BLOGGERS HELP

O

19 Δεκ 2019

ΜΚΟ ... ΚΑΙ ΤΑ ΚΥΚΛΩΜΑΤΑ !!!


Αρχίζουν να ξηλώνονται τα κυκλώματα ΜΚΟ που έκαναν χρυσές δουλειές πουλώντας πιστοποιητικά, βεβαιώσεις και ΑΜΚΑ σε μετανάστες αφενός εμπορευόμενοι την ανθρώπινη ελπίδα
αφετέρου τοποθετώντας μια εν ενεργεία ωρολογιακή βόμβα στα θεμέλια της ελληνικής κοινωνίας αλλοιώνοντας συνειδητά την πληθυσμιακή της σύνθεση.
Στη Λέσβο φαίνεται πως δρούσε  κύκλωμα εμπορία ψευδών βεβαιώσεων μετατραυματικού στρες με «έδρα» τον καταυλισμό της Μόριας, το οποίο φέρεται να κέρδιζε εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ.
Να θυμίσουμε ότι το «μετατραυματικό στρες» ήταν μια από τις δικλείδες ασφαλείας που είχαν βάλει οι δικαιωματιστές της προηγούμενης κυβέρνησης ώστε να κάνουν σχεδόν αδύνατη την μη χορήγηση του ασύλου.
Με την ασαφή γνωμάτευση μετατραυματικού στρες ο ασθενής έφευγε από την Μόρια και μπορούσε να κυκλοφορεί ελεύθερος παντού στην χώρα. Το κύκλωμα πουλούσε έως 1000 ευρώ τέτοιες γνωματεύσεις και από την αστυνομία  κάνουν λόγο για τη μεγαλύτερη «βιομηχανία» παραγωγής «μαύρου» χρήματος των τελευταίων χρόνων σε ελληνικό νησί.
Σύμφωνα με πηγές από την αστυνομία οι βεβαιώσεις «μαϊμού» είχαν γίνει… φέιγ βολάν στο μεγαλύτερο καμπ «προσφύγων» της χώρας, με τις Αρχές να εκτιμούν ότι μόνο από τον περασμένο Ιανουάριο πουλήθηκαν 4.000 βεβαιώσεις, με κέρδος που ξεπερνά τα 3,5 εκατ. ευρώ.
Στο κόλπο ήταν ένας παλαιστίνιος με κομβικό ρόλο, μια ψυχολόγος- του είδους των αλληλέγγυων- ένας δικηγόρος και δυο ακόμα άτομα. Ο Παλαστίνιος μέλος ΜΚΟ είχε τον κομβικό ρόλο να βρίσκει πελάτες για την ψυχολόγο. Τα Αραβικά του και τα άριστα αγγλικά του ήταν τα προσόντα για τα οποία το κύκλωμα τον είχε επιστρατεύσει.
Στη συνέχεια οδηγούσε τους ενδιαφερόμενους στην ψυχολόγο και εκείνη εξέδιδε την πολυπόθητη γνωμάτευση.Επίσης ύποπτοι από τις αρχές θεωρούνται ακόμα δύο γιατροί άλλης ειδικότητας και ένας ακόμα δικηγόρος.
«Ήξερα ότι για να φύγει ένας μετανάστης από τη Λέσβο έπρεπε να πάρει διάγνωση ότι έχει μετατραυματικό στρες. Να έχει ψυχολογικό πρόβλημα.
Είχα περάσει από αρκετούς γιατρούς. Εγώ έπαιρνα ένα μικρό ποσό για τη δουλειά αυτή (περίπου 100- 150 ευρώ). Πήγαινα κόσμο στην ψυχολόγο (σ.σ.: αναφέρεται στην κατηγορούμενη) στην Μυτιλήνη. Αρχικά τους πήγαινα στο γραφείο της και προς το τέλος τούς εξέταζε στο σπίτι μου. Δίναμε εκεί ραντεβού και ερχόταν» κατέθεσε, σύμφωνα με πληροφορίες του «Έθνους της Κυριακής», ο Παλαιστίνιος.
Παράνομος μετανάστης  ο οποίος δεν κατάφερε να αγοράσει την γνωμάτευση φέρεται πως κατέθεσε στις αρχές τα εξής: «Δύο ημέρες αφότου έφτασα στο καμπ της Μόριας και άρχισα να μένω σε σκηνή, με πλησίασαν και με ενημέρωσαν ότι πωλούνται γνωματεύσεις, που σου δίνουν το δικαίωμα να φύγεις από τη Λέσβο.
Δεν είχα, όμως, τα λεφτά για να την πάρω. Μαζί μου στη Μόρια ήταν και ένας συμπατριώτης μου, με τον οποίο ταξιδέψαμε μαζί στη βάρκα από την Τουρκία στη Λέσβο.
Αυτός ο άνθρωπος έπασχε στην πραγματικότητα από πολύ βαριά νόσο και δικαιούνταν το χαρτί της ευαλωτότητας. Προτίμησε, ωστόσο, να του στείλουν οι δικοί του χρήματα από την πατρίδα του και να αγοράσει τη βεβαίωση από το κύκλωμα. Και αυτό γιατί έκανε πολύ γρηγορότερα τη διαδικασία».
Σύμφωνα με την δικογραφία που σχηματίστηκε από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Μυτιλήνης και την Υποδιεύθυνση Αντιμετώπισης Οργανωμένου Εγκλήματος και Εμπορίας Ανθρώπων της Ασφάλειας Θεσσαλονίκης οι γιατροί που εμπλέκονται στο κύκλωμα πολλές φορές «επέβαλλαν» στους μετανάστες  διάγνωση ακόμα και για σχιζοφρένεια.
Μάλιστα δεν ήταν λίγα τα περιστατικά  στα οποία οι «πελάτες» διαπληκτίζονταν με τους γιατρούς, διότι δεν ήθελαν να διαγνωστούν με μια τόσο σοβαρή νόσο. Σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ., οι γιατροί επέβαλλαν την διάγνωση σχιζοφρένειας στην προσπάθειά τους να μη φαίνεται ότι όλοι οι μετανάστες που εξετάζουν πάσχουν από μετατραυματικό στρές. Για ξεκάρφωμα δηλαδή.
Σύμφωνα με την δικογραφία από τα 1000 περίπου ευρώ που κόστιζε η γνωμάτευση τα 360 ευρώ κατέληγαν στον δικηγόρο που είχε την «υπόθεση». Περίπου 150-200 ευρώ έπαιρνε η ψυχολόγος και 100-150 ευρώ ο Παλαιστίνιος διερμηνέας. Και μιλάμε για 4.000 τέτοιες βεβαιώσεις.
Ούτω πως κάποιοι έχουν χτίσει κυριολεκτικά καριέρες πάνω στο μεταναστευτικό και έχουν βγάλει εκατομμύρια παίζοντας με τον ανθρώπινο πόνο και προδίδοντας την πατρίδα.
Σύμφωνα με την  αστυνομία τα κυκλώματα στην Μόρια δρουν από το 2016. Αυτές οι αποκαλύψεις φυσικά βαραίνουν την κυβέρνηση Σύριζα που όντας δέσμια των δικαιωματιστών ιδεοληψιών της επιχείρησε να αλλοιώσει δημογραφικά την ελληνική κοινωνία.
Τώρα όμως στο τιμόνι της χώρας βρίσκεται η ΝΔ η οποία υποσχέθηκε να βάλει φρένο στις ροές και τάξη στο μεταναστευτικό που τείνει να γίνει εποικισμός της πατρίδας μας.
Είναι λοιπόν απαίτηση της ελληνικής κοινωνίας να ελεγχθούν οι αμαρτωλές ΜΚΟ
Σύμφωνα με τα στοιχεία που έχει στα χέρια της η αστυνομία υπάρχουν περίπου 450 οργανώσεις που έχουν αναπτύξει δραστηριότητα τα τελευταία τρία χρόνια, εκτός κάθε νομικού πλαισίου!
Τα στοιχεία προέκυψαν μετά τους ελέγχους που έγιναν από τις υπηρεσίες του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη, σύμφωνα με το τελεσίγραφο του υπουργού Μιχάλη Χρσυσοχοϊδη για ένταξη στα μητρώα του υπουργείο το οποίο και έληξε στις 6 Δεκεμβρίου. 
Είναι λοιπόν καιρός τώρα τα συρτάρια να ανοίξουν, να βγουν έξω οι θαμμένοι φάκελοι με τις καταγγελίες και να πάνε φυλακή όσοι κάνουν μπίζνες με το μέλλον της πατρίδας μας.

ΟΜΑΔΑ ΣΤΟ Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου