BLOGGERS HELP

O

21 Ιαν 2020

Ο ΑΝΤΙΚΑΠΝΙΣΤΙΚΟΣ ΝΌΜΟΣ ΒΛΑΠΤΕΙ ΣΟΒΑΡΑ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ !!! Αnti-smoking law seriously damages health



Scientists Claim Smoking Actually Prevents Lung Cancer
Η νομοθετική απαγόρευση του καπνίσματος, σε χώρους όπου στον ελεύθερο χρόνο τους οι άνθρωποι συναναστρέφονται, συνομιλούν ή διασκεδάζουν, είναι μέτρο μαζικής καθυπόταξης και ελέγχου των συνειδήσεων. Είναι μέτρο, που θέλει να καταστήσει τους ανθρώπους παθητικούς αποδέκτες των εντολών της εξουσίας.

Οι ρυπογόνες καπιταλιστικές επιχειρήσεις, που καταστρέφουν πράγματι το περιβάλλον, τον πλανήτη, την υγεία κι ελέγχουν και εκμεταλλεύονται απάνθρωπα τον εργάσιμο χρόνο, θέλουν τώρα να ελέγξουν, με πρόσχημα την υγεία, και τον ελεύθερο χρόνο. Η πολιτική των μνημονιακών κομμάτων, και οπωσδήποτε η πολιτική της σημερινής κυβέρνησης ΝΔ-Κυριάκου Μητσοτάκη, θέλουν, όχι μόνο να εξαθλιώσουν, αλλά και να καθυποτάξουν τους μισθοσυντήρητους και το λαό.
«Δεν θέλω καμία από τις στατιστικές σας. Μισώ το σινάφι σας. Συνέχεια προσπαθείτε να αποδείξετε πόσο βλάπτεται η υγεία του ανθρώπου, πόσο πολύ παρεμποδίζεται η διανοητική του λειτουργία και πόσα ευρώ ξοδεύει κατά τη διάρκεια των λίγων  χρόνων της ζωής του στην απόλαυση της μοιραίας συνήθειας του καπνίσματος, αλλά και στην εξίσου μοιραία απόλαυση του καφέ και κανενός ποτηριού κρασί μαζί με ένα ωραίο δείπνο. Kαι ποτέ δεν προσπαθήσατε να ανακαλύψετε πόση παρηγοριά, χαλάρωση και απόλαυση αντλεί κατά τη διάρκεια της ζωής του ένας άνθρωπος από το τσιγάρο (όλα αυτά αξίζουν δέκα φορές τα λεφτά που θα εξοικονομούσε αν δεν κάπνιζε), ποτέ δεν μπήκατε στον κόπο να υπολογίσετε το φρικτό κόστος της απώλειας της ευτυχίας μιας ζωής χωρίς κάπνισμα. Φυσικά και μπορείτε να εξοικονομήσετε κάποια χρήματα αρνούμενοι για πενήντα χρόνια να υποκύψετε σε όλες αυτές τις μικρές ακόλαστες απολαύσεις. Αλλά τι θα τα κάνετε; Πού θα τα ξοδέψετε;
Τα χρήματα δεν μπορούν να σώσουν την απειροελάχιστη ψυχούλα σας.
Τώρα που σας τα είπα, τα μάθατε πια όλα αυτά. Έτσι δεν είναι; Για ποιό λόγο τότε θέλετε να ζήσετε ισχνοί και μαραμένοι μέχρι τα βαθιά σας γεράματα; Για ποιό λόγο μαζεύετε χρήματα, αφού σας είναι τελείως άχρηστα; Εν ολίγοις, γιατί δεν πάτε να πεθάνετε κάπου αλλού, αντί να προσπαθείτε με τις μοχθηρές σας “ηθικές στατιστικές” να πείσετε τους ανθρώπους να γίνουν το ίδιο στεγνοί και αγέλαστοι με εσάς;».
Το αλάτι, όπως όλοι γνωρίζουν, βλάπτει σοβαρά την υγεία και προκαλεί βλάβες καθολικές. Η χρήση του αλατιού επιβαρύνει και την υγεία των ατόμων αλλά και τα έξοδα των ασφαλιστικών ταμείων, όμως κανείς δεν σκέφτηκε ν’ απαγορεύσει και να ποινικοποιήσει τη χρήση του αλατιού. Η απόλαυση ενός νόστιμου φαγητού, κάνει το αλάτι στοιχείο της κουλτούρας και του πολιτισμού, κάνει την ωφέλεια που προκύπτει απ’ το αλάτι να παραγράφει τις όποιες βλαπτικές επιδράσεις, και τελικά να παρατείνει -μάλλον- παρά να μειώνει το προσδόκιμο της ζωής.


Η ζάχαρη είναι μια από τις πιο βλαπτικές ουσίες και προκαλεί μεγάλα προβλήματα στην υγεία, ιδίως των παιδιών. Η χρήση της ζάχαρης επιβαρύνει και την υγεία των ατόμων αλλά και τα έξοδα των ασφαλιστικών ταμείων, όμως κανείς δεν σκέφτηκε ν’ απαγορεύσει και να ποινικοποιήσει τη χρήση της ζάχαρης. Η απόλαυση ενός γλυκού, κάνει τη ζάχαρη στοιχείο της κουλτούρας και του πολιτισμού, κάνει την ωφέλεια που προκύπτει απ’ τη ζάχαρη να παραγράφει τις όποιες βλαπτικές επιδράσεις, και τελικά να παρατείνει -μάλλον- παρά να μειώνει το προσδόκιμο της ζωής.
Η απόλαυση του καφέ, του κρασιού, του ούζου, της τσικουδιάς, του τσιγάρου κλπ., έχουν κοινωνική λειτουργία και κοινωνικό περιεχόμενο, και είναι δομικά στοιχεία των πολιτιστικών συνηθειών του ελεύθερου χρόνου, ιδίως στα φτωχά λαϊκά στρώματα.
Για τον μισθοσυντήρητο, τον αγρότη, τον συνταξιούχο, τον νεολαίο, που δεν έχει ούτε τις βίλες, ούτε τα εξοχικά, ούτε τις ιδιωτικές λέσχες, ούτε τα κότερα για ιδιωτικές συναντήσεις κλπ., ούτε βεβαίως τα οικονομικά μέσα για να επισκέπτεται το «μέγαρο» της υψηλής κουλτούρας ή τον «παίδαρο» της πολιτιστικής εξαθλίωσης κλπ., χώροι όπως το καφενείο, η καφετέρια, το ουζερί, η ταβέρνα, το μπαράκι, αποτελούν τις μόνες επιλογές του για να συναντηθεί με τους φίλους του, να συναντήσει καινούριους ανθρώπους, να κάνει νέες γνωριμίες και να αποφορτιστεί από το βάρος της καθημερινότητας.
Υπάρχουν πολλοί που, για κάποιους δικούς τους λόγους, δεν πίνουν καφέ, δεν πίνουν οινοπνευματώδη ποτά, δεν χρησιμοποιούν ζάχαρη, δεν χρησιμοποιούν αλάτι, είναι χορτοφάγοι κλπ. Αυτό όμως δεν τους στερεί το δικαίωμα να είναι θαμώνες σε καφενεία, σε καφετέριες, σε ουζερί, σε μπαράκια, σε ταβέρνες, μαζί με τους φίλους, τους γνωστούς τους, αλλά και θαμώνες που έχουν διαφορετικές απ’ αυτούς προτιμήσεις.
Η συνήθεια και η απόλαυση του τσιγάρου έχει κοινωνικό περιεχόμενο και καταγωγή. Υπάρχουν πολλοί που δεν καπνίζουν, και καλώς πράττουν. Υπάρχουν και πολλοί, βεβαίως, που είναι καπνιστές. Για τους καπνιστές, ο καφές, το ποτό, η συζήτηση, η αναπόληση, χωρίς τσιγάρο, είναι φαγητό χωρίς αλάτι, είναι ομελέτα χωρίς αυγά, είναι σκορδαλιά χωρίς σκόρδο, είναι μπακλαβάς χωρίς σιρόπι.
«Δεν πρόκειται να πατήσω σε μαγαζί που δεν μου επιτρέπεται το κάπνισμα, ακόμα και αν ήταν αγαπημένο μου στέκι ως τώρα. Θεωρώ το μέτρο φασιστικό και γελοίο. Δεν δίνω σε κανένα το δικαίωμα να με σώσει. Το κάπνισμα θα έπρεπε να απαγορεύεται σε όσα σημεία υποχρεούται να πάει ο πολίτης, όπως είναι οι δημόσιες υπηρεσίες, τα νοσοκομεία και οι τράπεζες. Σε έναν χώρο διασκέδασης όμως, όπως το εστιατόριο, η απαγόρευση του καπνίσματος με καθιστά πολίτη β΄ κατηγορίας. Θα μπορούσε να επιβληθεί η δημιουργία ξεχωριστών χώρων για καπνιστές και μη καπνιστές στα μαγαζιά, ακόμα και η εναλλάξ λειτουργία των μαγαζιών ως καπνιζόντων και μη καπνιζόντων. Όσο για το επιχείρημα ότι με αυτό το μέτρο θα αποθαρρυνθούν οι νέες γενιές από το να καπνίζουν, με την ίδια λογική θα έπρεπε να υπάρχει και ανώτερη παραγγελία στα μπαρ. Το αλκοόλ ίσως είναι περισσότερο βλαπτικό. Επιπλέον η οικονομική συγκυρία είναι η χειρότερη δυνατή. Με το μέτρο που εφαρμόστηκε ο τζίρος στα καφέ μειώθηκε κατά 40% , επιχειρήσεις κλείσαν και άνθρωποι έχασαν την δουλεία τους».
Συμφωνώ ότι οι μη καπνιστές δεν πρέπει να ενοχλούνται, όμως στην Ελλάδα δεν είναι και τόσο πολλοί. Σε μια χώρα που έχει βάσανα, ο κόσμος θέλει να καπνίσει. Αν τους ενδιέφερε να κάνουν κάτι για την υγεία μας θα έπρεπε να απαγορέψουν τις εισαγωγές των τσιγάρων αντί να στέλνουμε τα δικά μας καπνά στις βιομηχανίες της Αμερικής. Στο κάτω-κάτω της γραφής, είδατε να απαγορευτεί το κοκορέτσι που είναι και πιο βλαβερό;
Οι μνημονιακές κυβερνήσεις, και οπωσδήποτε η κυβέρνηση ΝΔ-Κυριάκου Μητσοτάκη, δεν απαγόρευσαν και δεν ποινικοποίησαν το κάπνισμα. Δεν απαγόρευσαν και δεν ποινικοποίησαν την παρασκευή, την πώληση και την αγορά καπνού. Άρα, δεν νομοθέτησαν ενάντια στις βλαπτικές συνέπειες του καπνίσματος. Αν ήθελαν να προστατεύσουν τους μη καπνιστές από το λεγόμενο «παθητικό κάπνισμα», θα μπορούσαν να επιβάλουν καλό εξαερισμό σε καφενεία, μπαράκια, ταβέρνες κλπ. Αν ήθελαν να προστατεύσουν την υγεία και των μη καπνιστών και των καπνιστών, θα μπορούσαν να επιβάλουν την τοποθέτηση ιονιστήρων, οζονιστήρων κλπ. σε καφενεία, μπαράκια, ταβέρνες κλπ. Ιδίως στις μεγαλουπόλεις, όπου οι ρύποι είναι τρομακτικοί, η χρήση ιονιστήρων-οζονιστήρων θα μπορούσε να καταστήσει τις καφετέριες, τα μπαράκια κλπ., οάσεις αναπνευστικής υγείας, και για τους καπνιστές και για τους μη καπνιστές.
Τέτοια νομοθετήματα, σαν κι αυτό της καθολικής απαγόρευσης του καπνίσματος, είναι προϊόντα νοσηρών εγκεφάλων που, με σαδιστικό τρόπο, θέλουν να γελοιοποιήσουν και να εξευτελίσουν τα λαϊκά στρώματα, να υπογραμμίσουν με τρόπο σαφή «ποιοί είναι οι αφέντες και ποιοί είναι οι δούλοι».



Οι επιστήμονες ισχυρίζονται ότι το κάπνισμα εμποδίζει τον καρκίνο του πνεύμονα

Είναι απίστευτο το μένος με το οποίο επιτίθενται εναντίον του καπνίσματος.
Σε σημείο που εγείρονται πολλές υποψίες ότι κάτι άλλο κρύβεται πίσω από την μανιώδη και έντονη αντικαπνιστική εκστρατεία.
Είναι φυσικό να είμαστε καχύποπτοι διότι πήραν φόρα και εφαρμόζουν απροκάλυπτα τις αρχές της Νέας Τάξης εν αγνοία των λαών που υποτίθεται ότι τους εκλέγουν.
Δεν γίνεται αυτοί που προσπαθούν να μειώσουν τον πληθυσμό να είναι εναντίον του τσιγάρου.
Δεν γίνεται αυτοί που έδωσαν τόσες και τόσες καρκινογόνες ουσίες και υλικά σε ευρεία χρήση να κατηγορούν το τσιγάρο ότι δημιουργεί καρκίνο.
Δεν γίνεται αυτοί που μόλυναν τα τρόφιμα και τα έχουν μεταλλάξει ώστε να είναι βλαβερά και νοσογόνα να είναι αθώα και το τσιγάρο όχι.
Δεν γίνεται να διώκεται το τσιγάρο εντονότερα από τα ναρκωτικά.
Δεν γίνεται αυτοί που κατηγορούν το τσιγάρο ως εθιστικό να δημιουργούν το φέισμπουκ και να επιτρέπουν τα οινοπνευματώδη.
Δεν γίνεται αυτοί που έκτισαν κτήρια και κατασκεύασαν Μέσα Μαζικής Μεταφοράς μέσα στα οποία αναπνέεις αέρα μόνο από κλιματισμό να λένε ότι το τσιγάρο βλάπτει τους πνεύμονες.
Δεν είναι δυνατόν να ωθούν πλήθη ανθρώπων στα ψυχοφάρμακα που έχουν τόσες παρενέργειες και το τσιγάρο που έχει και καταπραϋντικές ιδιότητες να διώκεται ως τόσο βλαβερό.
Ας μας πουν, αν έχουν στοιχεία, πόσοι απ’ τους συνανθρώπους μας που αυτοκτόνησαν ήταν καπνιστές και πόσοι όχι. Ας μας πουν πόσοι σκοτώθηκαν με το αυτοκίνητό τους επειδή κάπνιζαν και πόσοι σκοτώθηκαν επειδή ασχολιόντουσαν με το κινητό ή ήταν πιωμένοι ενώ οδηγούσαν.
Κάπου αλλού είναι η παγίδα. Διότι δεν υπάρχουν καλά ή κακά για τους παγκοσμιοποιητές όπως τα εννοούμε εμείς. Γι αυτούς, «καλά» είναι ότι τους συμφέρει και «κακά» όλα τα υπόλοιπα. Δεν μπορεί ο καρκίνος που προκαλείται από άλλα μέσα να είναι καλός και από τσιγάρο κακός!
Η Ιαπωνία και η Ελλάδα, έχουν το παγκοσμίως υψηλότερο ποσοστό ενηλίκων καπνιστών αλλά, τη χαμηλότερη εμφάνιση καρκίνου του πνεύμονα.
Σε αντίθεση με αυτό, Αμερική, Αυστραλία, Ρωσσία και μερικά νησιά του Νοτίου Ειρηνικού, έχουν το χαμηλότερο αριθμό ενηλίκων καπνιστών στον κόσμο αλλά, την υψηλότερη συχνότητα εμφάνισης καρκίνου του πνεύμονα. Αυτό, είναι το υπ’ αριθμόν ένα στοιχείο για τη διελεύκανση αυτού του παραλόγου αλλά καλά οχυρωμένου ψέματος της δυτικής ιατρικής οτι «το κάπνισμα προκαλεί καρκίνο του πνεύμονα».
"Ο καθηγητής Schrauzer, Πρόεδρος της Διεθνούς Ένωσης Βιοανόργανων Χημικών, κατέθεσε ενώπιον μιας αμερικανικής επιτροπής του Κογκρέσου το 1982 ότι από καιρό ήταν γνωστό στους επιστήμονες ότι ορισμένα συστατικά του καπνού τσιγάρων λειτουργούν ως αντι-καρκινογόνα (αντικαρκινικοί παράγοντες) ενώ τα ζώα που έχουν υποβληθεί σε δοκιμασία, συνέχισαν την εφαρμογή των γνωστών καρκινογόνων ουσιών (ουσιών που προκαλούν καρκίνο), η χρήση των συστατικών του καπνού τσιγάρων δεν τους αντέδρασε, ούτε και ο καθηγητής Schrauzer σταμάτησε εκεί και δήλωσε στον όρκο στην επιτροπή ότι «κανένα συστατικό του καπνού τσιγάρων έχει αποδειχθεί ότι προκαλεί καρκίνο του πνεύμονα στον άνθρωπο », προσθέτοντας ότι« κανείς δεν μπόρεσε να παράγει καρκίνο του πνεύμονα στα εργαστηριακά ζώα από το κάπνισμα ».
"Ο καθηγητής Sterling του Πανεπιστημίου Simon Fraser στον Καναδά είναι ίσως πιο κοντά στην αλήθεια, όπου χρησιμοποιεί ερευνητικά έγγραφα για να αιτιολογεί ότι το κάπνισμα προάγει το σχηματισμό λεπτού βλεννογόνου στρώματος στους πνεύμονες", το οποίο σχηματίζει ένα προστατευτικό στρώμα που σταματά κάθε σωματίδια που μεταφέρουν καρκίνο από την είσοδο στον πνευμονικό ιστό. "

  http://www.sott.net/article/226999-Smoking-Helps-Protect-Against-Lu...

 Δεν είμαι γιατρός ούτε ειδικός για να έχω άποψη για τίς βλάβες του καπνίσματος . Απλά είμαι καπνιστής και αισθάνομαι επάνω μου τον απόλυτο ''ρατσισμό'' με το απαγορεύευται παντού το κάπνισμα...

Τέτοιο μένος κατα τών καπνιστών...ΕΛΕΟΣ δεν θα κουμαντάρετε εσείς την ζωή μου ρε καθίκια...

ΟΜΑΔΑ ΣΤΟ Facebook

2 σχόλια: