BLOGGERS HELP

O

11 Δεκ 2019

ΣΚΗΝΕΣ ΣΟΚ - ΑΠΟ ΣΦΑΓΕΙΟ ΣΤΗΝ ΑΥΣΤΡΑΛΙΑ ... ΑΝΩ ΤΩΝ 18 ..



Ένα βίντεο διέρρευσε για τη σφαγή αρνιών στην Αυστραλία , αποκαλύπτει τι δεν θα θέλαμε να δούμε ποτέ η βιομηχανία κρέατος. Εκτός από τη βίαιη δολοφονία, το βίντεο που διαρρέει δείχνει ότι οι εργαζόμενοι κλοτσώνουν αποκεφαλισμένα κεφάλια αρνιών και τα χτυπάνε στο πάτωμα.


Αυτό το σκανδαλιστικό υλικό μιας κανονικής ημέρας σε μια τυποποιημένη εγκατάσταση θανάτου εκθέτει τα συστηματικά ζώα βασανισμού που υπομένουν μέσα στα σφαγεία.

Το αυστραλιανό σφαγείο που παρουσιάστηκε σε αυτό το διαρρεύσαν βίντεο ονομάζεται Carath Downs Abattoir της Gathercole, που βρίσκεται στη Μελβούρνη της Βικτώριας. Τα αρχεία σφαγής αρνιών καταγράφηκαν τον Ιανουάριο του 2018 και κυκλοφόρησαν τον Αύγουστο του 2018 από την Leaked Australia.

Περίπου 32 εκατομμύρια αμνούς και πρόβατα σφαγιάζονται κάθε χρόνο στην Αυστραλία για κατανάλωση από τον άνθρωπο, συμπεριλαμβανομένων εκείνων που θανατώνονται για εξαγωγή.
Για να βοηθήσετε περισσότερα ζώα να ξεφύγουν από τον, προσπαθήστε να είστε vegan για 22 ημέρες! Συνιστάται ιδιαίτερα να συμμετάσχετε στο Challenge 22+ τόσο για δωρεάν καθοδήγηση όσο και για υποστήριξη.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου