BLOGGERS HELP

O

2 Φεβ 2020

Τα τραπεζικά καρτέλ είναι η πηγή των δεινών της ανθρωπότητας Banking Cartel is the Cause of Humanity's Woes



Banking Cartel is the Cause of Humanity's Woes
Για τα περισσότερα από τα προβλήματά μας οι άμεσοι υπεύθυνοι είναι το καρτέλ εβραϊκής κεντρικής τραπεζικής Mason.


"Τα μυστικά της Ομοσπονδιακής Τράπεζας" της Eustace Mullins - Μια ανασκόπηση

"Πιστεύω ότι τα τραπεζικά ιδρύματα είναι πιο επικίνδυνα για τις ελευθερίες μας από ό, τι οι σταθεροί στρατοί". --- Thomas Jefferson

Τον Νοέμβριο του 1949, ο Eustace Mullins, 25 ετών, ήταν ερευνητής στην Ουάσιγκτον, όταν οι φίλοι του τον προσκάλεσαν να επισκεφτεί τον διάσημο αμερικανό ποιητή Ezra Pound, ο οποίος ήταν υπό περιορισμό στο Ψυχικό Νοσοκομείο της Αγίας Ελισάβετ ως «πολιτικός κρατούμενος».
Ένα κορυφαίο πρόσωπο της σύγχρονης αγγλικής λογοτεχνίας, ήταν ο συντάκτης και κριτικός που εισήγαγε τον κόσμο στον James Joyce, W.B. Yeats and T.S. Eliot.
Κατά τη διάρκεια του Δευτέρου Παγκοσμίου Πολέμου, κατηγορήθηκε για προδοσία από τις  εκπομπές του στο ραδιόφωνο της Ρώμης που αμφισβητούσε τα κίνητρα πίσω από τη συμμετοχή της Αμερικής.
Ο Pound ανέθεσε στον Mullins να εξετάσει την επιρροή του τραπεζικού ιδρύματος στην πολιτική των ΗΠΑ. Ο Mullins περνούσε κάθε πρωί για δύο χρόνια στη Βιβλιοθήκη του Κογκρέσου . Ενα σύγγραμμά του "Τα μυστικά της Ομοσπονδιακής Τράπεζας", το απέρριψαν όλοι οι εκδότες της Αμερικής. Ένας μάλιστα είπε, "ποτέ δεν θα το δημοσιεύσετε στη Νέα Υόρκη." Όταν εμφανίστηκε τελικά στη Γερμανία το 1955, η αμερικανική στρατιωτική κυβέρνηση κατέσχεσε τα 10.000 αντίτυπα και τα έκαψε.
Ουσιαστικά απεικονίζει μια εικόνα του κόσμου και τον ρόλο των Ηνωμένων Πολιτειών, ο οποίος είναι ριζικά διαφορετικός από αυτόν που δίνουμε στο σχολείο ή στα μέσα μαζικής ενημέρωσης.
«Παρά τον πόλεμο της ανεξαρτησίας εναντίον της Αγγλίας», γράφει ο Mullins, «παραμένουμε μια οικονομική αποικία της Μεγάλης Βρετανίας». Μεταξύ 1865 και 1913, λέει οι τραπεζίτες του Λονδίνου, υπό την ηγεσία των Rothschilds, που χρησιμοποίησαν πράκτορες όπως JP Morgan και JD Rockefeller για να αποκτήσουν τον έλεγχο της αμερικανικής βιομηχανίας και να την οργανώσουν σε τραπεζικά καρτέλ.
Κατά τον δέκατο έβδομο αιώνα, οι χρηματιστές και η αριστοκρατία έκαναν μια συμφωνία . Εάν ο βασιλιάς θα καθιστούσε το χάρτινο νόμισμα ευθύνη του κράτους, οι χρηματιστές θα εκτύπωναν όσα ήθελαν! Έτσι δημιουργήθηκαν οι τράπεζες της Αγγλίας, της Γαλλίας και της Reichsbank, αλλά ήταν όλες ιδιωτικές εταιρείες και παραμένουν έτσι σήμερα.
Ετσι λοιπόν η αριστοκρατία  πήραν μερίδια από τις κεντρικές τράπεζες, οι τραπεζίτες  χρέωναν τεράστιους τόκους σε αυτούς που δανείζονταν  και οι περισσότεροι ήταν κυβερνήσεις διαφόρων χωρών - βλέπε Ελλάδα-. Τα καρτέλ των χρηματιστών ταυτόχρονα δημιουργούσαν και δαπανηρούς πολέμους ώστε με την συνεχη χρηματοδότηση να ελένχουν  τις εκάστοτε κυβερνήσεις .
Αυτά λοιπόν τα καρτέλ των τραπεζών είναι  που πλήττουν την ανθρωπότητα.
Οι τραπεζίτες έχουν ένα κεκτημένο ενδιαφέρον για το κράτος (δηλ. Τους ανθρώπους) να φέρουν όσο το δυνατόν μεγαλύτερο χρέος. Βρίσκονται πίσω από τα μαρξιστικά, σοσιαλιστικά και φιλελεύθερα κινήματα που απαιτούν από τις κυβερνήσεις μεγάλες οικονομικές δαπάνες και κοινωνικές νεοταξηκες αλλαγές. Βρίσκονται πίσω από όλους τους καταστροφικούς πολέμους του περασμένου αιώνα. Οι Warburgs χρηματοδότησαν την μπολσεβίκικη επανάσταση. Η Τράπεζα της Αγγλίας χρηματοδότησε την άνοδο του Χίτλερ. Ο Prescott Bush (ο παππούς του W) ήταν επικεφαλής του Brown Brothers Harriman, ο οποίος χρηματοδότησε την κατασκευή του πολεμικού ναυτικού .
Χρησιμοποιούν το χρέος για να ελέγξουν τα έθνη και να πάρουν ολα  τα πραγματικά περιουσιακά τους στοιχεία. Αυτή είναι η ουσία της λεγόμενης κρίσης του χρέους του Τρίτου Κόσμου. Αφιερωμένο στο να κατέχει όλο τον πλούτο και την υποδούλωση της ανθρωπότητας.
Μεγάλο μέρος του βιβλίου του Mullins είναι αφιερωμένο στις Ηνωμένες Πολιτείες. Το 1913, το νομοσχέδιο Owen-Glass έδωσε στις τράπεζες που ελέγχονται κυρίως από το εξωτερικό (που δηλώνουν ως «Federal Reserve») το δικαίωμα να δημιουργούν νόμισμα με βάση την πίστωση της κυβέρνησης των Ηνωμένων Πολιτειών και να χρεώνουν τόκο για να το κάνουν!
Για να πετύχουν αυτό, οι τραπεζίτες έπρεπε να ασκήσουν την εκλογή του 1913 για να εκλεγεί ο Woodrow Wilson. Στη συνέχεια, στο Κογκρέσο ψήφισαν τη νομοθεσία στις 22 Δεκεμβρίου, αφού οι αντίπαλοί τους είχαν πάει σπίτι για τα Χριστούγεννα.
Ο Mullins εξηγεί ότι η νομοθεσία πέρασε ακριβώς εγκαίρως για τον αμερικανικό λαό να χρηματοδοτήσει τον Παγκόσμιο Πόλεμο. Αφού διατήρησαν σταθερούς στρατούς για 50 χρόνια, οι ευρωπαϊκές δυνάμεις δεν μπορούσαν πλέον να αντέξουν την πολυτέλεια ενός άλλου πολέμου. Αλλά οι ΗΠΑ ήταν σχετικά απαλλαγμένες από χρέη και έκαναν το όλο θέμα εφικτό.
Τι θα ήταν ο Παγκόσμιος Πόλεμος χωρίς τη Γερμανία; Προφανώς, η Γερμανία δεν ήταν αυτοδύναμη στα τρόφιμα και θα έπρεπε να καθίσει στον πόλεμο αυτό. Οι τραπεζίτες διοργάνωσαν, με την πάροδο του χρόνου, κάτι που ονομάζεται "Επιτροπή Βελγικής Βοήθειας", το οποίο διοχέτευσε αμερικανικά κρέατα και πατάτες αξίας δισεκατομμυρίων δολαρίων όχι στο Βέλγιο αλλά στη Γερμανία.
Ο Mullins κάνει μια υπόθεση ότι κάθε Πρόεδρος των ΗΠΑ από τότε που ο Wilson ήταν ένας υπάλληλος των τραπεζιτών. Ο JF Kennedy δολοφονήθηκε επειδή άρχισε να εκτυπώνει το δικό του νόμισμα που υποστηρίζεται από την αμερικανική κυβέρνηση. Αυτή είναι και η παράβαση που οδήγησε στις δολοφονίες των Προέδρων Abraham Lincoln και James Garfield.
Μόνο πέρυσι, ο αμερικανικός λαός πλήρωσε 360 δισεκατομμύρια δολάρια για τους τραπεζίτες. Για να διατηρήσουν αυτή τη μαζική απάτη, οι τραπεζίτες επιβάλλουν διάφορα ‘’ trick’’ στα πολιτικά και πολιτιστικά
όργανα του έθνους. Σύμφωνα με τον Mullins, ο "The New York Times" ανήκει στον Kuhn Loeb ενώ το "The Washington Post" ανήκει στον Lazard Freres. Στην Ευρώπη, οι Rothschilds έχουν το δικό τους Reuters καθώς και τα  γαλλικα και γερμανικά ΜΜΕ (Media).
. Υποθέτω ότι οι αμερικανοί εκδότες, τα τηλεοπτικά δίκτυα και οι παραγωγοί κινηματογραφικών ταινιών είναι παρόμοιοι. Οι Rockefellers, οι Carnegies και οι Fords προσφέρουν τις βιβλιοθήκες , ιδέες , και αν χρειαστεί και δικούς τους ανθρώποτς  σε όλα τα πανεπιστήμια του κόσμου. Οι δημοσιογράφοι και οι καθηγητές πανηγυρίζουν με διάφορες φαντασιώσεις για τη δημοκρατία και την ελευθερία. Τα εργαστήρια ελέγχου μυαλού που διαχειρίζονται η CIA και ο βρετανικός στρατός (TheTavistock Institute) ονειρεύονται τρόπους χειρισμού και υπονόμευσης του πληθυσμού. Η ψυχολογική αποστείρωση της ανθρώπινης γυναίκας ("φεμινισμός") είναι ένα παράδειγμα.
Ο «πόλεμος κατά της τρομοκρατίας» είναι μέρος του σχεδίου του τραπεζικού συστήματος  να εδραιώσει στην ανθρωπότητα σε μια φιλική (ή όχι τόσο φιλική) φασιστική «Νέα Παγκόσμια Τάξη». Επιθυμούν να εξασφαλίσουν την πολιτική, οικονομική και κοινωνική τους συγκράτηση στον παρακινούμενο μουσουλμανικό κόσμο, καθώς και να δημιουργήσουν μια ομάδα ασφαλείας σε περίπτωση που οι υπάκουοι πληθυσμοί της Δύσης γίνουν επιθετικοί.
Τα καρτέλ των τραπεζών ουσιαστικά ζει από την φτωχοποίηση της κοινωνίας. 
Τουλάχιστον η παγκόσμια μάχη μεταξύ του Καλού και του Κακού ξεκίνησε και την έχουμε μπροστά μας .
 Ή νέα τάξη πραγμάτων την ζούμε . Στα χέρια μας είναι να την σταματήσουμε η’ να υποταχτούμε !!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου