BLOGGERS HELP

O

2 Απρ 2016

ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗΣ ΚΟΖΑΝΗΣ ΚΑΤΑ ΚΟΥΡΟΥΜΠΛΗ: ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΕΤΑΙ ΛΙΓΟ.! (ΒΙΝΤΕΟ)

«Έρχονται να μας κάνουν μάθημα, αντί να σκύψουν το κεφάλι και να διακονήσουν το λαό», ανέφερε στο κήρυγμα του ο Μητροπολίτης 

Φανερά ενοχλημένος για το γεγονός ότι ο υπουργός Εσωτερικών, Παναγιώτης Κουρουμπλής, δεν επισκέφτηκε τον ίδιο, στο πλαίσιο της περιοδείας του στην Κοζάνη, αλλά και για το χαρακτηρισμό «Αντίχριστο», που χρησιμοποίησε, ο υπουργός σε δηλώσεις του για τον ιερέα που δεν ήθελε να πάνε πρόσφυγες στη Βέροια, εμφανίστηκε, στο κήρυγμά του προς τους πιστούς ο Μητροπολίτης Σερβίων  & Κοζάνης κ.κ. Παύλος. 

Όπως ανέφερε, χαρακτηριστικά, σχολιάζοντας και τα γράμματα που έστειλε ο κ. Κουρουμπλής σε όλους τους Μητροπολίτες της Ελλάδος: «Ο κ. Κουρουμπλής δεν καταδέχτηκε να επισκεφτεί τον Μητροπολίτη ….Έστειλε γράμματα σε όλους τους Mητροπολίτες της Ελλάδος και μας κάνει μεγάλη Χριστολογία & Θεολογία για τους πρόσφυγες… έρχεται να μας κάνει μάθημα. Δεν ντρέπονται λίγο! Αντί να σκύψουν το κεφάλι και να διακονήσουν το λαό… αλλά δε λέει ο κ. Κουρουμπλής στους υφυπουργούς του, που είναι όλοι εκατομμυριούχοι: «Εσείς δώστε πρώτοι κι αφήστε το λαό». 


Πηγή: www.kozan.gr


ΣΤΗΡΙΞΤΕ ΜΑΣ ΠΑΤΩΝΤΑΣ LIKE  ''ΕΔΩ''

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου