BLOGGERS HELP

O

2 Φεβ 2020

Βίντεο: Ο άνθρωπος βγαίνει από ένα παράθυρο 13 ορόφου για να διασώσει το σκυλάκι !!! Video: Man Climbs Out a Window 13 Floors High to Rescue Dangling Dog


Video: Man Climbs Out a Window 13 Floors High to Rescue Dangling Dog
Ένας άντρας από την Μπογκοτά της Κολομβίας, ο Diego Andrés Dávila Jimenez σοκαρίστηκε  όταν είδε το σκυλί του γείτονά του που κρέμεται από τον 13ο όροφο. 
Είμαι πολύ σίγουρος ότι οι περισσότεροι άνθρωποι που θα βρεθούν σε μια τέτοια κατάσταση θα κάνουν ό, τι μπορούν για να σώσουν  ένα σκυλάκι, ζητώντας βοήθεια από τους πυροσβέστες η’ άλλους επαγγελματίες, αλλά ο Jimenez ήξερε ότι δεν υπήρχε πολύς χρόνος και ότι έπρεπε να δράσει γρήγορα .
Αφού έψαξε για τον ιδιοκτήτη και συνειδητοποίησε ότι δεν ήταν σπίτι και το διαμέρισμά του ήταν κλειδωμένο, προσπάθησε να φτάσει στο σκυλάκι με το όνομα Luna, από το εξωτερική όψη του κτιρίου στον 13ο όροφο.
Ο γενναίος Jimenez κατόρθωσε να ανέβει και να φτάσει στο μπαλκόνι ώστε να τραβήξει τη Luna που κρατούσε μόνο τους γοφούς και τα πίσω πόδια για την ασφάλεια της .
Η ηρωική του αυτή πράξη , έγινε μάρτυρας από ένα πλήθος θεατών που αγωνιούσαν  και προσεύχονταν για τη διάσωση του και να τελειώνουν όλα καλά !
«Όταν είχα Luna στα χέρια μου και κοίταξα κάτω, χίλια σκέψεις ήρθαν  μέσα από το μυαλό μου. Η φίλη μου ήταν λίγο αναστατωμένη, φωνάζοντας σε μένα "Μείνε εκεί! Μη σκαρφαλώνεις! », Είπε ο Jimenez στο The Dodo.
Όταν ο ιδιοκτήτης της Luna επέστρεψε στο σπίτι και άκουσε για το τι συνέβη, , δεν μπορούσε να πιστέψει ότι κάποιος θα κινδύνευε τη ζωή του για χάρη του σκύλου της.
"Συγκινήθικα  και  δάκρυσα. Είμαι πολύ ευγνώμων, επειδή λατρεύω ακριβώς αυτό το σκυλάκι ", ανέφερε ο Jimenez στο άρθρο.
Αυτό το είδος διάσωσης δεν είναι κάτι που βλέπουμε κάθε μέρα, οπότε φροντίστε να το μοιραστείτε με τους φίλους σας.




ΔΙΕΘΝΗ-International     ΖΩΟΦΙΛΙΑ - Animal friend 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου