BLOGGERS HELP

O

19 Δεκ 2019

Η αστυνομία σκάβει το προαύλιο αντιπροσωπείας αυτοκινήτων στην Καβάλα: Ψάχνουν 4,2 εκατ. ευρώ


Μεγάλη αιφνιδιαστική επιχείρηση της της ΟΠΚΕ και της Ασφάλειας πραγματοποιήθηκε το πρωί της Πέμπτης στα Αμισιανά Καβάλας σε αντιπροσωπεία αυτοκινήτων.

Σύμφωνα με το kavalapost.gr, οι αστυνομικοί συλλέγουν εδώ και μήνες στοιχεία, μέχρι να φτάσουν στη μεγάλη και αιφνιδιαστική επιχείρηση, ενώ συνέλαβαν τόσο τον ιδιοκτήτη της αντιπροσωπείας, καθώς και άλλα άτομα.
Σύμφωνα με τις πληροφορίες, η αστυνομική επιχείρηση φαίνεται ότι συνδέεται με τους ληστές με τις μάσκες του Κώστα Καραμανλή και του Γιώργου Παπανδρέου, όταν οι δράστες τον Ιανουάριο του 2019 εισέβαλαν στο σπίτι ιδιοκτήτη εταιρείας security και υπό την απειλή όπλου και με την πρόφαση πως έχουν απαγάγει την κόρη του, τον ανάγκασαν να τους οδηγήσει στις εγκαταστάσεις της εταιρείας του στον Αμυγδαλεώνα. Εκείνος πίστεψε πως το 5χρονο παιδί του κινδύνευε και αποφάσισε να συνεργαστεί. Εκεί, τον ανάγκασαν να ανοίξει το χρηματοκιβώτιο, απ’ όπου απέσπασαν χρηματικό ποσό ύψους 4,2 εκ. ευρώ και στη συνέχεια διέφυγαν.
Σκάβουν με μηχάνημα το προαύλιο της αντιπροσωπείας
Οι αστυνομικοί φαίνεται ότι αναζητούν τα χρήματα από την προαναφερθείσα υπόθεση. Μάλιστα, αξιοποιώντας σχετικές πληροφορίες, με σκαπτικό μηχάνημα όργωσαν στην κυριολεξία τον προαύλιο χώρο της αντιπροσωπείας και σύμφωνα με πληροφορίες, βρήκαν ένα στρατιωτικό λουκάνικο με περίπου 500.000 ευρώ, ενώ αναζητούν και τα υπόλοιπα χρήματα, με την επιχείρηση να συνεχίζεται και την Παρασκευή 20 Δεκεμβρίου 2019, καθώς δεν έχει σκαφτεί όλος ο χώρος τον οποίο «τσέκαραν» οι αστυνομικοί.
Παράλληλα, η αντιπροσωπεία θα φυλάσσεται όλο το βράδυ από ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις.
Πάντως δεν έχει ξετυλιχθεί ακόμα όλο το κουβάρι της υπόθεσης, με την Αστυνομία να αναζητά -κάτω από άκρα μυστικότητα- και άλλα πρόσωπα, πέρα από τον ιδιοκτήτη της αντιπροσωπείας, τα οποία φέρονται να εμπλέκονται στην υπόθεση.

ΟΜΑΔΑ ΣΤΟ Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου