BLOGGERS HELP

O

17 Ιαν 2021

Το διεθνές δικαστήριο εκθέτει το πρόβλημα της παιδεραστίας: Τα θύματα μαρτυρούν για την εμπορία παιδιών σεξ, τη σατανική τελετουργική κακοποίηση και τη δομή εξουσίας

 

International Tribunal Exposes Pedophilia Problem: Victims Testify About Child Sex Trafficking, Satanic Ritual Abuse And Power Structure

800.000 παιδιά ετησίως στις Ηνωμένες Πολιτείες εξαφανίζονται, πολλά από τα οποία διακινούνται σεξουαλικά μέσω δικτύων παιδεραστίας όπου τα παιδιά υφίστανται αδιανόητη φρίκη όπως η σατανική τελετουργική κακοποίηση.

Αυτός ο αριθμός αποτελείται από τεκμηριωμένες περιπτώσεις παιδιών που εξαφανίστηκαν και δεν περιλαμβάνει παιδιά που γεννιούνται και εκτρέφονται σε δίκτυα παιδεραστίας και δεν έχουν πιστοποιητικά γέννησης ή παιδιά μετανάστες χωρίς έγγραφα που διασχίζουν τα σύνορα.
Σε όλο τον κόσμο, ο αριθμός είναι σχεδόν 8 εκατομμύρια παιδιά που αγνοούνται και διακινούνται σεξουαλικά.
Αυτό είναι το εύρος του προβλήματος που αναφέρθηκε νωρίτερα φέτος (2018) στο Westminster του Λονδίνου από το Διεθνές Δικαστήριο Φυσικής Δικαιοσύνης (ITNJ), καθώς το δικαστήριο συνέστησε για περίοδο 3 ημερών για να ξεκινήσειΔικαστική επιτροπή έρευνας για την εμπορία ανθρώπων και την κακοποίηση παιδιών .


Η δικαστική επιτροπή αποτελείται από παγκόσμιους ηγέτες που έχουν εμπλακεί στην καταπολέμηση της σωματεμπορίας για χρόνια και περιλαμβάνει αξιωματικούς πληροφοριών, πολιτικούς, νομικούς μελετητές και πολλούς άλλους. (Ιστοσελίδα: https://commission.itnj.org )


Το Διεθνές Δικαστήριο δημιουργήθηκε επειδή τα περισσότερα από τα κυβερνητικά όργανα του κόσμου σήμερα έχουν καταστραφεί και δεν εκπροσωπούν πλέον τον λαό, αλλά αντίθετα εξυπηρετούν το συμφέρον των ιδιωτικών εταιρειών και ως εκ τούτου τη δικαιοσύνη Σπάνια βρέθηκε σήμερα στα περισσότερα κυβερνητικά δικαστικά δικαστήρια σε όλο τον κόσμο για να σταματήσει ένα φρικτό έγκλημα όπως η εμπορία παιδιών σεξ.

Στην πραγματικότητα, το δίκτυο εμπορίας παιδιών για σεξ σήμερα διευκολύνεται πραγματικά από τους πλούσιους και ισχυρούς, των οποίων η επιρροή φτάνει στους πολιτικούς και δικαστικούς κλάδους της κοινωνίας.

Από την έκθεση INTJ:

Η πρωτοβουλία ITNJ προέκυψε ως απάντηση στην αδιαφορία για το κράτος δικαίου που εκτίθενται από (υποτιθέμενους) δημόσιους υπαλλήλους, εταιρικούς διευθυντές και «παγκόσμιους ηγέτες» που σκόπιμα ιδιωτικοποίησαν και εξόπλισαν τις κυβερνήσεις του κόσμου εναντίον των δικών τους ανθρώπων.

Είναι το αποκορύφωμα πολυετούς προσπάθειας και έρευνας εκ μέρους πολλών ανθρώπων από ένα διαφορετικό σύνολο φόντων αφιερωμένο στη διαφύλαξη ενός βιώσιμου μέλλοντος για ανθρώπινο είδος. Αναγνωρίζεται ότι εμείς οι λαοί πρέπει να αναλάβουμε την ευθύνη για την ευθύνη της κυβέρνησης όταν παραβιάζει τα βασικά ανθρώπινα δικαιώματα και το φυσικό νόμο.

Σήμερα γνωρίζουμε πειστικά ότι πολλές από αυτές τις δραστηριότητες διευκολύνονται από πολιτικά και οικονομικά ισχυρά άτομα, κυβερνητικούς και εταιρικούς οργανισμούς που αποφεύγουν αιώνια να λογοδοτούν για τις πράξεις τους λόγω της ευημερίας και της επιρροής τους.

Στις δικαστικές διαδικασίες της πρώτης δικαστικής επιτροπής του Δικαστηρίου περιλήφθηκαν ισχυρές μαρτυρίες θυμάτων που υπέστη αδιανόητη φρίκη καθώς τα παιδιά κακοποιούνται σεξουαλικά και διακινούνται μέσω αυτού του ισχυρού παγκόσμιου δικτύου παιδεραστίας που εμπορεύεται σεξουαλικά παιδιά, ένα δίκτυο εμπορίας ανθρώπων που φέρνει περισσότερα έσοδα από τη διακίνηση όπλων και ναρκωτικών.

Κατά την εναρκτήρια σύνοδο ολομέλειας, ο επικεφαλής σύμβουλος Robert David Steele, πρώην αξιωματικός της CIA, έδωσε ίσως την καλύτερη περίληψη του σκοπού της δικαστικής επιτροπής του Tribunal, η οποία συμπυκνώθηκε σε ένα βίντεο 15 λεπτών:

Ως γονέας και ως πατριώτης έχω εξοργιστεί για αρκετό καιρό από τον σαφή και παρόντα κίνδυνο για την κοινωνία της παιδαγωγικής (παιδεραστία ή παιδοφιλία).


Αναγνωρίζω τώρα ότι τα βασανιστήρια παιδιών, η δολοφονία παιδιών και η συλλογή παιδικών οργάνων είναι μια «αποδεκτή» πρακτική στα υψηλότερα επίπεδα διακυβέρνησης, των ΜΚΟ και του πολυεθνικού εταιρικού τομέα, καθώς και σε όλα τα ακαδημαϊκά ιδρύματα και την κοινωνία των πολιτών.

Αυτή η μάστιγα επιμένει επειδή επιτρέπεται να υπάρχει από τις αρμόδιες αρχές.

Ως πρώην κατάσκοπος και πρωτοπόρος για το Open Source Intelligence (OSINT), συνεργάστηκα με την INTERPOL, την EUROPOL, την Scotland Yard, το FBI και τις εθνικές υπηρεσίες πληροφοριών και επιβολής του νόμου ή τους εκπροσώπους τους από περισσότερες από 66 χώρες.

Αυτό που έχω βρει, χωρίς εξαίρεση, είναι ότι στελεχώνεται από καλούς ανθρώπους παγιδευμένους σε κακά συστήματα - συστήματα που δεν επιτρέπεται να αντιμετωπίσουν σωστά αυτήν τη μάστιγα - το έγκλημα πολλαπλών γενεών κατά της ανθρωπότητας γνωστό ως παιδεραστία.

Η παιδεραστία - μια «αγάπη για τα παιδιά» - δεν είναι ακριβής όρος. Δεν υπάρχει αγάπη για τα παιδιά που εκδηλώνεται σε οποιαδήποτε πτυχή της παιδικής δουλείας, της σεξουαλικής κακοποίησης, των βασανιστηρίων, των δολοφονιών ή της συλλογής σώματος.

Για το λόγο αυτό, τα εναρκτήρια έδρα της Επιτροπής Εξετάσεως για την Εμπορία Ανθρώπων και την Κακοποίηση Παιδιού, με εντολή της Επιτρόπου ITNJ Carine Hutsebaut (εγκληματολόγος και ψυχοθεραπευτής) ο όρος « Pedopredation », «έχει χαρακτηριστεί ως καταλληλότερος όρος, μαζί με τον όρο« παιδαγωγός », για τις σημαντικές κακοποιήσεις παιδιών που βρίσκονται εκτός του σατανικού τελετουργικού δικτύου.

Είναι ζωτικής σημασίας να σημειωθεί ότι πολλοί οργανισμοί που ξεκίνησαν με τις καλύτερες προθέσεις - από τους ανιχνευτές αγοριών έως τα κέντρα ημερήσιας φροντίδας έως τη βοήθεια και τις ομάδες ανάπτυξης των Ηνωμένων Εθνών έως την Oxfam ως το πιο πρόσφατο παράδειγμα - φαίνεται να έχουν διεισδύσει από παιδαγωγούς.

Λόγω του ότι είναι σε καθημερινή επαφή με τα πιο ευάλωτα μέλη της κοινωνίας, τα παιδιά μας, πολλές από τις εξουσιοδοτημένες οργανώσεις, με την πάροδο του χρόνου, προσελκύουν πολλούς παιδαγωγούς στις τάξεις τους, και έχουν τεθεί σε κίνδυνο από την έλλειψη κατάλληλων διαδικασιών ελέγχου, καθώς και επίσης στρέβοντας εσκεμμένα τα μάτια στις παραβάσεις του προσωπικού.

Αυτό δεν πρέπει να συμβαίνει εάν οι κυβερνήσεις ήταν ειλικρινείς και θα έπρεπε να ασκηθεί αντι-νοημοσύνη. Φαίνεται ότι είναι θέμα πολιτικής στα υψηλότερα επίπεδα παγκόσμιας ηγεσίας να κλείνουμε τα μάτια στην παιδεραστία και την παιδοσεξουαλικότητα.

Φαίνεται ότι η παιδαγωγική συμπεριφορά - συμπεριλαμβανομένου του συνοδού βασανισμού και της δολοφονίας των βρεφών για την παραγωγή αδρεναλισμένου αίματος μέσω τελετουργικής σατανικής κακοποίησης - θεωρείται σε ορισμένες περιπτώσεις ελίτ «προνόμιο», οπότε αυτά τα κλιμάκια επιτρέπεται να ασκούν τέτοια διαστροφή με ατιμωρησία.

Υπάρχουν δύο επιπλέον αιτίες συναγερμού.

F irst, φαίνεται να είναι μια εσκεμμένη εκστρατεία από την ελίτ για να μολύνει τους τοπικούς, πολιτειακούς (επαρχία) και εθνική αστυνομία, εισαγγελείς και δικαστές εκεί - από την Αυστραλία στη Ζιμπάμπουε - με μια «γεύση» για pedosexuality.

Χρησιμοποιείται τόσο ως τελετή μύησης στο Deep State όσο και στην Shadow Government, και ως βάση για εκβιασμό.

Ακόμη χειρότερα, βλέπουμε τώρα δύο τρομερές τάσεις: μία προς την κακοποίηση και τη δολοφονία παιδιών πριν μάθουν να μιλούν (δεν μπορούν να μαρτυρήσουν). και οι άλλοι, που ίσως φέρθηκαν πίσω από τις αμερικανικές δυνάμεις από το Αφγανιστάν, ο συνδυασμός πολεμικών σκύλων και μικρών παιδιών σε έναν καταστροφικό συνδυασμό βιασμού και κτηνοτροφίας παιδιών - σκύλοι που βιάζουν παιδιά για να πουληθούν βίντεο.

Προσθέστε σε αυτήν την αναπτυσσόμενη αγορά των εμβρύων, με το πιο πολύτιμο να είναι αυτά που παραδίδονται στο πάτωμα ως μέρος ενός σατανικού τελετουργικού, και κάποιος έχει μια εκδοχή του μεγαλύτερου κακού στον πλανήτη.

Δεύτερον, κατέστη σαφές από τις πρώτες έρευνές μας με άφθονη τεκμηρίωση, ότι τόσο τα οικογενειακά δικαστήρια όσο και τα δικαστήρια αφερεγγυότητας χρησιμοποιούνται για την απογύμνωση παιδιών από οικογένειες για τη μετατροπή των παιδιών σε εμπόρευμα που μπορεί να πωληθεί σε μετρητά και χρησιμοποιούνται επίσης να αφαιρέσει περιουσιακά στοιχεία από πλούσιους ιδιώτες που δεν ανήκουν στο δίκτυο Deep State.

Οι κυβερνήσεις εμπλέκονται στην απογύμνωση παιδιών και περιουσιακών στοιχείων, κάτι που δεν θα συνέβαινε εάν οι υπεύθυνοι καταχώρισης, οι δικηγόροι (δικηγόροι) και οι δικαστές ήταν υπόλογοι. Οι ψευδείς ισχυρισμοί και τα έγγραφα αφθονούν, και στην ανεκτή ύπαρξή τους, αμφισβητούν τη νομιμότητα της κυβέρνησης.

ΑΡΚΕΤΑ!Σκοπός της Επιτροπής είναι να κάνει ό, τι δεν είχε γίνει πριν: να τεκμηριώσει το πραγματικό σύνολο των αγνοουμένων παιδιών κάθε χρόνο (οι προκαταρκτικές εκτιμήσεις που πρέπει να τεκμηριωθούν είναι οκτώ εκατομμύρια ετησίως ή 22.000 την ημέρα) · και επίσης να τεκμηριώσουμε τι συμβαίνει σε αυτά τα παιδιά όταν απορροφηθούν από το τοπικό σε παγκόσμιο δίκτυο παιδαγωγικών δικτύων.

Η μέση διάρκεια ζωής ενός παιδιού στο σύστημα παιδαγωγικής (παιδεραστία ή παιδεραστία) εκτιμάται ότι είναι περίπου δύο χρόνια - αυτά που περιποιούνται για ρόλους «ηγεσίας» που διαιωνίζουν την παιδοφυλοφιλία σε όλα τα επίπεδα ζουν πολύ περισσότερο.

Δικαστήριο που λογοκρίνεται από τα εταιρικά "mainstream" μέσα μαζικής ενημέρωσης - Το κοινό σε μεγάλο βαθμό δεν γνωρίζει το πρόβλημα της εμπορίας παιδιών σεξ

(Ο David Seaman είναι ο δημοσιογράφος που έγραψε για το "Pizzagate" που εξέθεσε την εμπορία παιδιών από τα διερχόμενα emails της Podesta και στη συνέχεια απολύθηκε από την Huffington Post. Μαρτυρία)


Η πρώτη συνεδρίαση της δικαστικής επιτροπής πραγματοποιήθηκε στο Westminster του Λονδίνου στις 16-18 Απριλίου 2018. Η

Health Impact News σκόνταψε στον ιστότοπο του ITNJ όταν ο ερευνητής δημοσιογράφος John P. Thomas ερεύνησε υλικό για τη σειρά άρθρων του σχετικά με την παιδεραστία στη Ρωμαιοκαθολική Εκκλησία. Δείτε:

Η Καθολική Εκκλησία και η Παιδεφιλία: Η εμπορία παιδιών ως σεξουαλικών σκλάβων

Παρόλο που αυτό το γεγονός συνέβη πριν από πολλούς μήνες, προφανώς δεν έχει αναφερθεί στα εταιρικά "mainstream" μέσα ενημέρωσης, όπως αναμένεται, αλλά το γεγονός προφανώς δεν είναι γνωστό και στα εναλλακτικά μέσα ενημέρωσης.

Το έργο του Tribunal και της δικαστικής επιτροπής συνεχίζεται εδώ στα τέλη του 2018 και ελπίζουμε ότι οι αναγνώστες μας και άλλοι στα εναλλακτικά μέσα ενημέρωσης θα μοιραστούν αυτές τις πληροφορίες σε μεγάλο βαθμό, αποκαλύπτοντας ποια είναι η πιο κακή επιχείρηση στον κόσμο σήμερα.

Ο επικεφαλής σύμβουλος Robert David Steele δηλώνει ότι ο σκοπός του Δικαστηρίου και της Δικαστικής Επιτροπής είναι να εκπαιδεύσει το κοινό και όχι να δοκιμάσει ή να καταδικάσει εγκληματίες (βλ. Βίντεο παραπάνω):

Αυτό είναι ένα δικαστήριο έρευνας. Δεν είναι εχθρικό δικαστήριο, είναι ένα μη κερδοσκοπικό εκπαιδευτικό γεγονός.

Ένα από τα πιο θαυμάσια πράγματα που θα μπορούσε να επιτύχει αυτό το δικαστήριο, τώρα που είχαμε "pizzagate", για παράδειγμα, που άνοιξε το μυαλό των ανθρώπων, είναι ότι θα μπορούσαμε να επιτύχουμε ένα άνοιγμα του μυαλού του κοινού.

Οι κυβερνήσεις μας απογοητεύουν όλους. Και συμφωνώ απολύτως με τον Επίτροπο, ο οποίος προβάλλει την ανάγκη για την κυριαρχία «εμείς οι λαοί».

Επειδή οι κυβερνήσεις δεν έχουν γραφειοκρατηθεί μόνο, αλλά είναι τώρα οι υπηρέτες του βαθιού κράτους, των τραπεζών.

Αν και δεν είμαστε επιτροπή επιβολής του νόμου, στην πραγματικότητα μπορούμε να μετατρέψουμε τις πληροφορίες σε υπηρεσίες επιβολής του νόμου.

Το κέντρο βάρους για την κατάργηση της βαθιάς κατάστασης, η παιδεραστία είναι και η επαγωγική κόλλα, η παιδεραστία είναι πώς η βαθιά κατάσταση στρατολογεί και ελέγχει τους ανθρώπους.

Είναι επίσης η πτέρνα του Αχιλλέα της βαθιάς κατάστασης.

Πιστεύω ότι όταν το κοινό συνειδητοποιήσει ότι η κυβέρνηση δεν προστατεύει τα παιδιά τους, σε μια κλίμακα ευπάθειας που μπορούμε να διατυπώσουμε, τότε τίθεται υπό αμφισβήτηση οτιδήποτε άλλο σχετικά με την κυβέρνηση.

Έτσι, για μένα αυτή είναι μια πραγματικά δίκαιη προσπάθεια.

Θα τελειώσω λέγοντας ότι όσο καλό θα μπορούσε να κάνει για να εκνευρίσει τους Βρετανούς, για μένα το κέντρο βάρους για αλλαγή είναι το αμερικανικό κοινό.

Διότι εάν μπορείς να εκνευρίσεις το αμερικανικό κοινό, θα σταματήσουμε να υποστηρίζουμε δικτάτορες στο εξωτερικό και θα κλείσουμε όλες τις στρατιωτικές μας βάσεις στο εξωτερικό.

Είμαι σε εγγραφή ως πρώην αξιωματικός επιχειρήσεων της CIA λέγοντας ότι οι χιλιάδες βάσεις μας στο εξωτερικό δεν είναι εκεί για εθνική άμυνα, είναι εκεί για να χρησιμεύσουν ως κρίνοι για το λαθρεμπόριο όπλων, χρυσού, μετρητών, ναρκωτικών και μικρών παιδιών.

Έκθεση της αστυνομικής συμμετοχής και κάλυψη της σωματεμπορίας παιδιών

Μία από τις πιο αποκαλυπτικές και συναρπαστικές μαρτυρίες που δόθηκαν στην Επιτροπή ήταν από τον πρώην ντετέκτιβ της αστυνομίας της Σκωτίας Yard, Jon Wedger, ο οποίος ειδικεύτηκε στις έρευνες για κακοποίηση παιδιών.

Ως αξιωματικός της CID ανακάλυψε δίκτυα σωματεμπορίας παιδιών που φτάνουν στα υψηλότερα επίπεδα της αστυνομικής υπηρεσίας, της τοπικής αυτοδιοίκησης, ακόμη και του BBC, το οποίο οδήγησε σε μια ανεξάρτητη αστυνομική επιτροπή παραπόνων που ερευνά τα βάθη της αστυνομικής συμμετοχής.

Οι προσπάθειες να τον σιωπήσουν απέτυχαν, ακόμη και μετά τον απειλήθηκε από τους προϊσταμένους του ότι θα έχανε τη δουλειά του, τα παιδιά του και το σπίτι του εάν δεν έκλεινε.

Όταν ρωτήθηκε από τον επικεφαλής σύμβουλο Robert David Steele γιατί δεν είχε σκοτωθεί, απάντησε:

Ο Ιησούς με αγαπάει. Ας ελπίσουμε ότι έχω μερικά ακόμη χρόνια. Έχω μια δουλειά να κάνω.

Μία από τις σωστές μου χαρίσεις, και δεν ήθελε να συμβεί .... Στην πραγματικότητα έκανα μια συνέντευξη με τη στήλη του Ηνωμένου Βασιλείου με έναν άντρα που ονομάζεται Brian Garish και είπε ότι ήταν πολύ ζεστό για να το χειριστώ και να το βάλω στο διαδίκτυο και εγώ σκέφτηκε "Ω Θεέ μου, τι έκανε."

Αλλά πραγματικά με έσωσε.

Έτσι, τα εναλλακτικά μέσα ενημέρωσης με βοήθησαν πραγματικά.

Παρακολουθήστε ολόκληρη τη μαρτυρία στο παραπάνω βίντεο.

Μαρτυρίες θυμάτων:

Ronald Bernard

Μία από τις πιο καταπληκτικές μαρτυρίες θυμάτων που δόθηκαν στη Δικαστική Επιτροπή ήταν εκείνη του πρώην Ολλανδού Τραπεζίτη Ρόναλντ Μπερναρντ, ο οποίος υπέστη από τρομερή σεξουαλική κακοποίηση ως παιδί, και στη συνέχεια έγινε ο ίδιος κακοποιός ενώ εργαζόταν στα ελίτ τμήματα της παγκόσμιας τραπεζικής βιομηχανία.

Ο Bernard ισχυρίζεται ότι υπάρχουν περίπου 8000 έως 8500 ηγέτες στον τραπεζικό κλάδο που ελέγχουν τις περισσότερες υποθέσεις αυτού του κόσμου. Ήταν στο δρόμο του να γίνει ένας από αυτούς, μέχρι που του ζήτησαν να θυσιάσει ένα ζωντανό μωρό.

Η μαρτυρία του, όπως και άλλες μαρτυρίες επιζώντων, θα σας ενοχλήσει.

Όταν έψαξα άλλες πληροφορίες σχετικά με τον Μπερνάρντ, βρήκα ειδήσεις που αναφέρουν ότι είχε σκοτωθεί στη Φλόριντα για την έκθεση κάποιων από τις εσωτερικές λειτουργίες της μυστικής κοινωνίας που ονομάζεται «Illuminati».

Ωστόσο, εδώ το 2018 δίνει μαρτυρία στη δικαστική επιτροπή του Tribunal, χωρίς αμφιβολία ότι διατρέχει μεγάλο κίνδυνο για τη ζωή του όταν δημοσιοποιεί αυτές τις πληροφορίες στο κοινό.

Παρακολουθήστε το παραπάνω βίντεο.

Τζέι Παρκέρ


Ο Jay Parker μεγάλωσε σε μια οικογένεια πολλαπλών γενεών που συμμετείχε στη μυστική κοινωνία του Illuminati, που χρονολογείται από το 1700. Ως παιδί ήταν θύμα σατανικής τελετουργικής κακοποίησης. Η μητέρα του τον δίδαξε ότι το 12% της Αμερικής είναι γενετικό σατανικό.

Όταν η μητέρα μου στα 63 μου είπε ότι το 12% της Αμερικής είναι σατανικός γενεάς, πραγματικά δυσκολεύτηκα να το πιστέψω.

Πήγαμε στην κανονική εκκλησία, και φυσικά το απόγευμα πήγαμε στην Εκκλησία της Marquee of Hell.

Αλλά όταν έχετε μια κοινωνία όπου 800.000 παιδιά εξαφανίζονται ετησίως, όπως εδώ στην Αμερική, και ούτε καν στα μέσα μαζικής ενημέρωσης, δεν συζητείται καθόλου, εκτός από ανθρώπους που ερευνούν την εμπορία παιδιών και τη φρικτή κακοποίηση που συμβαίνει από αυτά σκοτεινό απόκρυφο ..... Μπορώ να πω ότι είμαστε σε μια τρελή θέση εδώ;

Θέλω να πω, αυτό είναι τρέλα. 17 και μισό εκατομμύριο άνθρωποι πεθαίνουν από καρκίνο επειδή η θεραπεία απαγορεύεται από τη διαφθορά των φαρμακευτικών εταιρειών που ελέγχουν τις κυβερνήσεις.

Αυτό είναι γενοκτονία, και όμως το ανεχόμαστε.

Η εμπειρογνωμοσύνη του σήμερα είναι σε θεραπευτικούς τρόπους και ξεπερνά αυτό που περιγράφει ως σατανικό πλύσιμο εγκεφάλου που συμβαίνει κατά τα πρώτα έξι χρόνια της ζωής.

Ως εμπιστευτικές πληροφορίες που μεγαλώνουν στο Illuminati, έχει πολλές πληροφορίες για την μετοχή για τον έλεγχο του νου και πώς οι ελίτ στην καλλιέργεια ελέγχου Illuminati μέσα από τα μέσα μαζικής ενημέρωσης, την ακαδημαϊκή κοινότητα, τη βιομηχανία του θεάματος, κλπ

ισχυρίζεται ότι ότι αυτός ο έλεγχος πάνω από τα μυαλά των ανθρώπων είναι αυτό που επιτρέπει 800.000 παιδιά αγνοούνται κάθε χρόνο στις ΗΠΑ και κανείς δεν ενοχλεί ούτε καν να το αμφισβητήσει.

Ωστόσο, ο Parker πιστεύει ότι οι άνθρωποι αρχίζουν να ξυπνούν στην αλήθεια.

Παρακολουθήστε το παραπάνω βίντεο.

Κρίστι Άλεν

ΒΙΝ

Το βίντεο της μαρτυρίας της Kristy Allen είναι πιθανώς το βίντεο με τις περισσότερες προβολές από τις ακροάσεις του Westminster.

Η Κρίστι ήταν θύμα σατανικής τελετουργικής σεξουαλικής κακοποίησης ως παιδί. Αλλά για μεγάλο μέρος της ζωής της, δεν το θυμήθηκε.

Ο πατέρας της ήταν μέλος της εκκλησίας των Μορμόνων και στρατολογήθηκε από τον στρατό. Ο ίδιος φέρεται να ήταν επίσης θύμα κακοποίησης παιδιών.

Η Kristy αποκαλύπτει πώς η οικογένειά τους επηρεάστηκε από τον έλεγχο του μυαλού μέσω του προγράμματος MK Ultra , το οποίο την εμπόδισε να θυμάται τίποτα για τη σεξουαλική κακοποίηση για χρόνια. Εκείνη και τα αδέλφια της επιλέχθηκαν ως μυστικές στρατιωτικές επιχειρήσεις ως παιδιά.

Η Κρίστι άρχισε τελικά να θυμάται μερικές από τις παιδικές της αναμνήσεις όπου βιάστηκε και κακοποιήθηκε συνεχώς, και βρίσκεται στη διαδικασία θεραπείας.

Παρακολουθήστε την κατάθεσή της στο παραπάνω βίντεο.

Γιατί δημοσιεύονται αυτές οι πληροφορίες οι ειδήσεις για τις επιπτώσεις στην υγεία ;

Ξεκίνησα το Health Impact News το 2011 για να μοιραστώ με τις δημόσιες αλήθειες που έμαθα για την υγεία που λογοκρίνονται συνήθως στα "mainstream" μέσα που υποστηρίζονται από την εταιρεία.

Η πνευματική μου αφύπνιση στην αλήθεια ξεκίνησε το 1979 όταν έδωσα τη ζωή μου στον Ιησού Χριστό, και μπορεί να διαβαστεί εδώ .

Το 1998 μετακόμισα και η οικογένειά μου στις Φιλιππίνες για αρκετά χρόνια, και εκεί ήταν που ερευνήσαμε την αλήθεια για τα λίπη και τα λάδια, βλέποντας από πρώτο χέρι πόσο υγιής ήταν η παλαιότερη γενιά των Φιλιππίνων στις αγροτικές περιοχές όταν κατανάλωναν τόσο μεγάλες κορεσμένο λίπος μέσω ελαίου καρύδας, το οποίο ουσιαστικά απαγορεύτηκε στις ΗΠΑ λόγω των διατροφικών πολιτικών της κυβέρνησης που καταδίκαζαν (και εξακολουθούν να το κάνουν!) κορεσμένα λίπη.

Έμαθα γρήγορα ότι ισχυρές εταιρικές δυνάμεις ελέγχουν τις διατροφικές πολιτικές για να προωθήσουν την πώληση ορισμένων τροφίμων και φαρμάκων παγκοσμίως, όπου οι ΗΠΑ κυριαρχούσαν στην παγκόσμια αγορά.

Καθώς άρχισα να δημοσιεύω την αλήθεια για το λάδι καρύδας και πόσο υγιές ήταν, ενώ ταυτόχρονα άρχισα να εξάγουν μια φυσική μορφή παρθένου ελαίου καρύδας στις ΗΠΑ που παράγεται με παραδοσιακές μεθόδους, το κοινό άρχισε να ξυπνά την αλήθεια για το Οφέλη για την υγεία από το λάδι καρύδας και τα ψέματα που δημοσιεύονται γενικά για τα κορεσμένα λίπη.

Χρησιμοποιούσα τη δύναμη του Διαδικτύου, μεταφέροντας την αλήθεια απευθείας στο κοινό.

Λίγο ήξερα ότι εκείνη τη στιγμή βρισκόμουν σε μια βιομηχανία ναρκωτικών πολλαπλών δισεκατομμυρίων δολαρίων που πουλούσε φάρμακα στατίνης που μειώνουν τη χοληστερόλη και εξαρτάται από αυτήν την ψευδή διατροφική φιλοσοφία που καταδίκασε τα κορεσμένα λίπη.

Το FDA ήρθε μετά από εμάς για την πώληση "μη εγκεκριμένων ναρκωτικών" καθώς κάναμε ισχυρισμούς υγείας για λάδι καρύδας, δημοσιεύοντας μελέτες με κριτές από ομοτίμους και μαρτυρίες πελατών.

Ξοδέψαμε σημαντικούς πόρους για νομικές συμβουλές για να μάθουμε πώς να εμπορευόμαστε τα προϊόντα μας χωρίς να παραβιάζουμε τους νόμους της FDA, οι οποίοι απαιτούσαν να διατηρούμε όλες τις πληροφορίες σχετικά με τα οφέλη για την υγεία από το λάδι καρύδας και οποιοδήποτε άλλο φυσικό, μη κατοχυρώσιμο με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας προϊόν που πουλάμε, εκτός τους ιστότοπους όπου πωλήθηκαν αυτά τα προϊόντα.

Αυτή ήταν η γένεση των Health Impact News , η οποία ξεκίνησε αρχικά στο CoconutOil.com όπου δημοσιεύουμε την αλήθεια για το λάδι καρύδας.

Άρχισα να δημοσιεύω πολλά για τη φαρμακευτική βιομηχανία και τη συμπαιγνία της με την κυβέρνηση των ΗΠΑ, ειδικά για τα θέματα εμβολίων, τα οποία είναι σήμερα τα πιο διαδεδομένα θέματα μας, ιδιαίτερα το εμβόλιο HPV Gardasil και τα σκάνδαλα που το περιβάλλουν.

Το 2014, ξεκινήσαμε το MedicalKidnap.com, τεκμηριώνοντας πώς η κυβέρνηση συνήθως παίρνει τα παιδιά μακριά από καλά σπίτια και καλούς γονείς για άλλους λόγους εκτός από την αληθινή παιδική κακοποίηση, και διακινούνται αποτελεσματικά αυτά τα παιδιά μέσω του τρέχοντος συστήματος ανάδοχης φροντίδας όπου η πλειοψηφία τους κακοποιείται και βαριά ναρκωτικά ενώ βρίσκεται υπό κρατική φροντίδα.

Αυτό που μάθαμε στα τέλη του 2014 και το 2015 πραγματικά μας συγκλόνισε και κατέστρεψε μεγάλο μέρος της πίστης μου στις έννοιες της ελευθερίας και της ελευθερίας στις Ηνωμένες Πολιτείες.

Εξακολουθώ να πιστεύω ότι το Σύνταγμα των Ηνωμένων Πολιτειών είναι ίσως ένα από τα μεγαλύτερα έγγραφα που έχουν γραφτεί ποτέ στην ιστορία της ανθρωπότητας, αλλά οι αξίες των ανθρωπίνων δικαιωμάτων που εκπροσωπούν συνήθως αγνοούνται ή παραβιάζονται καθημερινά σε αυτήν τη χώρα - και ίσως ήταν πάντα .

Αρχίσαμε να διερευνούμε γιατί τόσα πολλά παιδιά μεταφέρθηκαν από τα σπίτια και τέθηκαν σε ανάδοχη φροντίδα, και τεκμηριώσαμε αυτούς τους λόγους στο MedicalKidnap.com , μαζί με δεκάδες ιστορίες τρομερών αδικιών σε παιδιά και γονείς.

Ένας από τους λόγους που γνωρίζαμε ήταν ότι τα παιδιά απομακρύνθηκαν από καλούς γονείς, ήταν το πρόβλημα της σωματεμπορίας και το αυξανόμενο πρόβλημα της παιδεραστίας. ( Διαβάστε τις ιστορίες μας για αυτό το θέμα εδώ .)

Νωρίτερα αυτό το έτος, καθώς πολλά γραφεία του Γενικού Εισαγγελέα των ΗΠΑ άρχισαν να εκδίδουν κατηγορίες εναντίον παιδεραστικών Καθολικών ιερέων και ηγετών στην καθολική εκκλησία που κακοποιούν παιδιά, αποφασίσαμε να δώσουμε περισσότερη έκθεση σε αυτό το πρόβλημα.

Κατά τη διάρκεια αυτής της έρευνας συναντήσαμεΤο Διεθνές Δικαστήριο Φυσικής Δικαιοσύνης και η δικαστική τους επιτροπή για την έρευνα για την εμπορία ανθρώπων και την κακοποίηση παιδιών στο Λονδίνο στις αρχές του τρέχοντος έτους.

Αν αυτό το θέμα σας ενοχλεί, καλό! Θα έπρεπε.

Το ITNJ έχει κάνει τον κόσμο μια εξαιρετική υπηρεσία για την αποκάλυψή του και σας ενθαρρύνουμε να μοιραστείτε αυτές τις πληροφορίες με όσους περισσότερους ανθρώπους μπορείτε.

Επειδή το πρώτο βήμα για την επίλυση αυτού του φρικτού προβλήματος της εμπορίας παιδιών σεξουαλικής κακοποίησης και των τελετουργικών δολοφονιών είναι η αναγνώριση ότι αυτό το πρόβλημα υπάρχει στην πραγματικότητα και ότι η αλήθεια ΔΕΝ θα βρεθεί στα εταιρικά «mainstream» μέσα ενημέρωσης.

800.000 παιδιά στις ΗΠΑ εξαφανίζονται κάθε χρόνο και 8 εκατομμύρια παγκοσμίως.

Τώρα που ξέρετε την αλήθεια, είστε είτε μέρος του προβλήματος που το αφήνετε να συνεχίσει είτε είστε μέρος της λύσης για να το εκθέσετε σε όλους όσο μπορείτε και διακινδυνεύοντας την περιφρόνηση που θα πρέπει να υπομείνετε ως "θεωρητικός συνωμοσίας, "" Ηλίθιος, "ή με οποιοδήποτε άλλο όνομα, οι μαζικές πλύσεις εγκεφάλου θα σε καλέσουν για την αποκάλυψη αυτής της αλήθειας.

Κάλεσε ένα μικρό παιδί και τον είχε να σταθεί ανάμεσά τους. Και είπε: "Σας λέω την αλήθεια, αν δεν αλλάξετε και γίνετε σαν μικρά παιδιά, δεν θα μπείτε ποτέ στη βασιλεία των ουρανών.

Επομένως, όποιος ταπεινωθεί σαν αυτό το παιδί είναι ο μεγαλύτερος στο βασίλειο του ουρανού. Και όποιος υποδέχεται ένα ένα μικρό παιδί σαν αυτό στο όνομά μου με καλωσορίζει.

Αλλά αν κάποιος κάνει ένα από αυτά τα μικρά που πιστεύουν σε μένα να αμαρτήσει, θα ήταν καλύτερα να κρεμάσει μια μεγάλη μυλόπετρα γύρω από το λαιμό του και να πνιγεί στα βάθη της θάλασσα."
(Ματθαίος 18: 2-6)

Σας στέλνω σαν πρόβατα ανάμεσα στους λύκους. Γι 'αυτό να είστε τόσο έξυπνοι όσο τα φίδια και τόσο αθώοι όσο τα περιστέρια.

Να είστε προσεκτικοί απέναντι στους άντρες. θα σας παραδώσουν στα τοπικά συμβούλια και θα σας μαστίξουν στις συναγωγές τους.

Για λογαριασμό μου, θα βρεθείτε ενώπιον κυβερνήτων και βασιλιάδων ως μάρτυρες σε αυτούς και στους Εθνικούς.

Αλλά όταν σας συλλαμβάνουν, μην ανησυχείτε για το τι να πείτε ή πώς να το πείτε. Εκείνη τη στιγμή θα σου δοθεί τι να πεις, γιατί δεν θα μιλάς, αλλά το Πνεύμα του Πατέρα σου που μιλάει μέσα σου.

Ο αδελφός θα προδώσει τον αδερφό μέχρι θανάτου, και έναν πατέρα το παιδί του. Τα παιδιά θα επαναστατήσουν ενάντια στους γονείς τους και θα τους θανατώσουν.

Όλοι οι άνθρωποι θα σε μισούν εξαιτίας μου, αλλά αυτός που στέκεται σταθερός μέχρι το τέλος θα σωθεί.
(Ματθαίος 10: 16-22)

 ΠΗΓΗ...ΕΔΩ

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου