BLOGGERS HELP

O

31 Ιουλ 2020

Ομιλιτής της TEDx (ΜΚΟ) τόνισε ότι - «Η παιδοφιλία είναι ένας φυσικός σεξουαλικός προσανατολισμός»



Έντονες αντιδράσεις έχει προκαλέσει ομιλία φοιτήτριας της Ιατρικής στην Γερμανία για την παιδοφιλία και την αποδοχή της ως μιας φυσικής… ορμής. 
Η ομιλία της παρουσιάστηκε σε συνέδριο της TEDx και το video της έγινε σχεδόν αμέσως αρνητικό viral, πράγμα που οδήγησε την διοργανώτρια εταιρία στο να το αποσύρει άμεσα από τις διαδικτυακές πλατφόρμες και να βγάλει και σχετική ανακοίνωση.
Στην ομιλία της, η οποία έγινε στο γερμανικό πανεπιστήμιο Würtzberg, η Μιρτζάμ Χάιν υποστήριξε ότι «η παιδοφιλία είναι απλώς άλλος ένας σεξουαλικός προσανατολισμός, όπως η ετεροφυλοφιλία και η ομοφυλοφιλία».  Η κοινωνία πρέπει να γίνει πιο ανεκτική με τους παιδεραστές
Άποψη, η οποία προκάλεσε πλήθος αντιδράσεων και την οποία η νεαρή φοιτήτρια τεκμηρίωσε ξεκαθαρίζοντας, ότι παιδόφιλος είναι εκείνος που έλκεται από παιδιάαλλά καταπνίγει αυτή την έλξη, επειδή γνωρίζει το κακό που μπορεί να προκαλέσει στην ζωή των παιδιών.
ΤΕDx Athens
Φυσικά δεν θα μπορούσε να έλειπε αυτή η ΜΚΟ από την Ελλάδα !!!
 Στο τελευταίο συναίδριο με πρωτοβουλία του TEDx Athens να χρηματοδοτήσει την έκδοση   βιβλίου του Ευγένιου Τριβιζά ( Έχει γράψει πάνω από 100 βιβλία για παιδιά) , ο Αλεφάντης του περιοδικού Σχεδία  αλλά και η σύμβουλος του Ομπάμα. Η είσοδος κόστιζε 65 ευρώ.
Τα μεγάλα ποσά που εισρέουν στη ΜΚΟ είναι από ιδρύματα και πολυεθνικές εταιρείες. Στους συνεργάτες τους εμφανίζονται όπως Alllianz, American Express, Delta, Gucci, IBM, Rolex, Samsung, Pfitzer κα. 
PEDOFHILIA

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου