BLOGGERS HELP

O

4 Φεβ 2020

Pandemic Wuhan πολύ πιο σοβαρή από ό, τι λέει η Κίνα -Wuhan Pandemic Much More Serious Than China Says


Virus Completely OUT OF CONTROL, Killing Tens-of-Thousands Every day; Gov't Covering-up
Ιός εκτός ελέγχου, σκοτώνει δεκάδες χιλιάδες κάθε μέρα?

Οι θάνατοι από το ξέσπασμα κορωναϊού είναι πολλοί. Η εξάπλωση του ιού  στην  Κίνας είναι απόλυτα, εντελώς εκτός ελέγχου και κυριολεκτικά σκοτώνει δεκάδες χιλιάδες ανθρώπους κάθε μέρα . Ο αριθμός των νεκρών σκοπίμως αποκρύπτεται από την κυβέρνηση για να αποφευχθεί ο δημόσιος πανικός. 
Χθες, οι περισσότερες πόλεις στην Κίνα έχουν τεθεί υπό περιορισμό ταξιδιού (Καραντίνα), κλείνοντας άλλα εννέα εκατομμύρια ανθρώπους. Τώρα, ο ιός εξαπλώνεται σε πολλές άλλες χώρες σε όλο τον κόσμο. Αυτό που συμβαίνει στην Κίνα θα συμβεί και στις άλλες χώρες, στις Ηνωμένες Πολιτείες , την Ευρώπη , την Αφρική , την Αυστραλία όλη την ανθρωπότητα .
Η σιωπή των μέσων ενημέρωσης σχετικά με το τι συμβαίνει σήμερα στην Κίνα και αλλού είναι σχεδόν ένα έγκλημα κατά της ανθρωπότητας. Το ευρύ κοινό παραμένει απληροφόρητο ,  χωρίς να γνωρίζει ότι το μοναδικό πλέον θανατηφόρο ξέσπασμα της νόσου για  περισσότερα από 100 χρόνια, εξαπλώνεται σαν πυρκαγιά σε όλο τον κόσμο, επειδή ένα εργαστήριο ιού στο Wuhan της Κίνας, φαίνεται να απελευθέρωσε κατά λάθος ένα στρατιωτικό βιο-όπλο.
Μόνο επιδερμικές  και περιστασιακές αναφορές του "κοροναϊού" γίνεται στην τηλεόραση και στις εφημερίδες. Οι εταιρίες κοινωνικών μέσων όπως το Facebook, το Twitter και το Google σκόπιμα έχουν σταματήσει τη ροή των πραγματικών εικόνων και βίντεο και μεγάλο μέρος των πληροφοριών που προέρχονται από την Κίνα για να αποκρύψει τα πραγματικά γεγονότα.
Εν τω μεταξύ, το ευρύ κοινό στην Αμερική, την Ευρώπη και την Αυστραλία δεν έχει καθόλου ιδέα, το τι θα αντιμετωπίσει πιθανότατα στην καραντίνα που θα ξεσπάσει σε έξι έως οκτώ εβδομάδων καθώς ο ιός εξαπλώνεται και σε αυτά τα μέρη. 
Ρίξτε μια ματιά στα παρακάτω βίντεο από την Κίνα και δείτε μόνοι σας το επίπεδο θανάτου που συμβαίνει κάθε μέρα:
Νεκρά Σώματα παντού:




Περισσότερα νεκρά σώματα:


Οι άνθρωποι στο Γουχάν και σε αρκετές άλλες πόλεις, έχουν διαταχθεί να παραμείνουν στο εσωτερικό των διαμερισμάτων και των σπιτιών τους ή να συλληφθούν. Οι αρχές ελέγχουν αυτούς τους ανθρώπους δύο φορές την εβδομάδα. Όταν κανείς δεν απαντά στην πόρτα, οι αρχές ξέρουν ότι όλοι είναι νεκροί. σαν αυτό:

Εστιατόριο Χονγκ Κονγκ


Νεκρός στο μετρό του Χονγκ Κόνγκ

Ξαφνικός νεκρός θάνατος παντού!

ΕΜΠΟΡΙΚΑ ΚΕΝΤΡΑ:

δημόσιων συγκοινωνιών:



Ακόμαι νέοι και  υγιείς, πέφτουν νεκροί επί τόπου:






Τόσοι πολλοί άνθρωποι πεθαίνουν, τα νεκρά σώματα φορτώνονται σε VANS για άμεση καύση. Παρακολουθήστε καθώς ανοίγουν το πίσω μέρος του φορτηγού για να φορτώσουν το τελευταίο νεκρό σώμα, θα δείτε τέσσερα άλλα σώματα μέσα!



Οι άνθρωποι που παραβιάζουν την Καραντίνα συλλαμβάνονται από την αστυνομία!




Τόσοι πολλοί άνθρωποι είναι τόσο άρρωστοι και σε μια τέτοια απελπιστική ανάγκη για ιατρική περίθαλψη, η Κίνα πρέπει να δημιουργήσει περιοχές που μοιάζουν με κοιτώνα μέσα στις εκθεσιακές αίθουσες και στα αθλητικά στάδια, για να προσπαθήσουν να αντιμετωπίσουν τους άρρωστους:



 Στη Σαγκάη, μία από τις μεγαλύτερες και πιο πολυσύχναστες πόλεις σε ολόκληρο τον πλανήτη, οι δρόμοι είναι ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟΙ. Κανείς δεν είναι έξω. Είναι σχεδόν σαν μια πόλη-φάντασμα







Οι κινεζικές αρχές είναι τόσο απελπισμένες για να σταματήσουν τον ιό, είναι στην πραγματικότητα ψεκάζοντας απολυμαντικό OUTDOORS και σε εξωτερικούς δημόσιους χώρους:




Οι αρχές τώρα εγκαθιστούν επίσης STEEL BARRICADES για να κρατήσουν τους ανθρώπους μέσα στα σπίτια τους – ΑΠΑΓΟΡΕΥΟΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ:





Όλα αυτά έρχονται στην Αμερική, την Ευρώπη και την Αυστραλία. Δεν μπορεί να προληφθεί τίποτε, διότι οι αρχές δεν μπορούν να σταματήσουν τα διεθνή ταξίδια. Τα μολυσμένα άτομα από την Κίνα έχουν ήδη εξαπλώσει την ασθένεια σε χώρες σε όλο τον κόσμο και εκείνοι που μολύνθηκαν και που μπορεί να μην είναι ακόμα άρρωστοι, έχουν ήδη ρίξει τον ιό και μολύνουν άλλους.
Πού είναι τα μέσα μαζικής ενημέρωσης να αναφέρουν αυτά τα γεγονότα; Γιατί αυτό συγκαλύπτεται από το αμερικανικό, ευρωπαϊκό και αυστραλιανό κοινό;
Φαίνεται σε ορισμένους λαούς ότι η κυβέρνηση έχει υιοθετήσει μια απλή στρατηγική: Κρατήστε το μυστικό μέχρι όλοι γνωρίζουν ήδη. Μέχρι τότε θα έχουν μολυνθεί εκκατοντάδες χιλιάδες και πολλοί από αυτούς θα πεθάνουν.

ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΚΑ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΑ
Σύμφωνα με έναν ειδικό της νόσου που βρίσκεται στο Νιου Τζέρσεϊ, ο οποίος έχει άμεση πρόσβαση σε διαβαθμισμένες πληροφορίες για αναδυόμενες ασθένειες, η ανθρωπότητα αντιμετωπίζει αυτή τη νέα χειρότερη κρίση σε πάνω από 100 χρόνια με αυτό το νέο Coronavirus και τα τελευταία μοντέλα προόδου της νόσου που τώρα δείχνει DEATHS σε μια κλίμακα που δεν έχει δει ποτέ στην ανθρώπινη ιστορία ».
Πρώτα μερικά βασικά στοιχεία:
Η πρώτη συνειδητοποίηση αυτού του "νέου κοροναϊού" ήρθε στην Κίνα στα  τέλη Δεκεμβρίου .
41 άνθρωποι στο Wuhan, η Κίνα πήγαν σε νοσοκομεία με πυρετό, βήχα και άλλα συμπτώματα και βρέθηκαν όλοι να έχουν σοβαρή πνευμονία, πολλοί με οξεία καρδιακή βλάβη και, τελικά, μεγάλο αριθμό από αυτούς. . . δεκαπέντε τοις εκατό (15%) πέθαναν .

Η κυβέρνηση της Κίνας ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙ πληροφορίες από το κοινό, φυλακίζοντας δημοσιογράφους για «φήμες» και για «μη πατριωτική αναφορά» - για την οποία ο δήμαρχος του Wuhan παραιτήθηκε τώρα.


Απο τον δεκέμβριο εως τέλη Ιανουαρίου η Κίνα εχε πάνω  πενήντα έξι εκατομμύρια ανθρώπους υπό Καραντίνα . Ένα ποσοστό μόλυνσης 83% έχει τεκμηριωθεί με μια επίσημη ιατρική μελέτη που δημοσιεύτηκε στο ιατρικό περιοδικό "The Lancet". Αυτό σημαίνει ότι για κάθε 100 άτομα που εκτίθενται σε αυτόν τον νέο ιό, 83 από αυτούς θα αρρωστήσουν από αυτό.
Αυτή η ίδια ιατρική μελέτη δείχνει ότι η περίοδος επώασης είναι μικρή  ΤΕΣΣΕΡΕΣ ημέρες, αλλά χρειάζπνται δεκατέσσερις ημέρες πριν εμφανιστούν σε ένα άτομο συμπτώματα.
Η μελέτη αυτή δείχνει επίσης ότι η ασθένεια γίνεται μεταδοτική ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ της περιόδου επώασης, που σημαίνει ότι οι 83 άνθρωποι που έχουν μολυνθεί μπορούν να διαδώσουν την ασθένεια σε άλλους ΠΡΙΝ ΔΕΙΞΟΥΝ ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΑ. Οι άνθρωποι περπατούν γύρω, κάνουν τα πράγματα που συνήθως κάνουν, χωρίς ιδέα ότι είναι άρρωστα και ήδη μολύνουν άλλους.
Μόλις αρχίσουν τα συμπτώματα, περιλαμβάνουν πυρετό στο 98% των μολυσμένων ατόμων, βήχας στο 76% των μολυσμένων ατόμων και άλλα συμπτώματα. Αλλά το 98% με πυρετό είναι το πιο ενοχλητικό.
Επί του παρόντος, οι αρχές που ελέγχουν τους ανθρώπους για τη διάδοση της νόσου αναζητούν μόνο πυρετό και αναπνευστικά προβλήματα. Ακόμα δύο τοις εκατό των μολυσμένων δεν έχουν πυρετό.
Αυτό σημαίνει ότι για κάθε 50 άτομα που έχουν μολυνθεί, ΕΝΑΣ που είναι μολυσμένος και μεταδοτικός, ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΝΑ ΔΙΑΔΊΔΕΙ ΤΗΝ ΑΣΘΈΝΕΙΑ.
Ακόμη χειρότερα, ο κοροναϊός μπορεί να ζει σε επιφάνειες. για μόλις πέντε ημέρες και για 28 ημέρες. Έτσι, οι άνθρωποι που είναι άρρωστοι και που αγγίζουν μετρητές καταστημάτων, προϊόντα σε ράφια καταστημάτων, χειρολαβές σε δημόσιους χώρους ή που χρησιμοποιούν δημόσια λουτρά, αφήνουν τον ιό σε όλα αυτά και ο ιός ζει για να μολύνει τους άλλους για 5 έως 28 ημέρες.
Επιπλέον, τα πακέτα που λαμβάνετε μέσω του Ταχυδρομείου, της FedEx, της UPS, του Amazon ή άλλων εταιρειών, ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΣΑΣ ΕΧΟΥΝ ΙΟΥΣ, εάν ένα μολυσμένο άτομο τα έχει αγγίξει τα πακέτα αυτά, ή φταρνιστεί επάνω τους. Το πακέτο φτάνει, το ανοίγετε και τώρα έχετε τον ιό στα χέρια σας. 
 Ως εκ τούτου, ο ειδικός των μολυσματικών ασθενειών  είπε  "δεν υπάρχει τρόπος να σταματήσουμε τη διάδοση αυτού του είδους".

Τώρα, διάφορες κυβερνητικές υπηρεσίες χρησιμοποιούν μοντέλα για να προβάλλουν τα αποτελέσματα. Και το μοντέλο που θα αναφερθώ τώρα θα σας τρομάξει τελείως.
Στο παραπάνω παράδειγμα, από τους 100 ανθρώπους EXPOSED, 83 θα αρρωστήσουν. 
Πάντα ... μαθηματικός χρόνος ... με βάση τους τρέχοντες αριθμούς

83% ποσοστό μόλυνσης σύμφωνα με ιατρικό περιοδικό

3,5% ποσοστό θνησιμότητας συνολικά, για τα μολυσμένα (CDC)

15% ποσοστό θανάτου για όσους βρίσκονται σε  σοβαρή κατάσταση που  λαμβάνουν νοσοκομειακή περίθαλψη

23,3% ή περισσότερο ποσοστό των μολυσμένων, πιθανόν να καταλήξουν στο νοσοκομείο.

20% ή περισσότερο οποιουδήποτε πληθυσμού που θα πρέπει να βρίσκεται στο νοσοκομείο.

Υπάρχουν μόνο 2.4 νοσοκομειακά κρεβάτια ανά 1000 άτομα στις Ηνωμένες Πολιτείες. ( SOURCE )

Αυτό είναι 0,24 νοσοκομειακά κρεβάτια ανά 100 άτομα,
 20 στους 100 ανθρώπους που χρειάζονται εντατική φροντίδα
Και όσο λιγότερη ιατρική φροντίδα παίρνουν, τόσο υψηλότερο το ποσοστό θνησιμότητας ανεβαίνει. Εκείνοι χωρίς υποστηρικτική ιατρική περίθαλψη έχουν ποσοστό θανάτου  65%
Είμαστε στις αρχές Φεβρουαρίου και η Κίνα, η οποία είναι περίπου ένα μήνα μετά την έκρηξη του ιού, έχει 56 εκατομμύρια ανθρώπους σε 19 πόλεις υπό Καραντίνα .
Και σκέφτωμε .Η Αμερικη , η Ευρώπη. Αυστραλία .Είστε έτοιμοι σε Quarantined; Έχετε τρόφιμα έκτακτης ανάγκης για να ταΐσετε τον λαό σας για τις 6 εβδομάδες που μπορεί να διαρκέσει μια τέτοια Καραντίνα;
Έχετε αποθηκεύσει νερό έκτακτης ανάγκης για να παρέχει 1 γαλόνι ανά άτομο, ανά ημέρα για τους ανθρώπους σας;
Έχετε  μάσκες φίλτρου και γυαλιά και γάντια από καουτσούκ για να προσπαθήσετε να αποφύγετε την μετάδοση του ιού;
Γιατί δεν μας ενημερώνεται ???
Στοιχεία διαρρέουν περίπου 1,3 εκατομμύρια μολυσμένα και 30 χιλιάδες νεκρά ήδη,
 Δεν είμαι σε θέση να εγγυηθώ ότι αυτές οι πληροφορίες είναι ακριβείς . Αλλά πολύ συζήτηση γίνεται περί αυτού , 



πηγη halturnerradioshow.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου