BLOGGERS HELP

O

7 Ιαν 2020

Η βιβλική καταστροφή της Αυστραλίας !!!



Δεν θα μπορούσα να μην αναφερθώ στην βιβλική καταστροφή της Αυστραλίας  !!! 🦘🦘❤
Τώρα που στέγνωσαν τα Ματάκια σας για την Παναγία Των Παρισίων Διαβάστε αυτό.

Αυστραλία ώρα μηδέν....... 55.000.000 στρέμματα τροπικών δασών, βουνών, στέπας, λιβαδιών, καλλιεργήσιμων εκτάσεων, χωριών και πόλεων, έχουν καεί και η λαίλαπα συνεχίζεται ..
🔥 480.000.000 ζώα, πτηνά, θηλαστικά, ερπετά, υπολογίζεται από τους επιστήμονες, οτι έχουν καεί ζωντανά, μέσα στον πύρινο όλεθρο. Δεκαδες χιλιάδες από αυτά, μοναδικά στον πλανήτη, κάποια δε και εντελώς άγνωστα σε επίπεδο επιστημονικής ταυτοποίησης.
🔥 8.000 Κοάλα έχουν βρει φρικτό θάνατο μέσα στις φλόγες. Όσα - και αν - επιβιώσουν, θα αφανιστούν από την ασιτία, τη λειψυδρία, την ερημοποίηση των οικοσυστηματων τους.
🔥 Τα αποθέματα νερού έχουν πέσει κάτω από το 45%, οι υδάτινοι πόροι απειλούνται και μεγάλες ποσότητες από στάχτη και αποκαΐδια, ενδέχεται να επηρεάσουν την ποιότητα του νερού στα φράγματα, στην - πολύ πιθανή - περίπτωση, που, μετά τις πυρκαγιές, ακολουθήσουν έντονες βροχοπτώσεις.
🔥 Όταν (και όπως) τελειώσει αυτή η βιβλική καταστροφή, μόνο από την καύση των δέντρων, θα έχουν το λιγότερο διπλασιαστεί, οι ετήσιες εκπομπές διοξειδίου του άνθρακα για την Αυστραλία.
🔥 Είδη ολόκληρα της χλωρίδας και της πανίδας του πλανήτη θα εξαφανιστούν. Το κομμάτι αυτό του νότιου ημισφαιρίου δεν θα είναι ποτέ το ίδιο μετά από αυτό. Πρόκειται για την μεγαλύτερη οικολογική καταστροφή από την αρχή του εικοστού αιώνα. Για τον εικοστό πρώτο ακόμα δεν ξέρουμε, ίσως να ακολουθήσουν και χειρότερες...





Ο θεός να βοηθήσει αυτήν την πανέμορφη χώρα .. ας ανοίξουν οι ουρανοί σύντομα να κάνει κατακλυσμό !!!
 Κείμενο τού  Peter Asimakis



ΟΜΑΔΑ ΣΤΟ Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου