειλε πίσω στην πατρίδα τους. Λέγεται ότι  τότε απελάθηκαν 3.000-4.000 Πακιστανοί!!!
Να σημειώσουμε ότι στα 1987, στην θάλασσα του Αιγαίου είχαν φθάσει τρία πακιστανικά πλοία και τότε ΓΕΕΘΑ και ΓΕΝ «ψάχνονταν»! Οι Πακιστανοί ανά 6 μήνες έχουν υψηλόβαθμη στρατιωτική διμερή επιτροπή, πολλοί δε Πακιστανοί αξιωματικοί εκπαιδεύονται σήμερα στην Τουρκία. Πιθανόν δε να υπάρχει και ανταλλαγή τεχνογνωσίας στα πυρηνικά, το δε Πακιστάν, είναι η μόνη χώρα, μαζί με το Αζερμπαϊτζάν, που έχει πολύ στενές σχέσεις με την Τουρκία!
Οι απειλές συνεπώς του προέδρου της Πακιστανικής κοινότητας περί ιερού πολέμου σε βάρος της Ελλάδος, μόνον τυχαίες δεν ήταν. Δείχνουν την νέα απειλή που κυοφορείται. Είναι μέσα στο πρόγραμμα ασύμμετρων επιθέσεων που θα δεχθεί η Ελλάδα!
Μια Ελλάδα που με τους νάνους πολιτικούς της ταγούς, προχωρεί χωρίς πυξίδα στο άγνωστο.
 filonoi.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου