BLOGGERS HELP

O

29 Ιουλ 2020

Για τους νέους, τους πολεμιστές και τους ηλικιωμένους To The Young, The Warriors, and The Elderly




Να θυμάστε πάντα ότι, παρά τα όσα συμβαίνουν, οι μέσοι άνθρωποι είναι βασικά καλοί και θέλουν αυτό που είναι καλύτερο για τους αγαπημένους τους. Ζήστε τη ζωή σας αναλόγως. Και υπερασπιστείτε το σωστό. Πάντα.

Ο χρόνος σταμάτησε για όλους μας. Οι αλλοτινές μέρες μετακινήθηκαν τόσο γρήγορα, σαν άμμος, καθώς όλοι παλεύουμε να βρούμε την πυξίδα και την κατεύθυνση μας σε αυτούς τους μεταβαλλόμενους καιρούς. Πρόκειται για ένα παγκόσμιο κίνημα του κακού που έχει εισχωρήσει σε κάθε θεσμό και μας ελέγχει όλους εδώ και πολλές δεκαετίες.


Θα πρέπει να παρατηρηθεί από την πανοραμική θέα για να έχουμε πλήρη προοπτική της μεγάλης κλίμακας αυτής της πνευματικής μάχης και πώς είμαστε όλοι ακριβώς εκεί που πρέπει να είμαστε, εδώ ακριβώς, τώρα.

Αυτό δεν θα είναι ένας εύκολος δρόμος για να ταξιδέψετε, και δεν έχει γίνει ποτέ πριν σε αυτήν την κλίμακα, αλλά η ανταμοιβή θα αξίζει τον κόπο ~ να αποκαταστήσετε τη δικαιοσύνη, να αποκαταστήσετε τη συμπόνια και την κοινωνία, να δημιουργήσετε νέους τρόπους προόδου που δεν θέτουν σε κίνδυνο περαιτέρω την υγεία, τα προς το ζην ή τα παιδιά μας.


Πρός όλα τα παιδιά
Η καρδιά μου πονάει περισσότερο γι’ αυτά . Ο κόσμος τους ξαφνικά σταμάτησε. Δεν θα μπορέσετε πλέον να πηγαίνετε στο σχολείο, να γελάτε στην παιδική χαρά ή να περνάτε χρόνο με τους φίλους σας. Οι πόρτες έκλεισαν γύρω σας, και παντού που γυρίζατε οι άνθρωποι φορούσαν μάσκες, και πρέπει να ήταν τόσο τρομακτικό και μπερδεμένο.

Ως παιδί, οι φίλοι σας είναι ολόκληρος ο κόσμος σας, και αυτό αφαιρέθηκε από εσάς. Έκλεισαν όλα τα αγαπημένα σας μέρη, όπως καλοκαιρινές κατασκηνώσεις, σπορ, πισίνες και υδάτινα πάρκα. Οι καλοκαιρινές οικογενειακές διακοπές σας έπρεπε να αναβληθούν.


Ίσως θα μπορούσατε να δείτε την ανησυχία στα πρόσωπα των γονιών σας, και αυτό πρέπει να ήταν και τρομακτικό. Γι 'αυτό είναι τόσο σημαντικό να επικεντρωθούμε στο γέλιο και να κλείσουμε τους φόβους.

Θα υπάρξουν στιγμές στο μέλλον όπου πράγματα ή γεγονότα θα σας θυμίσουν αυτήν τη στιγμή και μπορεί να σας ενοχλήσουν. Απλώς θυμηθείτε ότι το περάσατε, οι γονείς σας σας κράτησαν ασφαλείς και θα είστε εντάξει.

Να θυμάστε τη βόλτα στη φύση, τα παιχνίδια που παίξατε με την οικογένειά σας, τον επιπλέον χρόνο που πρέπει να περάσετε με τους γονείς και τα κατοικίδια ζώα σας και πόσο χαρούμενοι που θα μπορούσατε να δείτε ξανά τους φίλους σας. Θυμηθείτε εκείνες τις χαρούμενες στιγμές γεμάτες αγάπη, και να τις θυμάστε πάντα.

Γνωρίστε ότι αγωνιζόμαστε για εσάς, θα σας καθοδηγήσουμε και θα κάνουμε ό, τι μπορούμε για να σας προστατεύσουμε καθώς εξελίσσεστε σε νεαρούς ενήλικες με την καρδιά ενός πολεμιστή.


Προς  όλους τους φοιτητές και τους νέους ενήλικες
Δεν ζηλεύω αυτήν την πρόκληση που αντιμετωπίζετε. Σας έχουν πετάξει πολλά μέσα σε ένα σύντομο χρονικό διάστημα και προσπαθώντας να τα συνδυάσετε όλα, ενώ ακόμα στη μέση της κατήχησης είναι δύσκολο. Δεν έχετε καμία αμφιβολία ότι αντιμετωπίζετε ένα σκληρό ‘’φτιαχτό’’ κόσμο.

Η πίεση στον σημερινό κόσμο κάνει τα πάντα πιο δύσκολα. Πολλοί από εσάς χάσατε τις προσφορές και τις αποφοιτήσεις σας, για να μην τους επιστρέψετε ποτέ. Αυτές είναι σημαντικές στιγμές που σας αφαιρέθηκαν. Μια μέρα θα καταλάβετε την πραγματική δυναμική αυτής της κατάστασης, εναντίον όλων μας και πόσο σημαντικό είναι να ενωθούμε όλοι. Ας ελπίσουμε ότι ο χρόνος θα έρθει νωρίτερα παρά αργότερα.
Είστε η πιο σημαντική ομάδα για το μέλλον αυτής της χώρας και του κόσμου για αυτό το θέμα.
Αν και πολλές από αυτές τις εμπειρίες είναι οδυνηρές, είναι απαραίτητες για την εξέλιξη της ανθρωπότητας, την αποκατάσταση της δικαιοσύνης και τη δημιουργία νέων συστημάτων.
Η συνειδητοποίηση της πνευματικής και ψυχολογικής μάχης μεταξύ του καλού και του κακού, είναι κρίσιμη.

Η κατανόηση της πραγματικής μας ιστορίας και του τρόπου με τον οποίο αυτή η χώρα και ο κόσμος λειτουργούν και διευθύνονται από πολύ λίγες δυνάμεις για τις μάζες, είναι ζωτικής σημασίας.

Είναι απολύτως απαραίτητο να αφήσετε ό, τι νομίζετε ότι γνωρίζετε, να το αφαιρέσετε από την πρώτη γνώση, να αξιοποιήσετε τη διαίσθησή σας και να εκπαιδεύσετε τον εαυτό σας τόσο για τις πραγματικότητες όσο και για τις ψευδαισθήσεις.
Θέλει καθαρό νού , ευστροφία , σωστή παιδία και μεγάλη ευθύνη από εσάς. Όλοι το βιώνουν αυτό και πρέπει να περάσουν από αυτήν τη διαδικασία μετάβασης και εκπαίδευσης, αλλά η ηλικία  σας είναι αυτή που πρέπει να μετακινήσει βουνά για τις μελλοντικές γενιές . 
Μερικοί από εσάς είστε ήδη νέοι πολεμιστές που οδηγούν το δρόμο

Ήρθε η ώρα να διορθώσουμε τα πράγματα για την ανθρωπότητα.

Ήρθε η ώρα να περιορίσετε την προπαγάνδα με την οποία σας ενοχληθήκατε  και να δείτε με σαφήνεια και καθαρό μυαλό.
Ας είστε  λίγο χαλαροί, καθώς έχετε περάσει πολλά, και απαιτείται ισορροπία. Φροντίστε να χαλαρώσετε και να διασκεδάσετε, να γελάσετε με τους φίλους σας και να διατηρήσετε την αγάπη στην καρδιά σας, γιατί θα σας καθοδηγήσει τις επόμενες μέρες.


Πρός όλους τους μεσήλικες πολεμιστές
Έχουμε περάσει πολλά και ίσως αρκετοί και πολύ δύσκολα. Πολλοί από εμάς αγωνιζόμαστε εδώ και πολύ καιρό. Είδαμε αυτό να έρχεται, γνωρίζουμε καλά το παιχνίδι, εντοπίζουμε την προπαγάνδα και ξέρουμε ποιος είναι πίσω από κάθε δράση που αναλαμβάνει για να κρατήσει την ανθρώπινη φυλή χαμένη και μουδιασμένη. Ήταν μια βόλτα με τρενάκι του λούνα παρκ, αλλά προχωράμε και προχωράμε, αν και μερικές φορές δεν νιώθουμε έτσι.

Είμαστε αυτοί που πρέπει να παραμείνουμε οι πιο δυνατοί, γιατί πολλοί από εσάς μεγαλώνετε τα παιδιά και τους νεαρούς ενήλικες. Αναγνωρίστε ότι αυτό που όλοι πρέπει να υποστούν είναι πολύ τραυματικό και χρειάζονται υψηλό επίπεδο συμπόνιας, ασφάλειας και σταθερότητας αυτήν τη στιγμή.
Διδάξτε τους και εκπαιδεύστε τους για την αλήθεια, αλλά πηγαίνετε εύκολα γιατί τα μυαλά τους γλιστράν μπερδεύονται, ξετυλίγονται και μυστικοποιούνται ταυτόχρονα.
Είμαστε οι εξαντλημένοι ~ οι κουρασμένοι, αλλά συνεχίζουμε να πολεμούμε γιατί ξέρουμε ακριβώς τι διακυβεύεται. Μερικές φορές νιώθουμε νικημένοι και πρέπει να ξεφορτωθούμε και να ξαναγυρίσουμε. Σε όλους τους συναδέλφους μου πολεμιστές ~ σας χαιρετώ, σας ευχαριστώ και σας αγαπώ που έχετε το θάρρος να πολεμήσετε, τη θέληση να υπομείνετε και την πίστη να κρατήσετε το φως. Θα το δούμε μαζί.
Fv
Πρός τους ηλικιωμένους μας
Σε όλους τους ηλικιωμένους που έχουν περάσει τη ζωή τους υπηρετώντας τις κοινωνίες  μας, οικοδομώντας την οικονομία μας, παλεύοντας για αυτή τη χώρα και μεγαλώνοντας τις οικογένειές σας με αγάπη, αφοσίωση και ακεραιότητα ~ είστε στην καρδιά μου.

Για να έχει δώσει τόσα πολλά, για να δουλέψει τόσο σκληρά, και για να αντιμετωπίσει τώρα αυτό το χάος, πρέπει να είναι απίστευτα κατασταλτικό, επαχθές και καταθλιπτικό. Πολλοί μάλλον φοβούνται ή λυπούνται από την ιδέα μιας ημέρας να αφήσετε τα παιδιά και τα εγγόνια σας σε έναν κόσμο που αισθάνεται σαν να κινείται στον κομμουνισμό.

 Σε αντίθεση με την πλειοψηφία των συνομηλίκων μου, παρακολουθώ αυτήν την προσέγγιση για 50+ χρόνια. Κανένα από αυτά δεν με εκπλήσσει, αν και δεν το περίμενα να έρχεται με τη μορφή ιατρικής τυραννίας, ωστόσο, δυσκολεύομαι να δω ένα θετικό αποτέλεσμα από όλα αυτά γνωρίζοντας όσο εγώ και έχω δει όλα αυτά τα χρόνια. Το κόλπο είναι να μην παραδοθούμε στην απελπισία και να θυμόμαστε ότι αυτό είναι ένας πνευματικός πόλεμος καθώς και οτιδήποτε άλλο. Τώρα είμαι πολύ μεγάλος για να βοηθήσω φυσικά!

Αλλά μην φοβάστε, γιατί εμείς οι πολεμιστές δεν θα το επιτρέψουμε ποτέ να συμβεί. Θα μεταφέρουμε τα παιδιά και τους νεαρούς ενήλικες μέσα από αυτό, και θα συνεχίσουν τον αγώνα. Σε τελική ανάλυση, είναι η γενιά σας που μας δίδαξε ακεραιότητα, ευθύνη, πίστη και αποφασιστικότητα.

Μερικές από τις πληροφορίες που βγαίνουν πρέπει να είναι συντριπτικές για να δούμε πόσα έχουν χειραγωγηθεί εδώ και δεκαετίες, τα ψέματα που σου έχουν πει και την προπαγάνδα που σου έχει τροφοδοτηθεί.

Αυτό είναι καταστροφικό για όλους μας, αλλά φαντάζομαι ότι είναι πιο δύσκολο για εσάς αφού περάσετε μια ζωή εδώ. Μην αισθάνεστε απατεώνες, ντροπή ή ενοχές για καμία από αυτές τις αποκαλύψεις. Ήταν καλά κρυμμένο και χρειάστηκαν πολλές δεκαετίες για να εμφανιστεί τελικά.

Προσπαθήστε να καταλάβετε ότι είστε εδώ τώρα για να δείτε έναν από τους μεγαλύτερους μετασχηματισμούς που έχουν συμβεί ποτέ στη γη και βοηθήσατε να χτίσετε πολλούς από τους πολεμιστές που πολεμούν αυτήν τη μάχη σήμερα.

Έχετε ήδη δώσει τόσα πολλά, που μόνο η αγάπη και οι προσευχές σας μας μεταφέρουν. Αυτή είναι η ώρα σας να προσπαθήσετε να χαλαρώσετε, να απολαύσετε τις οικογένειές σας και να φροντίσετε τον εαυτό σας ~ το αξίζετε!

Σήμερα παλεύουμε.
Μαζί θα πετύχουμε.
Στο τέλος,
θα είμαστε όλοι μαζί ξανά.
Η αγάπη κατακτάει τα πάντα.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου